wind, страхотно е, че пренасочваш сумата, която е замислена за вас
Събиране на пари за форума чрез разпространение на флаери около 190лв. месечно
Публикувано: 14 May 2012 - 09:26 PM
wind, в 14 May 2012 - 04:55 PM, написа:
Не, че нямаме нужда от средства (всички знаем какво е да обгрижваш множество животинки), но в момента бих предпочела 50те лв. за нас (Надежда за безпризорните), да се насочат за десетте малки кученца с майка пит, които щяха да пътуват и им се отложи пътуването (не си спомням темата как се казва).
wind,
Безкрайни благодарности, за жеста!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 16 May 2012 - 06:23 AM
И аз вчера приключих. Т.е. - приключихме. Помолих съпругът ми да ми помогне - много е забавно :)
В началото беше ентусиазиран, след първите два блока заключи песимистично, че тези "тънки" брошурки били "хиляди" и нямали край, в началото се опитваше да преценява в кои кутии има смисъл, т.е. хората ще се заинтересоват, едва ли не подреждаше внимателно и грижливо не само нашите флаери, а и останалите рекламни материали. След което придоби бързина и сръчност. И ... започна и той да се забавлява. Понеже познава града по-добре от мен, беше навигатор - скачахме в колата и той подбираше блокове, които да са с мноооого кутии (но някак все се оказваха заключени :), или правеше социологически изводи къде хората били по-млади и имало по-голяма вероятност да се заинтересоват... :)
В началото беше ентусиазиран, след първите два блока заключи песимистично, че тези "тънки" брошурки били "хиляди" и нямали край, в началото се опитваше да преценява в кои кутии има смисъл, т.е. хората ще се заинтересоват, едва ли не подреждаше внимателно и грижливо не само нашите флаери, а и останалите рекламни материали. След което придоби бързина и сръчност. И ... започна и той да се забавлява. Понеже познава града по-добре от мен, беше навигатор - скачахме в колата и той подбираше блокове, които да са с мноооого кутии (но някак все се оказваха заключени :), или правеше социологически изводи къде хората били по-млади и имало по-голяма вероятност да се заинтересоват... :)
Публикувано: 23 February 2013 - 09:32 AM
Здравейте,
ако отново се организира раздаване на флаери бройте ме и мен :)
Поздрави,
Димитър
Поздрави,
Димитър
Публикувано: 23 February 2013 - 11:16 AM
EvilCat, в 23 February 2013 - 09:32 AM, написа:
Здравейте,
Поздрави,
Димитър
Поздрави,
Димитър
здравей Димитър,
благодаря ти за включването. За съжаление засега не се очертава подоно инициатива, защото като цяло след първата ни проба после участниците доста намаляха.
приятен ден

Вход

Горе
Цитиране +