Доберман
Публикувано: 22 April 2007 - 01:12 PM
Употребата им може да доведе до смърт!!!
Бях го чел преди, но сега го прочетох и на второ място....!
Като се сетя, че есента нашия си похапваше от лозата! bl) ouu
Тази година няма да има грозде n)
Публикувано: 22 April 2007 - 01:21 PM
Някой знае ли нещо за Тони , Рекс и Дарк? Аз вече се притеснявам за тримата s) Ако сте чули нещо кажете ,че да се успокоя worthy
Публикувано: 22 April 2007 - 01:38 PM
чета го и в един друг форум също... Не бих пренебрегнал информацията именно защото ние в БГ затова сме я докарали дотук да нямаме кой знае каква кинология, именно заради пренебрегването на важна информация...
Публикувано: 22 April 2007 - 04:35 PM
Относно грозде и аз съм чел подобни неща на няколко авторитетни места.

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 24 April 2007 - 07:14 AM
Цитат
Благодаря ти Akela, наистина имах "страшно много" работа. Но да имаш много работа е по-добрата алтернатива.
Всички сме живи и здрави, имахме някои проблеми с уши и орашси l) , но вече нещата са нормални, при Дарк ще се наложи след няколко месеца една козметична операция за разкрасяване на опашката b) но това след време. Поради другите усложнения, се забавихме малко с последната ваксинация и едва вчера излизахме с Дарк за първи път на дълга разходка. Знам, че някои смятат, че може да се извежда и преди третата ваксина, но аз съм на друго мнение, пък в този случай е важно правилото "питай патило". А аз съм "патило" по този въпрос.
Благодаря на Ancheto. Ани, ти ме изуми и много приятно изненада с жеста ти да ми помогнеш от Варна и да ми изпратиш "мазила" по пощата. Благодаря ти, дай боже повече приятели като теб. Покланям ти се! worthy
Междувременно купих 4 DVD диска за първоначално обучение на кучета "компаньни". Това не е спортна дресура, а първоначално обучение за команди като "ела, легни, стани и т.н." На мен ми харесва. Ако някой се интересува, мога да дам повече информация.
Ето диска
Прикачени файлове
-
________.JPG (13.81K)
Брой сваляния: 83
Публикувано: 24 April 2007 - 07:15 AM
Прикачени файлове
-
Image_388_.JPG (113.43K)
Брой сваляния: 72
Публикувано: 24 April 2007 - 07:17 AM
Чао, приятен ден на всички! 1super
Прикачени файлове
-
Image_388_.JPG (113.43K)
Брой сваляния: 68
Публикувано: 24 April 2007 - 09:36 AM
Цитат
Благодаря ти Akela за успокоението cheers , вчера не успях да седна и да пиша.
tonyg58&REX , много се радвам , че сте добре , останалото ще отшуми и ще се оправи. Направо се засрамих като прочетох поста ти. Към юни може и да имам път към София и може и да се видим ако дойда.
А за дисковете исках да питам на английски ли са ?
Публикувано: 24 April 2007 - 04:26 PM
Цитат
И на мен ми минаваха подобни мисли l) l)
Публикувано: 24 April 2007 - 08:44 PM
Цитат
Цитат
И на мен ми минаваха подобни мисли l) l)
Всъщност спаси ме само това, че имаше още в чувала с храната с риба. Като се изпразни чувала, ще видим l) l) l) А и на Дарк му давах за стимулиране на имунната система (още не бяхме сложили третата ваксина) едни витамини (Nutri-plus gel), които са като храна за космонавти - много са вкусни. Могат дори да заместват хранене в определени случаи. Дават се и при отказ на кучето от храна. Въщност може би Тайсън ще се произнесе като професионалист!
Прикачени файлове
-
scan0001.jpg (15.77K)
Брой сваляния: 65
Публикувано: 24 April 2007 - 08:57 PM
Филма включва 4 часа (на 4 диска) лекции на американски специалист по обучение на кучета. Там доколкото знам, дори ако трябва да имаш забит пирон в стената - се обаждаш на специалист, защото човек с няколко десетки хиляди долара годишна заплата, не може да си позволи да заплаща сам на себе си за толкова обикновенна работа, за която ще плати на някой емигрант десетина долара. Е това е шега, но във всяка шега има и истина.
Та за дисковете, филма е дублиран със синхронен превод на български език.
Когато се видим, мога да Ви ги дам да ги гледате. А иначе ги продава агенция "НЕТИ".
Сега като отворих форума, видях, че сутринта съм качил една и съща снимка два пъти. Извинявам се, ето и втората
Прикачени файлове
-
Image_389_.JPG (108.1K)
Брой сваляния: 65