Доберман
Публикувано: 15 April 2008 - 11:41 AM
Здравейте!
CUKI кученцата са добре. Преди два дни ходих да ги видя. Големи сладури са и седемте са в добро здраве. За съжаление за не всички от седемте все още са се намерили ДОБРИ и грижовни стопани. Надявам се скоро и това да стане. Не искам да звучи като реклама или обява, защото не им е тук мястото :blink:
Ето една снимка на част от мъниците ;) Големи са сладури :blink:
CUKI кученцата са добре. Преди два дни ходих да ги видя. Големи сладури са и седемте са в добро здраве. За съжаление за не всички от седемте все още са се намерили ДОБРИ и грижовни стопани. Надявам се скоро и това да стане. Не искам да звучи като реклама или обява, защото не им е тук мястото :blink:
Ето една снимка на част от мъниците ;) Големи са сладури :blink:
Публикувано: 15 April 2008 - 10:45 PM
Благодаря ти tok4ev и твоите красавци (по точно красавец и красавица - да са ти живи и здрави) са много готини!! :->) желая и на тях и на техните малки много шампионски призове!!! :palec: :blink:
Всъщност ЧЕСТИТО БАЩИНСТВО НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!!! :palec: Важно е да има повече хубави и добри кучета в България от качествени Български родители!! :blink:
Дарк е добре, благодаря, за сега се занимаваме главно самостоятелно, понякога с г-н Хлебаров от http://forum.dogbg.com/ в курса по хендлинг на поляната до хотел "Хилтън" - готвим се за изложби.
А понякога (за разнообразие) гони Боксерите пред блока ;D
Всъщност ЧЕСТИТО БАЩИНСТВО НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!!! :palec: Важно е да има повече хубави и добри кучета в България от качествени Български родители!! :blink:
Дарк е добре, благодаря, за сега се занимаваме главно самостоятелно, понякога с г-н Хлебаров от http://forum.dogbg.com/ в курса по хендлинг на поляната до хотел "Хилтън" - готвим се за изложби.
А понякога (за разнообразие) гони Боксерите пред блока ;D
Публикувано: 15 April 2008 - 11:54 PM
tok4ev страхотно семеиство имаш ;) да са ти живи и здрави и ви пожелавам за напред много много шампионски титли.А Akela нямя ли да пусне някоя снимка на неговите страхотии :kuchence: ето го и моето доби което изморява до изнемогване всички негови приятели
Публикувано: 17 April 2008 - 09:46 AM
Благодарим ви tonyg58 и oppaaa! Вашите любимци също да са живи и здрави! tonyg58 какво става с Рекс?
Снимките, които е качил PRINC са на две от сестричките на моето момиче. Fabella дори беше за малко при мен. Страхотно куче с невероятен характер! :palec: Като гледам е станала и още по-голяма красавица.
Снимките, които е качил PRINC са на две от сестричките на моето момиче. Fabella дори беше за малко при мен. Страхотно куче с невероятен характер! :palec: Като гледам е станала и още по-голяма красавица.
Публикувано: 23 April 2008 - 02:52 PM
здравейте любители на най- хубавата порода домашни любимци, досега не сам се занимавал с форуми
затова ме извинете ако допускам грешки. Имам кафяв доберман на 7 години и ще ми е интересно ако има и някои друг с кафяв такав да обменяме опит както и ако някой знае или може да ме сварже с някой човек, който има женски кафяв защото искам моя да има поколение........ до скоро
затова ме извинете ако допускам грешки. Имам кафяв доберман на 7 години и ще ми е интересно ако има и някои друг с кафяв такав да обменяме опит както и ако някой знае или може да ме сварже с някой човек, който има женски кафяв защото искам моя да има поколение........ до скоро
Публикувано: 23 April 2008 - 08:52 PM
абе я кажете как да науча това моето доби да не се плаши от гармежи (пиратки),вчера комшията хварли няколко но не към него а той така се оплаши че избяга,а днес още като го видя че влиза през вратата и пак избяга към нас,а това се случва на новата къща,минава под оградата и се пребира в другата къща кадето му е клетката
Публикувано: 24 April 2008 - 02:56 PM
Цитат
абе я кажете как да науча това моето доби да не се плаши от гармежи (пиратки),
ако е вроден страх едва ли ще го отучиш някога...ако си от СФ ела някоя събота или неделя зад музея земята и хората и ще видим за какво сатва дума:)
успех
Публикувано: 25 April 2008 - 09:32 AM
Зрасти бе хора ! :blink:
Как сте ? Аз малко се позагубих щото като се позатопли с моята кафява приятелка не се задържаме много много вкъщи , между другото правя и доста сериозен ремонт на жилището си и почти не остава време за интернет ;D.
Слава Богу виждам че темата върви и даже има нови хора , които приветствам за правилния избор :yahoo:.
tonyg58 как е Дарк ? Надявам се другия път да се видим за повече време . Юта пита за него ;D
tok4ev ти май нещо криеш Меджик а? ;) Само на красавицата пускаш снимки ;)
Как сте ? Аз малко се позагубих щото като се позатопли с моята кафява приятелка не се задържаме много много вкъщи , между другото правя и доста сериозен ремонт на жилището си и почти не остава време за интернет ;D.
Слава Богу виждам че темата върви и даже има нови хора , които приветствам за правилния избор :yahoo:.
tonyg58 как е Дарк ? Надявам се другия път да се видим за повече време . Юта пита за него ;D
tok4ev ти май нещо криеш Меджик а? ;) Само на красавицата пускаш снимки ;)

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.