Здравей, DDG!
Говорих по телефона с momo5555. В интерес на истината има желаещи за всяко от кученцата. Даже един от желаещите е още от времето, когато бях пуснала обявата в друг сайт. Много ги харесват и всеки е в процес на осмисляне на бъдещия ангажимент или в подготовка за новия член на семейството. До един са чели форума и са абсолютно наясно със ситуацията и какво трябва да направят, ако си изберат от моите кученца. По план три от кученцата ще останат в София, а едно ще замине към Родопите. Но за момента всички са още у дома. Т.е. не е 100% сигурно. Ще ви държа в течение.
Бебета родезийски риджбек търсят своите нови семейства две момичета и две момчета
Публикувано: 10 February 2012 - 09:55 AM
Привет Incafe и благодаря за информацията. Пожелавам успех в намирането на стопани.
Препоръчвам подписване на договор за осиновяване, ако желаеш, мога да ти пратя примерен такъв. Смисълът му най-общо е, че бъдещия стопанин се задължава да се грижи добре за осиновеното от него куче, при невъзможност да се грижи повече за него да ти го върне и да го кастрира.
Препоръчвам подписване на договор за осиновяване, ако желаеш, мога да ти пратя примерен такъв. Смисълът му най-общо е, че бъдещия стопанин се задължава да се грижи добре за осиновеното от него куче, при невъзможност да се грижи повече за него да ти го върне и да го кастрира.

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 11 May 2012 - 11:38 PM
inkafe, в 09 February 2012 - 01:59 PM, написа:
Здравей, DDG!
Говорих по телефона с momo5555. В интерес на истината има желаещи за всяко от кученцата. Даже един от желаещите е още от времето, когато бях пуснала обявата в друг сайт. Много ги харесват и всеки е в процес на осмисляне на бъдещия ангажимент или в подготовка за новия член на семейството. До един са чели форума и са абсолютно наясно със ситуацията и какво трябва да направят, ако си изберат от моите кученца. По план три от кученцата ще останат в София, а едно ще замине към Родопите. Но за момента всички са още у дома. Т.е. не е 100% сигурно. Ще ви държа в течение.
Здравейте, тази вечер попаднах на темата в този форум и се регистрирах. Накратко - От доста време искаме да си вземем куче от породата родезийски риджбег и вече мисля, че момента е настъпил / имахме женски боксер, който умря през месец 02.2011 г на 10 г. от рак и съпругата ми и децата чак сега са готови за друго куче/. Видях във форума, че търсите дом на кучеца от тази порода и ги подарявате/ готов съм да платя и някаква минимална цена/ . Интересува ме женско куче. Аз съм от София и мога да взема кученце/ако все още има/, по всяко време.И все пак да обясня - съвестен стопанин съм, боксера ни беше кастриран/тъй като го бяхме взели от пазара до театър София без родословие/, разхождахме го всяка вечер, събота и неделя в планината, а през лятото на море :). Така, че ако има и други предложения, няма проблем. Проблема е само, че не мога да си позволя сериозна сума за закупуване на куче с родословие...Телефона ми е 0885 511 094 и е включен постоянно.