Доберман
Публикувано: 11 January 2006 - 12:45 PM
Благодаря за поясненията за доберманите!
С уважение!
Публикувано: 18 January 2006 - 12:28 AM
Публикувано: 18 January 2006 - 12:11 PM
Поздрави!
Публикувано: 18 January 2006 - 12:15 PM
Поздрави!
Публикувано: 18 January 2006 - 09:37 PM
Цитат
Поздрави!
Това ми е абсолютно ясно!Обаче хората са такива.Не ги интересува това ,което на нас ни е важно.Говорих почти час , в почти монолог - за куче без педигри ,за възпитание и за породни характеристики -накрая тя ми каза -ДОБЕРМАН , какъвто и да е. b)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 19 January 2006 - 01:16 PM
Цитат
Чак пък специалисти.. b) BEER
Гали, аз предлагам да не се нагърбваме с това! Много е опасно и рисковано! Не можем да помогнем и толкова! Не е шега работа.. После ще ти тежи на съвестта, а и на моята - обричаме два живота и четем след това за изолаторите.. Не искам! Не иска ли Зита? s) n) bash
Публикувано: 19 January 2006 - 01:25 PM
Цитат
Поздрави!
Както искаш така го разбирай.. Който съм искала ме е разбрал правилно!.. Къде видя това, което си писал? Казвам, че имат отклонения!
Публикувано: 19 January 2006 - 01:28 PM
Цитат
Цитат
Поздрави!
Както искаш така го разбирай.. Който съм искала ме е разбрал правилно!.. Къде видя това, което си писал? Казвам, че имат отклонения!
отклонения какви?
дай примери?
едит:аха е сега видях...
Публикувано: 19 January 2006 - 09:41 PM
Цитат
Цитат
Чак пък специалисти.. b) BEER
Гали, аз предлагам да не се нагърбваме с това! Много е опасно и рисковано! Не можем да помогнем и толкова! Не е шега работа.. После ще ти тежи на съвестта, а и на моята - обричаме два живота и четем след това за изолаторите.. Не искам! Не иска ли Зита? s) n) bash
Заради Зита започна всичко- свързаха ни -обясних ,че питът не става за пазач , каквото и да значи .и вместо куче за вкъщи и т.н.- МИ ДОБЕРМАН...ПАК...да имаме сигурност...
Първо се ядосах на глупости.Сега обаче си мисля- хората си искат тяхното куче.И това е готино r)

Публикувано: 19 January 2006 - 09:42 PM
Цитат
Дай някакъв пример,доста хора имат непородисти кучета и ще се радвам да чуем нещо повече за така наречените отклонения,благодаря d) d) d) b)
з За това може да се пише докато развием артрит n)