Диария и повръщане след гризане на дърво
Публикувано: 05 February 2012 - 05:22 PM
gersinkaa, в 05 February 2012 - 06:16 PM, написа:
Не е сложена месец по-рано, ваксините са по схема, просто е роден към края на месеца и за това така се получава :)
Написала си,че е сложена на 2м,а тя се слага на 3м,затова се е объркал Elassil
За мен и ваксините не са сложени точно по схема,но аз не съм и доктор,така че моето мнение не е компетентно.Само знам,че между 2-та и 3-та трябва да има най-малко 1 месец,а във вашия случай са 20-тина дни.

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 05 February 2012 - 06:37 PM
Това стана, защото първия доктор при който ходих му сложи грешната ваксина и се получи объркване.. Не съм много наясно, но знам, че първия е сложил грешната ваксина..
Нищо не мога да направя по въпроса с лекарите, защото съм от Ямбол и се подразбира, че докторите не са добри.. Този при който ходя сега се води много добър, има една вет. клиника М енд Б, но не съм доволна никак, ама никак! А третия.. той почти залязва вече.. Но пък не мога заради едни вет. лекари да се лиша от моя Рекс, нали така? Само да се върне майка ми и ще го заведем в друг град, за да му се направят изследвания, искам да съм сигурна, че всичко е наред...
Между другото може ли да му се изследват изпражненията в хуманна лаборатория?
Нищо не мога да направя по въпроса с лекарите, защото съм от Ямбол и се подразбира, че докторите не са добри.. Този при който ходя сега се води много добър, има една вет. клиника М енд Б, но не съм доволна никак, ама никак! А третия.. той почти залязва вече.. Но пък не мога заради едни вет. лекари да се лиша от моя Рекс, нали така? Само да се върне майка ми и ще го заведем в друг град, за да му се направят изследвания, искам да съм сигурна, че всичко е наред...
Между другото може ли да му се изследват изпражненията в хуманна лаборатория?
Публикувано: 05 February 2012 - 08:23 PM
http://www.prikachi....52/4359452f.jpg
Ето го изпражнението. Сега си е направо твърдо, явно се е повлиял от ориза. Но цвета ме притеснява...
Ето го изпражнението. Сега си е направо твърдо, явно се е повлиял от ориза. Но цвета ме притеснява...
Публикувано: 05 February 2012 - 11:34 PM
Абе не знам за цвета,но като че ли виждам тенийки вътре
Нека някой вет си каже думата все пак,но на таквоз чудо ми прилича,макар снимката при мен се вижда доста осветена може и да е зрителна измама
Нека някой вет си каже думата все пак,но на таквоз чудо ми прилича,макар снимката при мен се вижда доста осветена може и да е зрителна измама
Публикувано: 06 February 2012 - 02:03 PM
Да, заведох го. Не е простуден. От гризането на дърво е. Не е изключено да има и глисти или някакви паразити, но аз нищо не виждам в изпражненията му. Ще го обезпаразитим в сряда. Разтройството спря, повръщането-също, но глупака пак гризе дърво. Не мога да му махна колибата, няма да има къде да спи...
Извинявам се за снимката на изпражненията.
Извинявам се за снимката на изпражненията.
Публикувано: 07 February 2012 - 03:31 PM
gersinkaa, в 06 February 2012 - 05:31 PM, написа:
Ами нямаме лаборатории, аз като казвам, че Ямбол е ши*ан град... Аз с просто око не виждам нищо..
Добре де,лаборатории няма.Ами обезпаразитете го това хайванче и без това обезпаразитяването през изминалите месеци е крайно недостатъчно. Обезпаразитяване се прави задължително всеки месец и то при положение,че е профилактично.Не е нужно кучето да има паразити.А след като вашето е имало и не е обезпаразитено по схема,то в момента със сигурност има глисти и хапчето трябва да се даде възможно най-скоро.Нито боли,нито е скъпо,нито е вредно.Не разбирам какво чакате.Или искате и вие да се заразите,а не дай боже да изпуснете кучето заради някакви си нищо и никакви глисти?Подходете малко по-отговорно,прочетете повече и дано всичко от тук нататък се развие добре

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

Вход

Горе
Цитиране +