Ако бях ротвайлер.... Роди - живият скелет, спешно приемен дом
Публикувано: 28 January 2012 - 10:15 PM
От там нататък пенсионерката се свърза с мен и продължих да пиша аз - като посредник. А посредниците обикновено са лайна.
Написах, че не е ротвайлер и всичко затихна.
Само една жена, в чието сърце животните се настаняват само като души, а не като породи, откликва. Настанява кучето в ЦВК - София. Тя не е богата. Тя се грижи за много такива пострадали. Но не може да го остави на улицата.
ДИАГНОЗАТА: Кучето е младо - максимум 4 години. Кучето е учудващо здраво. Просто отдавна не е яло. Кучето е пълно с паразити, които са яли неговото тяло. Кучето има реални шансове да стане отново КУЧЕ - не подвижен скелет. Кучето е уплашено, но много дружелюбно. Храни се с апетит, пие вода. Направени са му изследвания, сложени са му обезпаразитяващи. Няма нужда да остава в болница. С добра храна и витамини ще се възстанови напълно.
ТУК ИДВА СТРАШНОТО: За ротвайлер щеше да се намери приемен дом - за него няма. Парите не стигат за хотел, а и той още не е ваксиниран - не може в хотел.
ПРИЕМЕН ДОМ или ДОМ - невъзможна мечта... или възможна?
КАК ДА ПОМОГНЕТЕ?
Изпратете трохички за Роди.
ПРЕДЛОЖЕТЕ ПРИЕМЕН ДОМ!
СПАСЕТЕ ПОРЕДНАТА ДУША - ЖЕРТВА НА НАС ГРЕШНИЦИТЕ!
Телефони за връзка: 0887 520 576 и 0899 117 516
Публикувано: 28 January 2012 - 10:51 PM
Тъжно е и много жалко, че когато кучето е породисто желаещите да помогнат са десетки и повече, а за едно обикновено, измъчено същество -
веднага желаещите се отказват, и дори изобщо никой не откликва.
Дано кучо да има късмет. Трябва му топъл дом с добри хора, където да бъде захранен.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 04 February 2012 - 10:11 PM
Моля, ако някой реши да дари някоя трохичка за Родо, да го направи на сметката на дога.
Родо е настанен в стая с климатик при Митко в Суходол и не смогва да се наяде - милият, сякаш никога не е виждал топло и храна.
Публикувано: 05 February 2012 - 01:49 AM
Достатъчно ли е моето потвърждение тук, не знам как става прехвърлянето на суми от календарите за конкретното животно.
Моля, ако има нужда и от някаква друга формалност, освен моето волеизявление тук, за тази мижава сума, ми съобщете - тук или на лични.
Публикувано: 05 February 2012 - 02:26 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 February 2012 - 10:53 AM
За съжаление ще мога да доставя нови снимки чак в събота - 11.02.
Публикувано: 06 February 2012 - 11:34 PM
Благодарим на хората, дарили за това момче:
Лора Димитрова Ненчева - 20лв
Елена Георгиева - 5.50лв
Анелия Стойновска - 20лв
Вяра Манджукова - 30лв
Анонимна дарителка - 80 лева.
Сметката в ЦВК, която остава да бъде погасена е 234лв.
Хотела е 7лв на ден, Родо трябва да получава висок клас храна и много витамини. Предстои ваксина.
Нямате си на представа хора, колко сме ви благодарни. Без всички вас за къде сме? Толкова е тъжно, че ужасно много животни се нуждаят от помощ, а ние не смогваме. Кога ли и в нашата уж цивилизована страна ще се появи Зоополиция, клиники, в които да се лекуват бездомници безплатно ....
Ох, я да се събуждам от мечтите си и да се хващам за работа.
Родо ви благодари!
Публикувано: 14 February 2012 - 11:21 PM
Публикувано: 22 February 2012 - 03:08 PM
Публикувано: 23 February 2012 - 12:23 PM
missi, в 14 February 2012 - 09:21 PM, написа:
Беше ли ваксиниран в събота?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 23 February 2012 - 06:34 PM
Днес 23.02.2012 - Родо е по-добре. Няма температура и хрема, диша по-леко и хапва. Но това нищо не значи. Така каза ветеринарният доктор. Каза, че критичният ден е петият. До тогава може да се подобрява и влошава, но на петия ден ще имат по-ясна картина. Сега Родо се лекува и се надяваме на Чудо!

Вход

Горе
Цитиране +