Именно за това си позволих да се намесая с шега в разговора между господата Балчев-а и siom-а.
Разговора беше точно за Българското куче и произхода му, но както обикновенно се получава синдрома на Лем си оказа влиянието и тук.
Не само , че не се чете внимателно, но дори въобще не се чете какво е написано, камо ли да се надникне зад думите.
Не мисля, че да се надцакваме с едни и същи снимки, е по-важно отколкото да си поговорим. За това все пак се наричаме Homo sapiens - Разумен човек.
Също не винаги, когато думата "куче" не присъства в изказа, не се отнася за него разговора.
Що се отняся до спора за Траките ....
Харесва ли ни, или не Тракийските племена са втория по многочисленост народ на земята, след индийските. Потвърдено е и документирано в много древни, надеждни източници.
Траките са дали изключително, много ценни знания и култура на света, както и около 55% от съдържанието на нашата кръв. Казвам това, защото Тракийките са били не само най-многото, но и най-красивите от жените на събралите се племена. Респективно най-раждащите по онова време.
Така, че мисля е по-добре да се гордеем с този факт и да го превърнем в наш капитал, отколкото да го отричаме, и да си плацикаме босите крака в калния гьол, където се намираме в момента.
Едните са били Воини, другите Учени, третите пазители на Домашния дух - това е наследството в кръвта ни, как бих могла аз, или който и да е наричащ себе си Българин да се примиряваме с друго, или с това някой да нарича Българското куче - гръцко - ами просто няма да се съглася и ще браня със зъби и нокти всичко Българско и Родно!
Аз съм българче и силна
майка мене е родила;
с хубости, блага обилна
мойта родина е мила.
Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам –
първа радост е за мене.
Аз съм българче свободно,
в край свободен аз живея,
всичко българско и родно
любя, тача и милея.
Аз съм българче и расна
в дни велики, в славно време,
син съм на земя прекрасна,
син съм на юнашко племе.
Аз съм поне за тази България и с по-малко не се задоволявам:
Моля, модераторите и потребителите да ме извинят за нецензурния израз в по горен пост!
А "говорилня" беше много добро решение за заглавие на темата, има нужда наистина някъде да си бъбрим, па макар и само едно "Добро утро", или един поздрав да отправим към колегите.

Хубав и успешен ден Ви пожелавам!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Темата е заключена
 Темата е заключена 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Напреде си вече с кеша...
Напреде си вече с кеша...

значи феновете на МЕЛЕЗИ,са решили да покажат колко им е багажа и до бабаятлък стигнаха чак
 значи феновете на МЕЛЕЗИ,са решили да покажат колко им е багажа и до бабаятлък стигнаха чак  ами трябва и уважаващите ИСТИНСКИТЕ кучета да се мобилизират,че да видим кой-кой е
 ами трябва и уважаващите ИСТИНСКИТЕ кучета да се мобилизират,че да видим кой-кой е   ,абе хора,вие слепи ли сте,тъпи ли сте,или комплексите ви, са в повече ? Бабаит,като минаваш през Добрич ,отбий се и в Балчик
 ,абе хора,вие слепи ли сте,тъпи ли сте,или комплексите ви, са в повече ? Бабаит,като минаваш през Добрич ,отбий се и в Балчик   

Много добре си знае мястото момчето ама не му изнася....Така се мисли за фактор
  Много добре си знае мястото момчето ама не му изнася....Така се мисли за фактор  Едно куче като хората няма тръгнал да си мери шланга...Някой като ви каже истината макар и рядко и хайде офанзива да го пребием....
 Едно куче като хората няма тръгнал да си мери шланга...Някой като ви каже истината макар и рядко и хайде офанзива да го пребием.... Събраха се с  балък баксьора на един акъл и еднакви кучета и край те са хората
 Събраха се с  балък баксьора на един акъл и еднакви кучета и край те са хората