Dog.bg Форуми : Събиране на пари за форума чрез разпространение на флаери

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (7 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Събиране на пари за форума чрез разпространение на флаери около 190лв. месечно

#61 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 05 April 2012 - 07:43 PM

При мен е бавно - в кварталите с къщи е така, но си вървят бройките :md_064:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#62 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2012 - 10:13 AM

Мислех да запълня дъждовния ден с пускане на флаери. Уви, не може - повечето къщи нямат пощенски кутии. Рекламите се пъхат в решетките на дворните врати. Безсмислено действие при дъжд - ще се наквасят за 5 мин.
Изобщо в квартали като нашия е сложна задачата. :ab_041:
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#63 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 April 2012 - 12:42 PM

И аз ги взех вчера, напускала съм по пощите. Остават ми още, мислих днес но няма да успея
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#64 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2012 - 01:59 PM

Чуден ден - точно за разходка, съчетана с пускане на листчета. Впрочем пощите на хората са се увеличили, за моя радост.
Тръгнах да разнасям, обадиха ми се, че петлите се сбили (не съм затворила една врата както трябва). Хукнах от средата на пътя, ма то кифла, дето пафка като комин, тича ли. Едва си поемах въздух, петлите целите в кръв, а едно от кучетата дори подкопало оградата и влязло...да ги разтървава. Бута единия, бута другия.
Разделих ги, оправих оградата, оправих вратата.
Тръгнах пак да разнасям.
Железни нерви трябват - кучетата по дворовете са големи гадняри. Спотайват се до последния момент и когато вече си се пресегнал към пощата, изскокват и кресват "Бау!". Ти се стряскаш, изпускаш листчетата, навеждаш се, което още повече вбесява кучето, пускаш в пощата, като си мърмориш "нещо" под носа и отминаваш :ab_041:
Обходих места из квартала, на които скоро не съм била. Навсякъде, където има некролози на старите хора, ги няма вече саксиите с мушката, няма ги малките градинки, няма ги розовите храсти. Има по още една къща в двора, от който нищо не е останало, и някоя и друга нова, лъскава кола. Жалка работа. Но пък пощите са повече.
Забих се в част на квартала, в която не са къщи, а кооперации. По няколко с обща ограда и кабинка с пазач. Там никой не ти казва "добър ден", а най-лошото е, че нямат пощи.
Купих си по пътя баничка с боза, с една ръка хапвах мазното, с другата бърках в плика, който вързах на кръста си и пусках листовките. После седнах на един бордюр, изпуших една цигара, а съчетанието от слънце и лек вятър ме накара да се чувствам много добре.
Днес е Лазаровден. Срещнах лазарките - красиво накипрени, стройно пеещи. Влязоха в една къща, от която изскочи да ги посрещне щастлив бернер. После чух как стопанина на къщата би камбана. Не знаех, че има хора с камбани в къщата си. Песента им се чуваше и на съседната улица, която беше от "хубавите" - къщи нагъсто и всяка с поща!
Купих една кутия бонбони от магазина, да почерпя лазарките ако минат през нас. Отивайки до върбата в двора, да откъсна клонче, за да направя венец за вратата - цопнах в езерото. Кракът ми потъна дълбоко, разбърках тинята добре и миризмата, която излезе на мехури на повърхността, не беше никак приятна. Ожулих си коляното на другия крак и някакво детско усещане се възроди в мен. Че от кога не съм била с ожулено коляно?! Хареса ми :ab_041:
Е, имам венец на вратата, ще си пера едната гуменка, ако не дойдат лазарките - ще си изям бонбоните сама. Раздала съм половината листовки и се чувствам приятно уморена.
Приятно разнасяне и на вас! :gm_166:
User's Signature

#65 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 07 April 2012 - 02:08 PM

За онези, които имат колебания дали биха се справили.

Много мислих дали ще успея с такъв ангажимент, понеже свободното ми време е доста ограничено, почти го няма.
Затова си заръчах половината бройки - между 500 - 700, не знам де факто колко бяха.

Днес приключих работа с около час по-рано и реших да използвам времето за флаерите. Районът край работното ми място се оказа много много благодатен - дълги блокове с много апартаменти. За около два часа всички флаери бяха благополучно настанени в пощенски кутии.

За моя изненада най-трудната част се оказа напъхването на флаерите. Някои пощенски кутии (около 50-60%) бяха задръстени с рекламни материали и книжки на вериги магазини, та се изискваше усилие да "задомя" флаерите в кутиите.

Тъй като от много време все бързам по задачи и се придвижвам основно с кола, днешната двучасова разходка в прекрасния слънчев ден ми показа, че пред част от блоковете хората бяха поставили или кашончета, или направо бяха сковали къщички, маскирани доколкото е възможно, за четирикраки бездомници. Никога преди не съм имала време да се загледам в такива подробности (ние от 9 години сме в къща и съм позабравила "блоковия" живот).

Та: ако някой смята, че се изисква много време, не е точно така. Само си намерете район с много блокове и отделете 2 часа за разходка ...
User's Signature

#66 Потребителят е офлайн   angel4etto_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2012 - 04:29 PM

И аз днес излязох да раздавам - не бях предвидила колко ще раздам и се оказа, че точно по средата на разходката флаерите бяха свършили... прибрах се, без да има какво да раздавам на връщане. Нищо- поне следващия път ще знам, че трябва да се запася повечко :ab_041: . Впрочем, не мога да не спомена предимството на този размер листовки - много лесно се мушкат в пощенските кутии, за разлика от вестничетата и каталозите, които задръстват кутиите.
Ако продължим и занапред с такива начини за събиране на средства за форума,според мен би било хубаво, ако някой може да уреди раздаване за 2 различни фирми, за да ги раздаваме едновременно :ba_025:

#67 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2012 - 04:48 PM

С добра компания разходката е по-скоро приятна, отколкото натоварваща. Благодаря, Дени :)
Моите 2 пакета днес свършиха, както бях планирала.
Fanfann, отмятай ме като отличник :)
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#68 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2012 - 05:50 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 07 April 2012 - 12:59 PM, написа:

Чуден ден - точно за разходка, съчетана с пускане на листчета. Впрочем пощите на хората са се увеличили, за моя радост.
Тръгнах да разнасям, обадиха ми се, че петлите се сбили (не съм затворила една врата както трябва). Хукнах от средата на пътя, ма то кифла, дето пафка като комин, тича ли. Едва си поемах въздух, петлите целите в кръв, а едно от кучетата дори подкопало оградата и влязло...да ги разтървава. Бута единия, бута другия.
Разделих ги, оправих оградата, оправих вратата.
Тръгнах пак да разнасям.
Железни нерви трябват - кучетата по дворовете са големи гадняри. Спотайват се до последния момент и когато вече си се пресегнал към пощата, изскокват и кресват "Бау!". Ти се стряскаш, изпускаш листчетата, навеждаш се, което още повече вбесява кучето, пускаш в пощата, като си мърмориш "нещо" под носа и отминаваш :ab_041:
Обходих места из квартала, на които скоро не съм била. Навсякъде, където има некролози на старите хора, ги няма вече саксиите с мушката, няма ги малките градинки, няма ги розовите храсти. Има по още една къща в двора, от който нищо не е останало, и някоя и друга нова, лъскава кола. Жалка работа. Но пък пощите са повече.
Забих се в част на квартала, в която не са къщи, а кооперации. По няколко с обща ограда и кабинка с пазач. Там никой не ти казва "добър ден", а най-лошото е, че нямат пощи.
Купих си по пътя баничка с боза, с една ръка хапвах мазното, с другата бърках в плика, който вързах на кръста си и пусках листовките. После седнах на един бордюр, изпуших една цигара, а съчетанието от слънце и лек вятър ме накара да се чувствам много добре.
Днес е Лазаровден. Срещнах лазарките - красиво накипрени, стройно пеещи. Влязоха в една къща, от която изскочи да ги посрещне щастлив бернер. После чух как стопанина на къщата би камбана. Не знаех, че има хора с камбани в къщата си. Песента им се чуваше и на съседната улица, която беше от "хубавите" - къщи нагъсто и всяка с поща!
Купих една кутия бонбони от магазина, да почерпя лазарките ако минат през нас. Отивайки до върбата в двора, да откъсна клонче, за да направя венец за вратата - цопнах в езерото. Кракът ми потъна дълбоко, разбърках тинята добре и миризмата, която излезе на мехури на повърхността, не беше никак приятна. Ожулих си коляното на другия крак и някакво детско усещане се възроди в мен. Че от кога не съм била с ожулено коляно?! Хареса ми :ab_041:
Е, имам венец на вратата, ще си пера едната гуменка, ако не дойдат лазарките - ще си изям бонбоните сама. Раздала съм половината листовки и се чувствам приятно уморена.
Приятно разнасяне и на вас! :gm_166:

Страхотен преразказ наистина :wub: ...Аз май се казва "спамя" в момента, но много ми хареса и развълнува...Нямам възможност да споделя и най вече да взема конкретно участие в тази нова идея, която съчетава полезното с приятното, но КОМПЛИМЕНТИ от сърце на всички, които са решили да опитат, все пак и това е начин, а както става ясно от горецитираното...може да бъде приятен и впечатляващ.Според зависи, кой , каква настройка има.Успех на всички и пак браво за инициативата :rc_036:

п.п..Бушка хем ме развесели, как образно си ги описала ситуациите, хем ми създаде едно такова чувство ....ахааа и аз да искам да съм на твоето място. :rc_036:

п.п.2 Който е станал свидетел на грешката(някакво двойно цитиране) и после съответно мазането и желанието по най бързият начин да я коригирам..Извинете, но компютрите не са ми силна страна наистина :ab_041:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#69 Потребителят е офлайн   fanfann Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2012 - 10:21 PM

Показване на мнениетоangel4etto_, в 07 April 2012 - 04:29 PM, написа:

....
Ако продължим и занапред с такива начини за събиране на средства за форума,според мен би било хубаво, ако някой може да уреди раздаване за 2 различни фирми, за да ги раздаваме едновременно :ba_025:

идеята ти е много умна, ще разпитам другия месец

#70 Потребителят е офлайн   fanfann Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2012 - 10:31 PM

Показване на мнениетоGAG, в 07 April 2012 - 04:48 PM, написа:

С добра компания разходката е по-скоро приятна, отколкото натоварваща. Благодаря, Дени :)
Моите 2 пакета днес свършиха, както бях планирала.
Fanfann, отмятай ме като отличник :)

отличниците отметнати. наградата е само морална - потупване пред строя. :ba_025:

#71 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2012 - 11:43 PM

Пу и аз съм готова! :be_107:
User's Signature

#72 Потребителят е офлайн   fanfann Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 10:36 PM

:rc_036:

Показване на мнениетоbushkata, в 09 April 2012 - 11:43 PM, написа:

Пу и аз съм готова! :be_107:

#73 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 10:41 PM

ООО аз малко изоставам. Преполовила съм ги, но ще коригирам това тези дни.
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#74 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2012 - 11:00 PM

По време на 5 часовата ми разходка вчера из кварталите наоколо, попаднах на точната улица и успях и да посетя една баба, която се е грижила за нас с брат ми като деца. Сега е на 93 години и не сме се виждали от може би 18 г!
Както и прекрасни хора, с които се запознах покрай една кучешка история тук, във форума.
Та чудни възможности предоставят тия листовки!

Който не се е включил - да знае, че изпуска. :db_046:
User's Signature

#75 Потребителят е офлайн   lucy60 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Имам 3 кучета,3 котки, 10 дегута и плаващ брой риби :)

Публикувано: 12 April 2012 - 04:29 PM

Аз, както винаги, загрявам късно и чак днес ги получих. Ще ви догонвам, сложих по всички видове чанти и джобове, и без това по цял ден препускам- поне да има полза...даже се регистрирах и в сайта, понеже съм табладжийка :ba_025:

#76 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 12 April 2012 - 04:53 PM

Аз пък съвсем забравих да се отчета Качена снимка
Получих ги, но още не разнесох всичко :) Само част.

#77 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 April 2012 - 08:23 PM

Бушка, уникален разказ за пролетната ти разходка из квартала с къщи!
Споделих го с приятели, много им хареса и на мен също естествено!
Предлагам да го преработиш малко и да се кандидатираш за някой конкурс за къс разказ!
Ще спечелиш естествено и можеш да дариш наградата за кучовците :af_089:!

Благодаря за емоцията :rc_036:!

#78 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2012 - 08:42 AM

Показване на мнениетоМърфи, в 12 April 2012 - 08:23 PM, написа:

Бушка, уникален разказ за пролетната ти разходка из квартала с къщи!
Споделих го с приятели, много им хареса и на мен също естествено!
Предлагам да го преработиш малко и да се кандидатираш за някой конкурс за къс разказ!
Ще спечелиш естествено и можеш да дариш наградата за кучовците :af_089:!

Благодаря за емоцията :rc_036:!

Благодаря :ve_054:
User's Signature

#79 Потребителят е офлайн   fanfann Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2012 - 06:59 PM

има останали около 8 000 броя, още 5-6 души ако включат ще сме изпълнили поръчката.

#80 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона

Публикувано: 16 April 2012 - 07:56 PM

Аз се кандидатирам за един пакет - 1200 броя.

Не е никак трудно :), нито толкова времеемко.
User's Signature

• (7 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема