zangievkaa, в 30 March 2012 - 12:04 PM, написа:
Zombai0, в 30 March 2012 - 01:56 PM, написа:
zangievkaa, в 30 March 2012 - 12:30 PM, написа:
Как е в цивилизованите държави ли искаш да ти обясня??
Да, има приюти там. Но с тази разлика, че там прибрано куче от улицата и непотърсено две седмици се евтаназира.
А не да го хранят цял живот и да го чакат. Няма кой да плаща. А ние щото сме баровци можем да даваме по 50 милона всяка година.
Иначе за пенсионери няма пари. Те тъй и тъй си ровят по кофите, нали. Свикнали са.
Малоумна държава.
Ама не. Щото играят големи пари и далаверата е огромна затова няма да се реши проблема още дълго време.
Тез от които зависи решението нямат никакъв интерес да го правят. Ще им секне хранилката. А,не че са толкова големи хуманисти и помиярите им са толкова симпатични.
Малко си в грешка ако намерят куче и то паказва наченки на агресия чакат собственика да се появи иако не с е появи до 2 седмици го евтаназират.Ако намерят куче което не поква агресия към и до две седмици никой не го потърси бива кастрирано,чипосано и ваксинирано и поставяне в кучкарник където чака своя осиновител!Ако не ми вярваш мога да ти постнна няколко кучкарника в Германия за да видиш
Сега докато бях в България една ветеринарка ми каза че,във Варна общината се занимава с развъждането на бездомни за да вземат повече пари!
Но тук животните вина нямат!И страдът незаслужено
Абсолютно за същото говоря и тук ситуацията е точно такава, обаче за какво ли да се хабя... Обсъждайте си вие, които знаете най-добре