За незапознатите това на снимките с Благо е нашето еднооко момиченце Лизи. Опитваме се да сприятелим Благо и Лизи, защото има шанс да заминат заедно за Германия и по финансови причини трябва да пътуват двамата в една клетка.
Спешно!Търси се подслон за пострадало коте. налага се ампутация на крачето

Публикувано: 08 April 2012 - 06:32 PM
						Я, каква приятна изненада 
! Честно да си кажа, не очаквах така скоро да се сприятелят. Много съм обнадеждена обаче от това, което виждам. Много ти благодаря за помощта!
За незапознатите това на снимките с Благо е нашето еднооко момиченце Лизи. Опитваме се да сприятелим Благо и Лизи, защото има шанс да заминат заедно за Германия и по финансови причини трябва да пътуват двамата в една клетка.

Публикувано: 11 April 2012 - 03:19 PM
						Молбата ни е все така актуална. Ще сме много благодарни ако някой може да помогне. Клетката е доста голяма (размер 4), а и котките макар и не много едри все пак доста тежат. И пътя от Княжево до летището никак не е кратък ...

Публикувано: 13 April 2012 - 12:56 PM
						Благо замина. Беше много спокоен и по едно време дори заспа в клетката.
Щастлив живот добро и благо момче!

Благодаря
  Приятели на котката!

Щастлив живот добро и благо момче!
Благодаря

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза

Публикувано: 13 April 2012 - 05:17 PM
						Благо и трите момичета са пристигнали благополучно и на време 
. Пожелавам на всичките бързо осиновяване и много много щастие оттук насетне!
Много благодаря на Мати за помощта в деня на каргото и за това, че приюти нашата Лизи за последните и няколко дни на Българска земя
!

Много благодаря на Мати за помощта в деня на каргото и за това, че приюти нашата Лизи за последните и няколко дни на Българска земя

Публикувано: 19 June 2012 - 09:55 PM
						Ехо? Някой помни ли малкото юначе с пострадалото краче от Благоевград? Ако не го помните сега ще ви опресня паметта с няколко усмихващи снимки на вече попораснал Благойчо с ново име Сам 
.

Крачето му се е оправило напълно, че даже и козината му е пораснала. Най-много обичал да се гуши в леглото при стопаните си, да хапва и да играе
. Какво повече можем да си пожелаем освен да е много здрав и дълголетен и все така любим 
.

Крачето му се е оправило напълно, че даже и козината му е пораснала. Най-много обичал да се гуши в леглото при стопаните си, да хапва и да играе

Публикувано: 08 November 2012 - 10:36 AM
						Олеле,олеле   не знам как съм успяла  ама края на тая тема някак съм го проспала  
 Може би защото не очаквах ,че ще има снимки.За убиване съм  
 ,нито съм благодарила на Приятели на котката!(извинявай,МечоПух 
 ), а  можеше и много по-рано да се порадвам за Блажко,(пардон- Сами )вече в собствен дом.Но нищо ,сега емоционално си компенсирах.
Какво да кажа- ей такива изненади пожелавам всекиму .
Бъди здрав и силен ,Сам, и дано да си живееш дъълго , щастливо и безгрижно

Какво да кажа- ей такива изненади пожелавам всекиму .
Бъди здрав и силен ,Сам, и дано да си живееш дъълго , щастливо и безгрижно

Публикувано: 08 November 2012 - 01:34 PM
						Радвам се, че успях да те зарадвам 
 . Ако църковният календар е прав, то днес ти имаш имен ден и ти пожелавам все такива емоции да имаш покрай животните, на които помагаш 
.

Вход

Горе
 Цитиране +