Dog.bg Форуми : Спешно се подарява куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спешно се подарява куче

#21 Потребителят е офлайн   nellidi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
Публикувано: 27 January 2012 - 11:07 PM

съмнявам се в Богров да са казали точно това. дано попадне на хора кучето.

п.п. не знам защо, но много се изнервих на тази "тема" , не е първата не е и последната, но начина по който е поднесена, тип обява - продавам стар автомобил...
User's Signature

Качена снимка

#22 Потребителят е офлайн   owl Икона

• Adopt! - Don't buy!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 28 January 2012 - 12:00 AM

Показване на мнениетоНаВихърМайкаМу, в 27 January 2012 - 10:46 PM, написа:

Ама вие Богров го имате за бездънен май?

Със сигурност не го имаме за бездънен.

Това че, породистите са с предимство не вярвам да са го казали.

Богров се предлага като вариант ако човекът наистина мисли да го остави някъде без да е намерил първо приемни стопани (не вярвам, че ще го закара за приспиване, кой каквото ще да говори). Там ако имат място да го приберат ще е добро начало, защото аз вярвам, че този кучо бързо ще намери дом.
Освен това на кучо май не му е даден шанс някой да го види и хареса, не виждам обяви за търсене на стопани другаде? Някой вижда ли? Пусната е обява в последния момент или/или...

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   IAB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2012 - 03:49 AM

Има една руска приказка, която гласи, че посредникът е ла@но. В случая аз съм посредникът. Аз съм причината да я има тази тема и само предавам като папагал информацията, която имам и ми се дава. Преди няколко месеца още бях казала да пише тук, но не ме послуша. Който го интервсуват още детайли, несвързани с кучето, може да ми пише на лично съобщение.
Но по отношение на животинката - това знам, това пиша. Нито знам дали наистина е говорил с Богров, нито дали ще ме послуша, нищо. Не познавам кученцето, не зная даже дали има хигиенни навици или какъв му е характерът. Единствената ми цел с това безумно препредаване на информация (за което аз съм си виновна), е да се опитам по някакъв начин да съдействам куч да оцелее и да попадне на хора. Толкова от мен. Алексис нямам идея защо не пише тук, последното, което зная от него, е това за приемането в Богров.

#24 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 January 2012 - 01:09 PM

Показване на мнениетоIAB, в 27 January 2012 - 09:37 PM, написа:

По думите на Алексис вариантът с Богров отпада. Каза, че се е обадил и са му казали, че първо на опашката за прибиране са породистите и после безпородните, като Дарф.

Това е безобразна лъжа! Настоявам веднага да се извините за нея!
Не само, че лъжете, че сте се обаждали, но и това...Как не Ви е срам да петните името ни така?
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#25 Потребителят е офлайн   IAB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2012 - 02:01 PM

Илит, изпратих Ви съобщение.
написаното от мен отразява само и единственото това, което на мен ми е подадено като информация. спирам да съм в ролята на посредник, хич не ми харесва.
извинявам се, ако аз лично съм Ви обидила по някакъв начин.

Алексис, не е зле да почнеш да пишеш в темата.

п.с. единствено от някакво уважение към автора на темата не коментирам и не съм коментирала въпросното изказване и неговата истинноста по мое мнение.

Това мнение е редактирано от IAB: 28 January 2012 - 02:07 PM

#26 Потребителят е офлайн   Алексис Икона

Публикувано: 28 January 2012 - 03:29 PM

Няма да коментирам малоумните изказвания на повечето от писалите в темата..Няма да се оправдавам за това което смятам да направя. Въпроса е че кучето е адски сладко, адски мило и добро. Адски ми е неприятно че трябва да го махна защото го обичам, но не живея в къща а в малко апартаментче далеч не предвидено за животно и кучето се мъчи вътре, а и съседите и собствениците ще изгонят мен ако го задържа.Стига сте ревали " как може да иска да го махне" елате го земете вие и се оправяйте. Спирам да влизам в темата очаквам който има интерес за кучето да ми се обади по телефона. Няма да си развалям деня с псевдо природозащитници които само циврят за правата на животните, но когато трябва да помогнат се крият. Приятен ден :)

#27 Потребителят е офлайн   Алексис Икона

Публикувано: 28 January 2012 - 03:59 PM

Показване на мнениетоjani4ka, в 27 January 2012 - 01:40 PM, написа:

На мен и е странен и факта, че чакат до последно и после пишат - Спешно, до 2 часа или до 3 дена кучето отива на улицата/ кучето ще се приспи. Ами къде бляхте толкова време...такова решение не се взима за ден-два. Ако хората си правеха труда да потърсят по-активно дом нямаше да се стига до такива ненормални апели!

Съжалявам за спама ама не се сдържах вече...

Стискам палци кученцето да си намери приемен дом, пък защо ли не и постоянен!

Ти не си много умна нали? Може би си обичам кучето и се опитвам да го гледам но ми е даден срок на мен който гласи "или махаш кучето или се махаш ти" и за това е толкова спешно...Не е като да се валям в пари и да нямам друго за правене. Не ми знаеш положението, не говори. Не съм някой изрод от новините дето си гони кучето за кеф. 8-9 месеца го гледам въпреки че нито условия нито възможност имам и нито болно е било нито недохранено.Е за тва не исках да пускам тема във форум а си търся собственик от човек на човек защото тука по форумите сте мишки повечето.Надуват гайдите що искам да го махам без да знаят каква е ситуацията.И искам да го приспя защото другия вариант е да го закарам някъде и да го оставя на улицата да се мъчи, което никога няма да направя.

#28 Потребителят е офлайн   jani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2012 - 04:04 PM

Напротив доста съм умна ама хайде да не превръщаме форума в Женския пазар, искаш ли?!

Успех със задомяването!
User's Signature

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!

#29 Потребителят е офлайн   кокарджата Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 January 2012 - 07:41 PM

Какво стана с кученцето? имам желание да го взема , но живеч във варна . така че ако платят транспорта ...............

#30 Потребителят е офлайн   owl Икона

• Adopt! - Don't buy!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 January 2012 - 08:02 PM

Във фейсбук излезе инфо, че е в приемен дом?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#31 Потребителят е офлайн   Алексис Икона

Публикувано: 30 January 2012 - 09:20 PM

Всичко е точно с кучето, намери се решение на проблема. Всичко е наред - да се успокоите.

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни