Спешно се подарява куче
Публикувано: 27 January 2012 - 11:38 AM
познавам момчето, което пусна обявата. за мое огромно съжаление, кучето има 3 дни да си намери дом, после *към момента* решението на собственика е "приспиване".
не познавам кученцето, но изглежда ужасно миличко... за съжаление, май няма да имам възможност да му дам дори приемен дом.
не познавам кученцето, но изглежда ужасно миличко... за съжаление, май няма да имам възможност да му дам дори приемен дом.
Публикувано: 27 January 2012 - 12:51 PM
без да го защитавам ще кажа това, което знам - собственичката на кученцето го е зарязала при момчето. от 6 месеца той му търси (макар и не особено активно) дом. когато ми го каза тогава, се опитах да го убедя, че все пак може да го гледа. днес случайно видях във ФБ профила му, че до 3 дни иска да го махне. засега му писах на няколко пъти да не го евтанизира, а да го закара в Богров. не зная дали ще ме послуша. но много се надявам.
Публикувано: 27 January 2012 - 01:31 PM
Ако реши момчето, че не може да заведе кученцето в Богоров, ще го взема аз и ще свърша тази работа, мога да го взема в събота обаче! За съжаление нямам никаква възможност да го задържа, защото ще изхвърлят мен, но мога да помогна в рамките на уикенда! Ако се наложи има къде да остане за 2,3 дни Кучо!
Публикувано: 27 January 2012 - 01:40 PM
На мен и е странен и факта, че чакат до последно и после пишат - Спешно, до 2 часа или до 3 дена кучето отива на улицата/ кучето ще се приспи. Ами къде бляхте толкова време...такова решение не се взима за ден-два. Ако хората си правеха труда да потърсят по-активно дом нямаше да се стига до такива ненормални апели!
Съжалявам за спама ама не се сдържах вече...
Стискам палци кученцето да си намери приемен дом, пък защо ли не и постоянен!
Съжалявам за спама ама не се сдържах вече...
Стискам палци кученцето да си намери приемен дом, пък защо ли не и постоянен!

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 27 January 2012 - 02:41 PM
special_LBP, в 27 January 2012 - 01:31 PM, написа:
Ако реши момчето, че не може да заведе кученцето в Богоров, ще го взема аз и ще свърша тази работа, мога да го взема в събота обаче! За съжаление нямам никаква възможност да го задържа, защото ще изхвърлят мен, но мога да помогна в рамките на уикенда! Ако се наложи има къде да остане за 2,3 дни Кучо!
Къде се намира кучето, може ли повече информация?
Публикувано: 27 January 2012 - 09:56 PM
Да Hucki, има лекар, който да евтаназира здраво куче. В тая държава всичко има за пари. Но кой ще е тоя дето ще го заведе на евтаназия, къде ще му е сърцето, душата, съвестта? Ясно ли му е, че от тук нататък животът му ще стане непоносим, защото всичко се програмира ТАМ ГОРЕ и се връща с пълна сила? От Богров не може да са му отговорили така, че първо са породистите. В Богров не правят разлика - просто който не е ходил в приют той не е наясно какво става. Препълнени са, препълнени са приютите, а хората там не са всемогъщи. Налага се да отказват, защото няма край от малоумно мислещи хора. Не плюйте излишно против приютите, просто се дигнете и отидете една неделя доброволци - само да видите и да поразходите някое куче. Съжалявам за емоцията, но тези теми ми идват винаги в повече. Не мога да повярвам, че този дребосък е такава пречка.

Вход

Горе
Цитиране +