Спешно се подарява куче
Публикувано: 28 January 2012 - 12:00 AM
НаВихърМайкаМу, в 27 January 2012 - 10:46 PM, написа:
Със сигурност не го имаме за бездънен.
Това че, породистите са с предимство не вярвам да са го казали.
Богров се предлага като вариант ако човекът наистина мисли да го остави някъде без да е намерил първо приемни стопани (не вярвам, че ще го закара за приспиване, кой каквото ще да говори). Там ако имат място да го приберат ще е добро начало, защото аз вярвам, че този кучо бързо ще намери дом.
Освен това на кучо май не му е даден шанс някой да го види и хареса, не виждам обяви за търсене на стопани другаде? Някой вижда ли? Пусната е обява в последния момент или/или...
Публикувано: 28 January 2012 - 03:49 AM
Но по отношение на животинката - това знам, това пиша. Нито знам дали наистина е говорил с Богров, нито дали ще ме послуша, нищо. Не познавам кученцето, не зная даже дали има хигиенни навици или какъв му е характерът. Единствената ми цел с това безумно препредаване на информация (за което аз съм си виновна), е да се опитам по някакъв начин да съдействам куч да оцелее и да попадне на хора. Толкова от мен. Алексис нямам идея защо не пише тук, последното, което зная от него, е това за приемането в Богров.
Публикувано: 28 January 2012 - 01:09 PM
IAB, в 27 January 2012 - 09:37 PM, написа:
Това е безобразна лъжа! Настоявам веднага да се извините за нея!
Не само, че лъжете, че сте се обаждали, но и това...Как не Ви е срам да петните името ни така?
Публикувано: 28 January 2012 - 02:01 PM
написаното от мен отразява само и единственото това, което на мен ми е подадено като информация. спирам да съм в ролята на посредник, хич не ми харесва.
извинявам се, ако аз лично съм Ви обидила по някакъв начин.
Алексис, не е зле да почнеш да пишеш в темата.
п.с. единствено от някакво уважение към автора на темата не коментирам и не съм коментирала въпросното изказване и неговата истинноста по мое мнение.
Това мнение е редактирано от IAB: 28 January 2012 - 02:07 PM
Публикувано: 28 January 2012 - 03:29 PM
Публикувано: 28 January 2012 - 03:59 PM
jani4ka, в 27 January 2012 - 01:40 PM, написа:
Съжалявам за спама ама не се сдържах вече...
Стискам палци кученцето да си намери приемен дом, пък защо ли не и постоянен!
Ти не си много умна нали? Може би си обичам кучето и се опитвам да го гледам но ми е даден срок на мен който гласи "или махаш кучето или се махаш ти" и за това е толкова спешно...Не е като да се валям в пари и да нямам друго за правене. Не ми знаеш положението, не говори. Не съм някой изрод от новините дето си гони кучето за кеф. 8-9 месеца го гледам въпреки че нито условия нито възможност имам и нито болно е било нито недохранено.Е за тва не исках да пускам тема във форум а си търся собственик от човек на човек защото тука по форумите сте мишки повечето.Надуват гайдите що искам да го махам без да знаят каква е ситуацията.И искам да го приспя защото другия вариант е да го закарам някъде и да го оставя на улицата да се мъчи, което никога няма да направя.

Вход

Горе
Цитиране +