Ако бях ротвайлер.... Роди - живият скелет, спешно приемен дом
Публикувано: 25 February 2012 - 08:27 PM
Моля те момче, не е време да се предаваш, затова оздравявай за да тичаш щастлив при обичащ те стопанин. Пътят към щастието в България е дълъг и труден, но ти ще го преминеш успешно. Вярвам в това!
Публикувано: 29 February 2012 - 07:39 PM
29.02.2012 г. Родо е извън опасност вече, даже до 3 дни ще го изпишат. И тук идва големият проблем. Много съм тъжна и уплашена дори. Родо не може да бъде настанен в хотел, не може и при други кучета. Трябва му приемен дом без кучета, където да се възстанови. Не се изискват специални грижи, защото той си хапва и е жизнен. Храната ще бъде осигурена. Господи, помогни ни и този път. Моля, ако някой има идея да пише.
Публикувано: 01 March 2012 - 06:44 PM
Публикувано: 03 March 2012 - 12:48 AM
РОДО МОЖЕ ДА БЪДЕ С ДРУГО КУЧЕ, което е ваксинирано. ОСИГУРЕНА ХРАНА И ЗАПЛАЩАНЕ!
Публикувано: 04 March 2012 - 03:18 PM
Родо беше приет на 22 Февруари в клиниката след положителен тест за гана.Момчето беше с респираторната и чревната форма,едвам дишаше,с ужасно висока температура,разсройство,огромни секрети от очите и носа....изобщо с всички екстри.Бил е в това състояние поне 5 дни преди да ни уведомят.Аз лично още тогава го бях отписала,лекувала съм гана доста пъти,но никога в такова ужасяващо състояние.Но от следващият ден нататък състоянието на Родо се подобряваше с всеки изминал ден - веднага овладяха температурата и дрисъка,сополите и храчките бяха по упорити,но и с тях успяха да се справят.На 2 Март,точно 10 дни след постъпването му в клиниката,на Родо е направен нов тест за гана,който е бил отрицателен.Докторите казват,че той в момента спокойно може да бъде сред други кучета,не можел да ги зарази,защото не бил излъчвал вируса.Според мен обаче това е невъзможно да стане за толкова кратко време,незнам може и аз да греша,но досега винаги са ми казвали,че трябва да мине повече от месец преди изобщо да се мисли за нов тест.Натискат ни да извадим момчето от клиниката и се страхувам да не направим някоя беля.Приемаме всякакви съвети и предложения,просто незнаем какво да правим,не искаме да застрашаваме живота на други животинки....
Публикувано: 04 March 2012 - 03:48 PM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 11 March 2012 - 12:34 AM
Ей го дивакът сладък на изписването.
Публикувано: 01 April 2012 - 06:22 PM
Какво да правя?????
А Родо е прелестен. Много добричък, но вече силен, много лигав и малко непослушен, все още много гладен, но вече напълнял. Разбира се с всичко живо - котки, кучета, хора. Олелеееее, помагайте! Ето две снимки от днес!
Публикувано: 06 April 2012 - 01:24 PM
И така, вчера вечерта (05.04) си взехме Родо и то настанихме на хотел отново. Отново 7 лева на ден. Знаем, че всеки тук е претрупан с проблеми, но отново се молим за финансова помощ.
Родо вече е ваксиниран. Скоро ще бъде кастриран. Скоро ще му се направи и специален кръвен тест за болестта, който ще даде най-ясна и точна представа какво би могло дасе случва от тук нататък.
Естествено Родо се държа безобразно в клиниката, поради причината, че вече много му се събра. Когато излезе от там и вече нямаше игли и доктори - отново стана най-милото куче на Света.
Родо вече тежи цели 34 килограма.
Единственият шанс на това момче ще е чужбина може би, макар, че той е идеален домашен любимец за една къща с двор например (естествено не за куче пазач на верига).
Моля Ви помагайте с трохички.
Публикувано: 30 May 2012 - 11:45 AM

Вход

Горе
Цитиране +