Чихуахуа ли е?
Публикувано: 09 February 2012 - 10:29 PM
Много е сладко,но щом няма родословие значи е мелезче.
Обичайте си го,радвайте си му се и въобще да не ви пука какво е.
Обичайте си го,радвайте си му се и въобще да не ви пука какво е.

Публикувано: 16 February 2012 - 10:41 AM
Деси прочети пак въпроса истинко чихи ли е,а не куче
Че е куче,куче е,ама не е чихи

Публикувано: 04 April 2012 - 03:00 PM
Здравейте.
Искам да попитам хората ,който задават въпроса :истинско ли ми е чихито,знаят ли кой им отговаря насреща,какви интереси има.
Има ли изобщо някой легитимен развъдник в България от 30 години да речем?Чувал съм за фалшиви родословия ,и така на татък.
Тези развъдници нали са на по няколко години,внесли са някое друго куче от Русия,Словакия и вече само техните кучета са истински.
Бог знай само колко са истински.Дори е правилно да спасите някоя клета душа от борсите,според мен.Купувате кучето което ви харесва и си го гледате.
Ако искате да ходите по изложби тогава си купете родословно.
Аз имам куче купено от развъдник в бг. и куче купено от човек който гледа такива кучета.Ако някой иска мога да му пратя снимки на двете да познае кое от къде е и да познае разликата в цената.
Поздрави!
Искам да попитам хората ,който задават въпроса :истинско ли ми е чихито,знаят ли кой им отговаря насреща,какви интереси има.
Има ли изобщо някой легитимен развъдник в България от 30 години да речем?Чувал съм за фалшиви родословия ,и така на татък.
Тези развъдници нали са на по няколко години,внесли са някое друго куче от Русия,Словакия и вече само техните кучета са истински.
Бог знай само колко са истински.Дори е правилно да спасите някоя клета душа от борсите,според мен.Купувате кучето което ви харесва и си го гледате.
Ако искате да ходите по изложби тогава си купете родословно.
Аз имам куче купено от развъдник в бг. и куче купено от човек който гледа такива кучета.Ако някой иска мога да му пратя снимки на двете да познае кое от къде е и да познае разликата в цената.
Поздрави!
Публикувано: 18 April 2012 - 12:53 PM
Нама как да разберете от една снимка дали кученцето е Чихуахуа или не. Особено и на тази възраст. Също така няма как да сте сигурни,че което и да е куче снимано до малкото е някои от неговите родители
освен ако кученцето не е с родословие. Най-добре е да отидете и да го видите на живо ако имате тази възможност.