Бях сутринта да видя Финдли набързо. Операцията е била доста продължителна. Милият глупачик сериозна травма си е причинил...
Тази сутрин подскачаше като хлебарка напред-назад из клиниката (бяха го пуснали за малко) и като видеше купичка с храна, започваше неистово да пищи, без значение, че беше ял буквално минути преди това. Жизнен и весел е, все едно не са го оперирали няколко часа.
Не се знае за сега дали крачето ще се раздвижи нормално и ще е както преди. Трябва да мине известно време - поне седмица до десетина дни.
Ще поседи в клиниката поне до понеделник. После отива в приемен дом при моя позната, която ще е почти цял ден вкъщи и ще може да наглежда изкъсо малкия тъпунчик.
В тази връзка, искам да благодаря на stihia, за предложения приемен дом, но аз вече леко съм параноясала на тема "да не се случи пак някоя беля!", за това, за сега, ще се въздържим да се възползваме от предложението й. Добродушкото Джек, който беше при нея няколко месеца, беше болничък от гана (както знаят тези от вас, които са чели темата му). Въпреки, че е минало време, а stihia, естествено, добре е почистила къщата си, на мен, все пак, ми е притеснено да оставяме някое от бебетата, имайки предвид, че третата ваксина още не е бита.
Операцията, престоят в клиниката и лекарствата на Финдли ще излязат грубо около 200 лв (може би и отгоре!). В момента харчим от парите за път, за което още веднъж искам да се извиня на всички дарители, че си позволяваме така да изразходваме тези средства за други нужди. Уви, няма как да покрием операцията на този етап...
Все пак, въпросът за приемни домове при нас остава на дневен ред и е крайно належащ! Спешно продължаваме да търсим приемни домове за поне още 4 от бебетата, така че, при Ели да останат най-много 5.
Тази сутрин в бързината, а и пред вид емоционалността на малкия бръмбар (да не говорим, че 20 минути се пречках на докторите, които точно почистваха стационара), не успях да направя хубави снимки. Не, те просто са ужасни! Но, тези дни ще се постарая, обещавам!
Сега публикувам няколко, за всички,които го мислят малкия вагабонтин и особено за grima, която всеки ден звъни по няколко пъти притеснена и очаква информация!
Благодарим на
grima, че е купила лично за оперирания си кръщелник и 2 кг. висок клас храна, за да се възстанови по-бързо в приемния си дом!
Ето, има си и приятелка, която да тормози! Милата, хич не го харесва, ама той много й се радва