Доберман
Публикувано: 01 April 2008 - 09:33 AM
Цитат
Цитат
в този форум само за расови добермани ли става дума или за всякакви...вкл. и за подобия на такива? не се заяждам...само да питам...щото аз познавам един балтазар...а това куче е било расов доберман сигурно преди 4 или 5 поколения ... ей така си питам...от любопитство...и щото...абе няма значение ...ако искате ми отговаряйте. не ви се сърдя.
Става въпрос за кучето, което познавате, мосю.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 01 April 2008 - 09:36 AM
Здравейте!
Има ли публикувана подробна информация за родителите на кутретата в този форум? /за да знам да се поразровя ли назад/
Колко се родиха? Мъжки, женски? Какви са ви плановете?
Как е Джилда? При вас ли е? Скоро няма ли да я снимате?
Всичко най-добро!

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 01 April 2008 - 11:24 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 April 2008 - 05:03 PM
А аз да попитам, някой водил ли си е кучето на училище? В смисъл да се научи на команди и дисциплина? Много сме глезени и не знам обратимо ли е? Все пак мисля, че на 9 месеца още не е късно? Аз съм си виновна, но като ми беше мечта..
Публикувано: 02 April 2008 - 12:37 AM
Ето ни и нас, да не ни забравите
Публикувано: 02 April 2008 - 12:40 AM
Публикувано: 02 April 2008 - 12:45 AM
Тука малко смях на рождения ми ден, ама май някой е сбъркал свещичките ... ;D
Публикувано: 04 April 2008 - 09:06 PM
едно ленкче на което има няколко маника които много ме впечетлиха,понеже аз искам да науча моето на такива неща като например да варви по следа,а незнам как :kuchence: надявям се да ви харесат и на вас
Публикувано: 11 April 2008 - 10:06 AM
Ще кача две три нови снимки и на моите Добчовци, да ги видите колко са се разхубавили и те напоследък :blink:
Поздрави на всички!
Публикувано: 12 April 2008 - 11:23 AM
Но коментар по този въпрос има само две три странички по-назад........ B)
Ето една хубава снимка в стойка , която преди малко направих, на момата :blink: