Доберман
Публикувано: 02 March 2007 - 06:57 PM
angel_1 казаха ли ти кога е родено кученцето от Irinland ? На 21.12.06 има кучило от 3 кученца - 1 черно женско , 1 кафяво женско и 1 кафяво мъжко. Родителите са Sir Irinland Airon Amber Ale (RK Arbat Aldo - Irinland Josefina Jose) и Dam Irinland Ronda Rebecca (Irinland Duc Dufer -Irinland Lotta Laura) . Надявам се да ти върши работа това инфо.....успех super best

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 03 March 2007 - 04:01 PM
Искам да кажа за снимката която е сложил Akela за Драгон с него бях почти цял ден това бе първото куче с което заплодих Джилда и сигорно 90% пак ще заплодя на есен Джилда с него но дотогава има много време да не казвам голяма дума.
Публикувано: 04 March 2007 - 12:23 PM
ЧЕСТИТО Akela, малката е много сладка. Да ти е жива и здрава.
Да си призная, като Ви видях снимките, отново ме обзе едно "старо" желание от преди няколко месеца, "да взема другарче на моя Реск". Свързах се с Онгъл и ако той успее да "остави" мъжкото бебе в България, може би нашата глутница с Рекс ще се обзаведе с още един член - ще се разбере до няколко дни. СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ!!!
Tok4ev, някъде във форума четох, (четох го днес, но е от края на м.февруари, ouu ), че ще идваш в София с твоя красавец. Ако имаш време, обади се да ги запознаем с Рекс. (0888 87 67 70 - отговаря на името Рекс l).
Сега излизаме rungrey, после ако остане време ще пиша пак.
Чао на всички, СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ!!! super best
Публикувано: 04 March 2007 - 08:10 PM
Цитат
Как е д-р Събин Пейчев, радва ли се и той на някои "доби" ? ? ?
Добре съм, благодаря 1super
В момента нямам "доби" за съжалениеr) ; надявам се за в бъдеще да има промяна в моя полза. Важна е породата все пак, а не личното удовлетворение.
Поздрави!!!
Публикувано: 05 March 2007 - 06:47 PM
Ток4еv имам една молба - ако можеш дай малко инфо за лагера в Чехия .

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 05 March 2007 - 11:31 PM
Цитат
Благодаря много.
Надявам се наисина, че скоро нашата глутница ще се увеличи с още един доберман. Днес Ongal ми потвърди, че кученцето (мъжкото) остава в България. Живот и здраве, в петък или в събота ще се видя с Ongal за да го взема.
За Рекс - за съжаление когато сме на тренировъчния полигон на клуб СИРИУС, не мога да снимам, защото когато тренирам с него, няма как и да държа и камерата, а когато не тренираме - сме публика и трябва да снимам други кучета. Докато сме публика, Рекс обикновенно стои в колата ("най често шофира l)а аз се уча от другите колеги как да го тренирам - нали сме новобранци. Напредваме бавно, защото аз през седмицата имам много малко време за сериозни тренировки - всичко остава за събота и неделя.
За сега Чао!!! и лека нощ!
Публикувано: 05 March 2007 - 11:37 PM
Прикачени файлове
-
Image_201_.jpg (24.41K)
Брой сваляния: 132
Публикувано: 05 March 2007 - 11:38 PM
Прикачени файлове
-
Image_229_.jpg (29.77K)
Брой сваляния: 123
Публикувано: 06 March 2007 - 12:00 AM
Да не забравиш да ни се похвалиш като се приберете b) Рекса става все по-хубав, браво на момчето и тати му.
Akela , как е малката? Слушаш ли я l) ?
Публикувано: 06 March 2007 - 07:27 AM
Цитат
Да не забравиш да ни се похвалиш като се приберете b) Рекса става все по-хубав, браво на момчето и тати му.
Благодаря ти Ancheto, много мило b)
Надявам се и Рекс да се зарадва, когато усети, че не е "сам вкъщи". Разчитам на него да ми помага.
За интериора в къщи Рекс непрекъснато се "грижи", живота ми става все по-спартански - скоро вероятно ще трябва да спя на дървен нар без матрак и да се храня в чинии алпака. А в банята вече няма място нито за четки, нито за сапун, нито за кърпи - остава само един душ веднъж - два пъти месечно. Или по-рядко l) l) l) .
Ако все още искаш да си вземеш доберман - хайде да обмислим създаването на "интернет компания - МОЯТ ДОБЕРМАН" l) l) l) и да поканим и други! (майтап бе Уили l) ).
До утре - сряда трябва да избера име Д.... из Онгъл, което трябва да започва с Д.... (d). Аз мисля усилено. Ако някой иска - чакам предложения, ще Ви бъда благодарен.
За сега Чао, довечара пак ще вляза в чата.
Публикувано: 06 March 2007 - 08:39 AM
Ако си купим къща , ама с тея цени във Варна това почва дастава фантастика, ще си взема обезателно към увеличената гвардия от дребуси и Немски дог (това е голяма моя цел) и Доберман. Категорично ще са родословни и ще са дами, защото искам да имат поколение и да се радвам наповече елитни кучета в Българие ,а що не и български в чужбина wink За осъществяването на това ме делят само финансиите и надявам се нищо друго. Така , че се налага да почакам s) , дано да не е много чакането ми worthy
Публикувано: 06 March 2007 - 07:19 PM
Не знаех че ти влизаш тук под псевдонимът "TYSON".
Аз съм Тихомир от Силистра. Надявам се, че си спомняш кой съм.
Аз съм този дето правихме изкуствено осеменяване преди две години на една моя стафордширка при теб.
Поздрави на теб и Пламен Чубуров...
Публикувано: 06 March 2007 - 11:54 PM
Цитат
Супер , много се радвам и ще чакам да станете на възраст за разходки и да ви се порадвам. Отдавна не съм галила доберман и вече започвам да си мечтая.
Малее като си чета предният пост oleeee ами смляла съм се от грешки ouu Моля за извинение ,аз понякога съм в много стресово писане , а днес и едното ми кученце раждаше и аз разпусках на компа , че щях да изпуша.
Публикувано: 07 March 2007 - 07:25 AM
Цитат
Ако си купим къща , ама с тея цени във Варна това почва дастава фантастика, ще си взема обезателно към увеличената гвардия от дребуси и Немски дог (това е голяма моя цел) и Доберман. Категорично ще са родословни и ще са дами, защото искам да имат поколение и да се радвам наповече елитни кучета в Българие ,а що не и български в чужбина wink За осъществяването на това ме делят само финансиите и надявам се нищо друго. Така , че се налага да почакам s) , дано да не е много чакането ми worthy
Здраевете Ancheto,
Благодаря за предложенията за името, имаш реални шансове да станеш кръсница, едно от имената, които предрагаш е в моята short list. Още обмислям 1super
Пожелавам ти скоро да си купите къща, и мечтата ти скоро да се превърне в реалност.
Сега трябва да ходя за да "make money", че иначе ще ми изядат .... (примерно ушите). l) l) l)
Приятен ден на всички!!! 1super
Публикувано: 08 March 2007 - 09:48 AM
Написах,че според мен,няма добри развъдчици,а не че няма хубави кучета в БГ.
Има и те не са само три.Има хора които си вземат кучета от вън,затварят ги в къщите си и тези кучета,остават не възпитани,не ходят на изложби и обучения,и прекарват живота си затворени.Остават така да се каже "не шлифовани диаманти".Продължавам да съм на това мнение,че няма добри развъдчици в БГ,или поне никой не се е показал като такъв.Само си помислете,че няма един,дори един български сайт за доберман.Какво пове4е да говорим-аматьорска
работа.Онгъл ти като имаш хубави кучета и се занимаваш с развъдна деиност,какво си направил за популяризирането на твоя канел(кенел),къде ти е сайта на който хората да разберат,че ти имаш и развъждаш добермани.Или разчиташ на съседи,приятели и някакъв форум в който темата се посещава от 20-30 човека,да ти популяризират кучетата.Извинявам се още ведъж,ако на някои му се стори по-остър езика ми,но се замислете всички дали съм прав.Вярно е че вече всичко е свързано с пари,но когато човек е ентосиазиран достатъчно и го прави с любов,парите вече не са пречка,тогава те (парите) сами ще доидат при него.Пожелавам лек ден на всички.
Публикувано: 08 March 2007 - 10:00 AM
angel_1 , няма нищо лошо да си вземете куче от другаде. Винаги това може да бъде от полза за породата. Но това , че няма сайт за добермани изобщо не умаловажава труда на хората занимаващи се стях. И сайт ще има , сигурна съм , че ще се направи. Темата може да се посещава от 20-30 човека ,а може и повече wink А за развитието на породата ще помогнат всички фенове на породата и имащи и нямащи кучета сега!!! И всички трябва да сте заедно !!!!! bgflag