Dog.bg Форуми : Реджина и Сие

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Реджина и Сие 101 далматинци в питоподобен вариант ИЛИ стана тя каквато стана!

#241 Потребителят е офлайн   DDG Икона

• Попътен вятър
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 July 2012 - 03:11 PM

Ех, тъкмо влизам и виждам приятно съобщение от GMS. Злато приемна мама си ти! Късмет има Фифуче, че те намери :rc_036:

Та, последните останали в България герои от тази тема - Фифунестия и мама Реджи получиха чудни и много необходими вкусни подаръци от Анимал Хоуп България, Пловдив, на които сърдечно благодарим! :rc_036:

Както сподели GMS, след двудневната оризова диета, Фифчо мноооого се е зарадвал на папото и дори се е самообслужил леко :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

#242 Потребителят е офлайн   InaG Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 July 2012 - 07:01 PM

А пък Реджуша е с ОТРИЦАТЕЛЕН тест за диро (забравих да пиша!) :we_070:
Има конюнктивит, поради което получихме подарък мазило за очите от Добро хрумване! Благодаря ви! :va_010: Голямо шоу било слагането на мазилото, но Жоро вече, каза, се е специализирал. Проблемът с козината е бил заради бременността и лошо хранене. Елате сега да я видите каква е мазна и лъскава! Ех, красота е голяма тази Реджа-шоколадкова, така да знаете.
Скоро се надявам, че Жоро ще успее да я снима и ще качи още няколко нейни актуални снимки.
User's Signature

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.

#243 Потребителят е офлайн   InaG Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 16 August 2012 - 04:11 PM

Отдавна не сме писали в темата, но пък за сметка на това нещата около Реджовската група или тази част от нея, която е останала тук в България, не спират да се случват. Реших да поправя грешката си и бързо да ви открехна за всички новости.

След месец за размисъл от страна на приемния стопанин на Реджа - Жоро, нещата станаха ясни. Реджа и Жоро били един за друг. Нямало как току така да се разделят, след като вече са изградили онази ми ти специална връзка куче-човек. Е, събрани почти насилствено и по неволя, сега им пожелавам много щастливи дни заедно. Разбира се, чакам Жоро да се включи с малко инфо за маймуната и с нови снимки, за да видите какво красиво животно е направил от нея.
Благодарим ти, Жоро! :beer: За всичките грижи, за смелостта да приемеш в началото (преди Ели да вземе бебетата, след като Реджа ги отби) в дома си мама пит и цели 10 бебандера - акащи, пикащи и врякащи. За смелостта да покажеш на това куче, че може да бъде обичано и да обича. :rc_036:
Имаме проблем обаче - с котките. Жоро не може да се справи с този й порив, който граничи с лудост. Ще сме благодарни на всякакви съвети, за да не се превръща всекидневната им разходка от приятно и разпускащо занимание, в един кошмар.

Междувременно, Финдълчо чака своето заминаване. Крачето вече значително се е подобрило. Ползва го, но явно цял живот ще понакуцва и ще се изморява по-бързо. Момчето кипи от енергия. Не се спира на едно място. Такава е фурияяя! GMS се е предала - разбирайте, влязъл й е под кожата и я работка както си намери за добре. Многото любов, грижи и внимание, които му дава Гюли, са направили от този малък пишльо, едно хубаво слънчево кутре - закачливо и любознателно.

Финдълски една седмица гостува на Събина :rc_036: , т.к. на GMS й беше време да си даде заслужена лятна почивка. Събина умело успя да направи цяла фотосесия на малката гад! Похвално, имайки пред вид, че не мирясва за секунда това черно нещо :wub:
Малко снимки от фотосесията на Събина ще си позволя да постна и тук:
Една красива муцуна: Прикачена снимка
Една черна муцуна, обсебила чужд жираф: Прикачена снимка
Ето и една оплезена муцуна: Прикачена снимка

От тази седмица щафетата по гледането на Фици поемам аз за около десетина дни. С трима в къщи ще е голяма забава, но разходките са най-интересни - всеки със свое мнение по въпроса на къде и как трябва да се ходи и да се бърза. Тази сутрин ни беше първата обща разходка, която горе долу изглеждаше така: Найден - голям глупав дебил, който се плаши от всичко, дори, ако ускорим крачката; Шуша - дребна скандалджийка, която дебне 2-3 от кварталните бездомници, които не харесва, за да се метне към тях с врясъци и да засвидетелства безкрайната си неприязън ... и Финчи, който още се шматка на повода и блейка във въздуха на всички посоки, изучавайки света. :ab_041:
Диването обича да яде ябълки: Прикачена снимка
Обича да спи в размазана поза: Прикачена снимка
иии постоянно си запретва дългите ушаци (все едномайка гонче го е родила): Прикачена снимка

Стискайте му палци по-скоро да замине при своето семейство, което, разбрах от АРС - още си го чакало. Ех, дано, дано да е щастливо това момченце!
User's Signature

#244 Потребителят е офлайн   Ina Gencheva Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 16 August 2012 - 04:17 PM

Еха, браво, много се радвам за Реджи! И за големия малък Финдъл, разбира се! Качена снимка

#245 Потребителят е офлайн   jayofalltrades Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 August 2012 - 10:32 PM

хуху, не е като да не прилича на майка си :)
която всъщност ми е доста трудно да снимам неспяща, тъй като е почти нонстоп върху мен :) и все пак ето една прясна-прясна снимка на лиглата :)

Качена снимка

#246 Потребителят е офлайн   InaG Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 August 2012 - 10:21 AM

Бяхме с Финчи контролно на доктор, защото носът му беше сухичък, а и усетих, че от вчера леко подкашля. Пуснахме кръвна картина за всеки случай. Тя е ОК. Ще пие за сега бромхексин няколко дни и ще го наблюдавам. Явно е нещо вирусно, лятно. Надявам се - не сериозно.
Прегледаха обстойно и крачетата. Задните са започнали леко да се кривят в дъга. Явно, защото през последните 3-4 седмици малката гад израстна много бързо. Купих му калций (по заръка на докторите), който ще пие на два пъти за по 5 дни.

Искам да ви кажа, че е много проклето това чудовище! Колко хипер енергичен е, дори не мога да опиша с думи. Шуша и Найден са в потрес от него, но на него не му дреме особено от това. Изяжда по някой друг зъб. Дано в понеделник, като ги оставя сами за първи ден, да намеря пак три кучета вкъщи, като се прибера :ab_041:

Иначе, щастлив е! Подскача весело като бълха. Беше на разходка в горатата и се къпа в реката. Беше на разходка по германските поляни, а вчера вечерта посети и Панчарево, където безстрашно прекоси стената ( за разлика от Найден и Шуша, които винаги се гипсират като ги кача горе сред шумящата вода).

Реджа=Мазнислава! Жоро, дай снимка в цял ръст, да я видят каква е мазна и гладка! :dog:
User's Signature

#247 Потребителят е офлайн   InaG Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 August 2012 - 10:07 AM

Вчера Финдълчо и останалите 9 братя и сестри станаха на цели 6 месеца! :beer: Надявам се, че скоро Илит пак ще ни зарадва с някоя и друга снимчица от нечий холандски дом :ae_085:

Аз пък, довечера ще се опитам да направя най-сетне една хубава снимка на Фифунчик - да го видите колко голямо и хубаво и диво и щастливо момче е станал. В петък отива пак при GMS. Гюли :wub: , прекрасен човек си ти и от сърце ти благодаря за грижите и добрината!

(Това диване ще ми липсва вкъщи! Много ... Въпреки че с 3 броя си беше изпитание. Ще липсва и на Шуша. С нея се сработиха, все пак, и се наложи да преподредя целия хол, за да им освободя пространство за гонене, игра и хапане.)

Представете си я тази купчинка във вариант 20+ кила и на цели 6 месеца ... Ех, дано да са щастливи и обичани!
Прикачена снимка
User's Signature

#248 Потребителят е офлайн   buddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2012 - 10:22 AM

Боже, как лети времето, когато гледаш отстрани!

Честит половин рожден ден да бандата!
Хайде, Фифи, стягай багажа и заминавай вече, само заради теб темата не може да се премести в Чудния раздел! :md_064:

#249 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 August 2012 - 09:25 PM

Показване на мнениетоInaG, в 16 August 2012 - 02:11 PM, написа:

Имаме проблем обаче - с котките. Жоро не може да се справи с този й порив, който граничи с лудост. Ще сме благодарни на всякакви съвети, за да не се превръща всекидневната им разходка от приятно и разпускащо занимание, в един кошмар.

Разбрахме се с Жоро -ще поработим заедно и ще видим какво да се прави.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#250 Потребителят е офлайн   InaG Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 September 2012 - 10:10 AM

Показване на мнениетоagalina, в 23 August 2012 - 09:25 PM, написа:

Разбрахме се с Жоро -ще поработим заедно и ще видим какво да се прави.

Галя, благодарим, за което! Жоро вече прилага на практика нещата, за които си го посъветвала, като сте се видяли и се надявам двамата да имат успех! :ba_025:

Фифундерът ми е пак на гости. Вчера се наложи да си пусна ден отпуска, за да го събера. Много инцидентно стана всичко.
Използвах свободния ден, за да го заведа за преглед на задните крака, т.к. от известно време имам притеснения за тазобедрената става на левия крак. Направихме снимки на тазобедрените и контролна снимка на предното оперирано краче. За щастие всичко е наред - т.е. няма данни за луксация на задните крачета. Просто е малко тромавко момчето, а и не разпределя много правилно тежестта на 4те си крака заради оперираното краче. На предното, оперираното, краче се наблюдават костни изменения, но д-р Златинов в ЦВК (който прегледа обстойно Фифуци) каза, че това е нормално да се очаква и че предвид травмата и претърпените две операции, крачето изглежда и се възстановява добре.

В тази връзка искам да помоля за финансова помощ. :dh_188: Когато Финчи беше при мен предния път и се водихме на доктор, сметката ни беше около 50 лв. Вчера снимките - 65 лв. За капак на всичко поредният чувал храна е към края си...

Сега момчето чака единствено транспорт до новия си дом. Надявам се неговите хора (които го бяха пожелали още като съвсем дребно бебенце) истински да го обичат и да пращат по някоя и друга снимчица :wub: Още малко и момчето ще стане на 7 месеца. Преди няма и 10 дни беше 18 кг., а сега е цели 21. Силен, здрав и енергичен... луд за връзване :dog: Мисли си, че всичко му е позволено и е много вироглав. Сега малко ще се построяваме докато е при мен :ea_103: , но ... вече му е време неговите си хора да му определят правилата.

Беше ей такова малко буболече: Прикачена снимка

После беше нещастно оперирано джудженце: Прикачена снимка

После започна да опознава света и разбра колко е благо да си лежиш на прясно окосената трева иии ...по леглата на хората също: Прикачена снимка, Прикачена снимка

A сега е ей такъв бандит и виден мамин Убавец :ab_041: :Прикачена снимка

Малко photo bombing от Шуша. Тя държи да присъства навсякъде, по всяко време и е на всяка манджа мерудия! С Шуша са приятели :md_064: Прикачена снимка, Прикачена снимка
User's Signature

#251 Потребителят е офлайн   InaG Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 09 September 2012 - 04:23 PM

Финчи-свинчи днес беше кастриран и чипиран в приют Богров! Благодарско на екипа там! :mg_062:
User's Signature

#252 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона

Публикувано: 14 September 2012 - 06:34 AM

Тези дни са посетени кучовците в новите им домове и за съжаление организацията е прибрала обратно Дарлинг. Преценили са, че децата в семейството са твърде разглезени и не се отнасят с нужното внимание към нея. Та, пак е в приемен дом. Дано този път избират по-внимателно...

П.П. Останалити се чувстват чудесно.
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#253 Потребителят е офлайн   DDG Икона

• Попътен вятър
  • Икона

Публикувано: 14 September 2012 - 09:01 AM

Ех...дано наистина следващия път и е завинаги и дано не страда от смяната на обстановката и хората. Илит, благодарим за инфото!
User's Signature

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

#254 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона

Публикувано: 28 September 2012 - 07:11 PM

Имам хем добра, хем лоша новина. Добрата е, че е Дарлинг е осиновена от стопаните на Брик. Лошата - че за второ куче те очакваха Финдли...
Това, разбира се, не отменя желанието ни да му намерим дом, но когато наааай-накрая замине за страната на лалетата, ще бъде в приемно семейство:(

Ето и снимки на Брик и Дарлинг:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#255 Потребителят е офлайн   InaG Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 09 October 2012 - 10:23 PM

Илит, благодаря, че ни държиш в течение! :ba_025:
Жалко наистина, нооо ... явно това не са били неговите хора. Нали обикновено така става. Чакат, чакат диванетата, докато дойде техния човек-завинаги. Дано за Фифи скоро се появи този човек!

Безкрайно се радвам за нежната ни Дарлинг! :wub: Какви красавци са станали с Брик! Пу-пу-пу!

Младежът Фифуци е щур и инатлив и много красив. Беше ми на гости през последните 4 дни. Днес вечерта пак го върнах на GMS :wub: , но преди това го премазах от гушкане. (И малко бой яде също .., щото е вироглаво диване.) Много се обичаме, обаче! Много!

Ооо, и се къпахме даже, ама от къпането няма снимки, защото нямаше смелчага-желаещ да снима ... водното приключение :ab_041:

Голямо говорене, лаене, подквичкване и всякакви други звуци възпроизведе, закачайки се с Шуша, скрит под леглото. Прикачена снимка, Прикачена снимка
Тук се опитваше да се прави на послушен, но отвътре го ръчкаше да скача и едвам се задържа седнал за секунда: Прикачена снимка
Героите са изморени :ab_041: Прикачена снимка
User's Signature

#256 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 09 October 2012 - 10:38 PM

И аз имам да докладвам хубави неща :
Реджи е влюбена в стопанина си. Силно.
Те двамата имат огромен напредък откъм послушанието на красавицата.
Има още доста работа- има и много мерак за нея.
:ba_025:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#257 Потребителят е офлайн   InaG Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 09 October 2012 - 10:48 PM

Показване на мнениетоagalina, в 09 October 2012 - 10:38 PM, написа:

И аз имам да докладвам хубави неща :
Реджи е влюбена в стопанина си. Силно.
Те двамата имат огромен напредък откъм послушанието на красавицата.
Има още работа- има и мерак за нея.
:ba_025:

Галя, благодаря ти за отделеното време! :rc_036: :ba_025:
Мен най-много ме радва факта, че Жоро има голямо желание да се занимава и да се справи с реджунския характер и вредни навици! Малко по малко, надявам се, скоро двамата ще успеят. С обич и малко помощ от приятел :md_064: всичко става.

Снимки обаче аз упорито продължавам да си чакам от Реджа! И тя е една видна Убавица! Ако не забравиш, наснимай я пък малко ти следващия път, като се видите. (На мен, както вече на всички е известно, не са ми сила фотографските умения.)
User's Signature

#258 Потребителят е офлайн   InaG Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 October 2012 - 08:58 PM

Нали не сте забравили последния от десятката, любимия ми глупак :wub: ...? Той още чака свой дом и свои стопани.
Междувременно си живее доволно при GMS, която го глези и обича МНОГО!

Ето една снимка малко след кастрацията, когато беше при мен на гости. Имаше право да спи на дивана в хола, на който обикновено (освен, ако не издебнат тайно) не се качват кучаци. Съответно, Найден и Шуша злобно му завиждаха.
Прикачена снимка

Ето и малко хубавата муца в по-близък план. На поляната при Гюли, скапан от игра с кварталния Белчо. :dog:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

#259 Потребителят е офлайн   Greywolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 October 2012 - 08:38 AM

Финдъл-Миндъл, жесток сладур ей... Къде ги намирате такива, направо не знам...

#260 Потребителят е офлайн   buddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2012 - 08:45 AM

Оказва се, че намирането на сладури в България е най-лесната част. А по-трудната е отърваването от сладурите. :md_064:
Хайде, Финдли, не ти ли е време вече да си намериш собствен диван, а? Стига си лежал по чуждите!

• (14 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни