Доберман
Публикувано: 06 July 2005 - 10:56 AM
Казвам се Крис и също имам доберман, при това доста уникално ДИВАНЕ b) Рерski ми е най-добрия приятел - той вече ви разказа за своя доберман, но според мен твърде скромнен разказ r) Неговият доберман е СИН и се казва Балтазар. Противно но всички очаквания - че кучето ще има проблеми с кожата, с косъма, с очите, или с поведението - ТОВА СА АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ! b) Балт е един огромен ( минимум 72 см. при холката ), много красив, ЗДРАВ екземпляр, който до сега не е имал подобни проблеми (да чукнем на дърво r) ) и е дяволски добродушен и нежен ( за разлика от моето диване което навсякъде желае да бъде лидер). Много е красив и ако ни научите как да публикуваме снимки на нашите ДЕЦА с удоволствие ще ви ги покажем и ще ви запознаем по-отблизо с тях!
Доберманът мога да сравня с една книга - "Малкият принц" - колкото повече я чете човек, толкова нови и нови неща открива в нея... r) и задължително на всяка възраст трябва да я препрочита, за да осъзнае колко ценна е всъщност...
Това не е първият български форум за добермани, в който участвам и искрено се надявам, че тук ще срещна съмишленици, защото до сега нямам отговор в нито един такъв... Надявам се, че вие сте сериозни хора и че веднъж влезли в това "семейство" няма да се окажем на произвола на съдбата. Благодаря! r)
Доберманът мога да сравня с една книга - "Малкият принц" - колкото повече я чете човек, толкова нови и нови неща открива в нея... r) и задължително на всяка възраст трябва да я препрочита, за да осъзнае колко ценна е всъщност...
Това не е първият български форум за добермани, в който участвам и искрено се надявам, че тук ще срещна съмишленици, защото до сега нямам отговор в нито един такъв... Надявам се, че вие сте сериозни хора и че веднъж влезли в това "семейство" няма да се окажем на произвола на съдбата. Благодаря! r)
Публикувано: 06 July 2005 - 11:20 AM
Цитат
аз пращам ей сега!!! ;) d)
много ме радва, че отговора бе светкавичен... честно казано бях доста песиместично настроена... ЗА КОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМ!!! r)
много ме радва, че отговора бе светкавичен... честно казано бях доста песиместично настроена... ЗА КОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМ!!! r)
Тук сме !!! r) d) А и в форума винаги има хора, чак понякога и аз се учудвам ! Това са живите форуми на Dog.bg !!! d) Леле, какви ги пиша пак ... l)
Публикувано: 06 July 2005 - 11:50 AM
[FONT=Courier][SIZE=7] искам честно мнение! държа да го получа! любовта ми към тази порода дойде съвсем случайно... най-красивите неща ставали така. не мина много време и вече мислим за втори, но преди това като че ли ще е по - добре да обсъдя някои черти от характера на Макс с вас. Иначе с Балт са като братчета - ние постоянно ги разхождаме заедно и кучетата са свикнали едно с друго, а нас си ни приемат като членове от голямото ни италианско семейство. Само се притеснявам, че Макс навсякъде иска да бъде лидер и да се налага - това лошо ли е? Питам защото понякога виждам пламъчета в хорските очи и е нормално... r)
Публикувано: 06 July 2005 - 01:32 PM
Много се радвам, че темата се е раздвижила! r)
Бъди сигурна/сигурен, че тук отговори и дори въпроси ще получиш b) От кога чакам някой да влезе и да разговаря за добермани с нас w)
Чакам снимки на добчовците, надявам се и на синия да успеете да пратите r)
А за лидерството - той може да иска да се налага но не трябва да му го позволяваш. Зависи и на каква възраст е де, но моето мнение е, че не трябва да се оставя едно куче да си мисли че е лидер.
Цитат
Надявам се, че вие сте сериозни хора и че веднъж влезли в това "семейство" няма да се окажем на произвола на съдбата. Благодаря!
Бъди сигурна/сигурен, че тук отговори и дори въпроси ще получиш b) От кога чакам някой да влезе и да разговаря за добермани с нас w)
Чакам снимки на добчовците, надявам се и на синия да успеете да пратите r)
А за лидерството - той може да иска да се налага но не трябва да му го позволяваш. Зависи и на каква възраст е де, но моето мнение е, че не трябва да се оставя едно куче да си мисли че е лидер.

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 06 July 2005 - 01:41 PM
Макс е на 1г. и 2 месеца, Балт е на 1г. и 1 месец. Чакам собственика му да се върне от обедна почивка - обеща да вземе от тях снимки на Балт r) и аз не знам кое е хубаво и за това питам... добре ще бъде да събера повече мнения, че не знам какво да си правя диването.... bl) b)
Публикувано: 06 July 2005 - 02:18 PM
d) r)
Прикачени файлове
-
IMG_0265111.JPG (31.47K)
Брой сваляния: 439
Публикувано: 06 July 2005 - 02:19 PM
Защото съм много доволна и ентусиазирана, че откривам съмишленици!
А те... Млади, диви и щастливи!!! Никъде не ходим без тях... Може да ядем хляб и сирене, но на тях им купуваме Ройал Канин, меса, извари и всичко както си е по книга... w) Като си треперим над диванетата... r)
А те... Млади, диви и щастливи!!! Никъде не ходим без тях... Може да ядем хляб и сирене, но на тях им купуваме Ройал Канин, меса, извари и всичко както си е по книга... w) Като си треперим над диванетата... r)
Публикувано: 06 July 2005 - 03:33 PM
Искам да питам нещо дано да ми помогнете!!!!!! Понеже Разград е малък град и зоомагазините и ветеринарите които продават гранулирана храна продават много скъпо . Някой има ли връзка с някой доставчик да си купя 1 или 2 чувала за да ми излезе по евтино . Говоря за хубава качествена храна кято ще естествено по скъпа .