Доберман
Публикувано: 20 November 2009 - 04:59 PM
е са получчих едно потресаващо писмо от горния потребител, в стил- нищо че са ви родословни кучетата, и те се разболяват какво се големеете и тн.
Направо нямам думи и съм безкрайно потресено от съдържанието и насочеността на писмото на милия съфорумец! просто не можах да не споделя!

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 20 November 2009 - 05:37 PM
Аз й пожелавам да се възстанови много скоростно на красавицата

Публикувано: 22 November 2009 - 06:10 PM
е са получчих едно потресаващо писмо от горния потребител, в стил- нищо че са ви родословни кучетата, и те се разболяват какво се големеете и тн.
Направо нямам думи и съм безкрайно потресено от съдържанието и насочеността на писмото на милия съфорумец! просто не можах да не споделя!
Не се големеем ,ама си имаме кучета с родословия.

Публикувано: 24 November 2009 - 10:57 AM

Публикувано: 26 November 2009 - 12:03 AM
Искам да ви се похваля. Днес премерих колковисок е станал моя бандит за първи път. Точноо днес станахме на 7м и 25 дена, а височината при хлопката ни е 68см.

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!
Публикувано: 26 November 2009 - 10:51 AM
Искам да ви се похваля. Днес премерих колковисок е станал моя бандит за първи път. Точноо днес станахме на 7м и 25 дена, а височината при хлопката ни е 68см.

Браво на Attila!С толкова много млади,здрави и красиви,мъжки добрмани,можем да си направим елитна гвардейска част от добермани.:)))))))))))))

Публикувано: 27 November 2009 - 08:06 AM

Испехи и за напред!!!

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!
Публикувано: 28 November 2009 - 07:41 PM
Много добре си усетила нещата.

Публикувано: 30 November 2009 - 09:43 AM
Но пък ми прави впечатление как сме в ежедневието с нея- все едно си имам най добра приятелка, която всичко разбира, но не говори :)))Като се возиме в колата, или като сме навън, или вкъщи- ние почти нямаме команди ( една две са, и се ползвът като ме ядоса и искам да вкарам малко респект). Мъжките кучета около нас ми се виждат доста по вятърничеви, някои са и леко тъпи, и със сигурност по никакъв начин толкова привързани към стопанина си :))

Публикувано: 30 November 2009 - 12:32 PM
Но пък ми прави впечатление как сме в ежедневието с нея- все едно си имам най добра приятелка, която всичко разбира, но не говори :)))Като се возиме в колата, или като сме навън, или вкъщи- ние почти нямаме команди ( една две са, и се ползвът като ме ядоса и искам да вкарам малко респект). Мъжките кучета около нас ми се виждат доста по вятърничеви, някои са и леко тъпи, и със сигурност по никакъв начин толкова привързани към стопанина си :))
Това, че похвалих женските, не значи, че мъжките са "тъпи", ако ще правим полова дискриминация на кучетата...

Публикувано: 30 November 2009 - 01:34 PM

Сегашното ми куче е източноевропейска овчарка. Също много умен, ама с него не е толкова интересно. Като разбере какво се иска от него - вече го изпълнява винаги. Няма инатене, няма хитруване. Скука

Публикувано: 30 November 2009 - 02:42 PM
.. иначе за хитруването и другите такива- мали, мойта им е принцеса. особено на умилкването и извиненията като сгафи.. :)))))

Публикувано: 05 December 2009 - 09:23 AM

Eria Pro Gipsy King или както го знаят приятелите А'ноар,приема поздравления.:)))))))))
С малко закъснение ( че от доста време не съм влизал във форума )
Поздравления Димо!!!

Пожелавам ти и много бъдещи успехи

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 05 December 2009 - 10:28 AM

...че що да не излезе...може да се получи напримерНо една спонтанна среща с цел прегръдка на двата форума...напримерНО да ви поканя с @навар да се дигнете да дойдете по пловдивски на нашата кучешка кръчма дето скоро съм запланувал ротвайлерска гала- вечеря със стари и млади и секакви форумни кучета ... токчев също нека дойде да слуша наживо лакърдии ... и бира и разни неща за изтънчено небце...
Ей това е най-доброто от вече заключената тема