Глутница кучета разкъса възрастен мъж
Публикувано: 06 April 2012 - 07:53 PM
agalina, в 06 April 2012 - 05:43 PM, написа:
Пак йок файда, тъй че да се купуват кучегони.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 06 April 2012 - 08:02 PM
Здравейте,
Като представител на Зелената Партия каня представители на природозащитниците да поговорим относно възникналата обществена вълна за избиване на уличните кучета в гр. София.
Основни точки на разговора:
- представяне на мнението на природозащитниците относно акцията за избиване на бездомни кучета в София.
- дискусия и идеи за възможни решения на проблема.
За повече информация относно мястото на срещата и потвърждение за участие моля пишете ми съобщение във фейсбук.
Поздрави
Атанас Шмидт
http://www.facebook....01779676500800/
Публикувано: 06 April 2012 - 08:14 PM
Furia_S, в 06 April 2012 - 05:30 PM, написа:
Galiadogs, в 06 April 2012 - 03:20 PM, написа:
Моля? Пак? Отново?
Добре.
Furia_S, в 04 April 2012 - 01:14 PM, написа:
КВ е част от подпомагащата програма за овладяване на свръхпопулация прилагаема спрямо СТОПАНСКИ кучета. Само и единствено стопански животни, намиращите се под контрол, могат да се намират под защита и предимства на тази програма. И естествено тук идва основното:
- Хуманна евтаназия на безстопанствени животни;
Моля? Пак? Отново?
Добре.
Това не работи.
Обяснено подробно, по няколко начина, няколкостотин пъти от Мил.
Друго предложение?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 April 2012 - 09:53 PM
dikari, в 06 April 2012 - 08:02 PM, написа:
Здравейте,
Като представител на Зелената Партия каня представители на природозащитниците да поговорим относно възникналата обществена вълна за избиване на уличните кучета в гр. София.
Основни точки на разговора:
- представяне на мнението на природозащитниците относно акцията за избиване на бездомни кучета в София.
- дискусия и идеи за възможни решения на проблема.
За повече информация относно мястото на срещата и потвърждение за участие моля пишете ми съобщение във фейсбук.
Поздрави
Атанас Шмидт
http://www.facebook....01779676500800/
Я, Атанас Шмидт ... ти ли сега ще яхаш вълната на народниш гняв...верно идват избори
Айвън Груев

Публикувано: 06 April 2012 - 09:55 PM
bushkata
Днес в Мола на Стамболийски ми се случила следното.
- Маме! Къде да излязала на горе? Кое копче да натисна, маме?
Жена на възрастта на баба ми, изгубена и уплашена посред мола.
Почти бях излязла към паркинага и почти бях загърбила този глас. Почти.
Кажете ми, какво да я правя? Да я зарежа посред асансьора? Жена с прегърбени рамене и две отчайващо празни торбички?
Някои тук се фукаха да си ги мерят за 400 лева харчалъци относно кученцанцанцанца. А аз я гледах тази жена със старомоден кок и изгубен поглед, молещата:
- Маме, просто ми кажи къде са такситатат да си ида вкъщи, болят ме краката.
- Не се притеснявайте, госпожо, ще ви помогна.
- Маме, ти и копче в асансьора ли ще натиснеш? Настъпвай само средата на асансьора, надявам се да не ме удари, защото много ме боли.
Тя докато е чакала някой да й помогне е настъпвала линията долу на асансьора... и затварящите си врати са я удряли в раменете.
Какво да я правя? Взех й торбите, хванах я под ръка и й обещах че ще я заведа нагоре, на ниво партер, към изхода на таксита.
- А тези таксита дали ще ме вземат? Аз си имам едно любимо такси, те не ми отказват. Маме... Страх ме е от тази въртящата се врата. По Коледата паднах и си счупих рамото... Не може ли да минем през друг вход?
- Чакай, не бързай, дай сега да видим дали тази странична врата се отваря. Извинете, господине, може ли да проверите дали тази врата. Съпругът ми ми звъни, телефона звъни...
Такситата не я взеха. Защото курса беше кратък. Заваля.
Една чисто бяла жена пристъпваше от такси на такси и молеше заедно с мен :
- Мооооля ви, господа, вземееете ме до петте кьошета.
И когато намерихме колата, знаете ли коя й беше репликата на старата жена?
- Благодаря ти, нали няма да ме дадеш на кучетата?
Просто хлопнах вратата на колата защото знаех че не мога да й дам обещания.

Публикувано: 06 April 2012 - 10:08 PM
Драматизации. Само в твоя живот, разбира се. Ние живеем в някой друг свят и такива случки никога не ни се случват.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 06 April 2012 - 10:16 PM
bushkata, в 06 April 2012 - 08:08 PM, написа:
Драматизации. Само в твоя живот, разбира се. Ние живеем в някой друг свят и такива случки никога не ни се случват.

Тя е тръгнала да пазарува за нейния син 53 набор, който й е пратил 50 лева за Цветница, щото й е обещал да дойде.
Ако има син 53 набор, той е на възрастта на родителите ми. И подигравките ти са повече от неуместни.
Жената беше повече от съсипана.

Публикувано: 06 April 2012 - 10:24 PM
Подигравам се на безсилието ти и начина, който намери - да драматизираш, за да получиш овации и да отвличаш вниманието от същинския проблем. Метода ти е долен. Съжалявам за силната дума, но това което правиш е много грозно.
За съжаление, това е често ползван метод, от изроди като Карбовски например. Или журналистка, която задава въпроси на майката на жертвата, които нямат общо със случая, с цел да я накара да се разплаче пред камерата. Тогава си е свършила работата добре.
Напипала си начина.

Публикувано: 06 April 2012 - 10:25 PM
Furia_S, в 06 April 2012 - 09:55 PM, написа:
bushkata
Днес в Мола на Стамболийски ми се случила следното.
- Маме! Къде да излязала на горе? Кое копче да натисна, маме?
Жена на възрастта на баба ми, изгубена и уплашена посред мола.
Почти бях излязла към паркинага и почти бях загърбила този глас. Почти.
Кажете ми, какво да я правя? Да я зарежа посред асансьора? Жена с прегърбени рамене и две отчайващо празни торбички?
Някои тук се фукаха да си ги мерят за 400 лева харчалъци относно кученцанцанцанца. А аз я гледах тази жена със старомоден кок и изгубен поглед, молещата:
- Маме, просто ми кажи къде са такситатат да си ида вкъщи, болят ме краката.
- Не се притеснявайте, госпожо, ще ви помогна.
- Маме, ти и копче в асансьора ли ще натиснеш? Настъпвай само средата на асансьора, надявам се да не ме удари, защото много ме боли.
Тя докато е чакала някой да й помогне е настъпвала линията долу на асансьора... и затварящите си врати са я удряли в раменете.
Какво да я правя? Взех й торбите, хванах я под ръка и й обещах че ще я заведа нагоре, на ниво партер, към изхода на таксита.
- А тези таксита дали ще ме вземат? Аз си имам едно любимо такси, те не ми отказват. Маме... Страх ме е от тази въртящата се врата. По Коледата паднах и си счупих рамото... Не може ли да минем през друг вход?
- Чакай, не бързай, дай сега да видим дали тази странична врата се отваря. Извинете, господине, може ли да проверите дали тази врата. Съпругът ми ми звъни, телефона звъни...
Такситата не я взеха. Защото курса беше кратък. Заваля.
Една чисто бяла жена пристъпваше от такси на такси и молеше заедно с мен :
- Мооооля ви, господа, вземееете ме до петте кьошета.
И когато намерихме колата, знаете ли коя й беше репликата на старата жена?
- Благодаря ти, нали няма да ме дадеш на кучетата?
Просто хлопнах вратата на колата защото знаех че не мога да й дам обещания.
Oле не се стърпях а бях решила да не пиша повече!
Ти ме разби Фурия!
Първо мисля ,че си прекалила малко с алкохола или с въображението.Това което си написала няма никаква логика и смисъл.Сега ще ти покажа къде збърка!
Първо и най-важно след като се е връщала от мола и не може да излезе как изобщо е влязла вътре???
Второ ако не се лъжа новите асансъори са с фотоклетка и няма как да блъскат някой.
Трето:
Това е 2-ри ред "- Маме! Къде да излязала на горе? Кое копче да натисна, маме?"
Това е 7-ми ред-" Маме, ти и копче в асансьора ли ще натиснеш?"
Значи въпросната жена пита в 2-ри ред кое копче да натисне а в 7-ми ........!Логика!Не свързаност!
От там на всеки се е случвало да не го вземе такси когато разтоянието е малко!Лошо но това е България и тя не еот днес такава!
Обаче това което не можах да разбера е къде е връзката асансъор-такси- кучетата?????Такава логика при последен стадий на алкохолизъм!!!!
Фърия моля те намери си психолг или психиатър имаш нужда от квалифицирана психиатрична помощ.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES
Публикувано: 06 April 2012 - 10:42 PM
Ето и моя разказ - днес отидох до данъчното в Дружба, минах през пазара и голямата поляна около него, минах покрай училищата, езерото... и се почуствах доста странно - не видях НИТО ЕДНО улично куче. Никога не се е случвало това откакто живея на тоя свят съзнателно!!! И сърцето ми се сви..не заради странната тишина наоколо, ами си имам едно любимо куче - Белла, кастрирана бяла сладурана ,която е най-милото животно на света и единствената улична, която си играе с моя домашен дзвер.... Направо ми кърви сърцето ,че нямам възможност да я прибера вкъщи, а сега се моля да е жива!....
Публикувано: 06 April 2012 - 10:43 PM
Публикувано: 06 April 2012 - 10:45 PM
Furia_S, в 06 April 2012 - 10:41 PM, написа:
zangievkaa
без коментар.
И бях права да смятам още на третата страница че глутницезащитничките не са хора.
Не ви знам кои сигнали получавайте от кораба майка, но вашата реакция не е нормална.
Кое не е нормало аз споря за това което си написала не споря за старата жена а за това ,че половината от писанието ти няма никаква логика !!!
Тук не става въпрос за старата жена но която вярвам или поне се надявам ,че няма кой да откаже помощ!
Ако само ми обясниш каква е лагиката между-асансъор-такси- кучета спирам веднага даже публично ще се извиня!!!
Само много те моля да ми обясниш това за кучетата!!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 06 April 2012 - 10:47 PM
elrisha, в 06 April 2012 - 08:42 PM, написа:
Ето и моя разказ - днес отидох до данъчното в Дружба, минах през пазара и голямата поляна около него, минах покрай училищата, езерото... и се почуствах доста странно - не видях НИТО ЕДНО улично куче. Никога не се е случвало това откакто живея на тоя свят съзнателно!!! И сърцето ми се сви..не заради странната тишина наоколо, ами си имам едно любимо куче - Белла, кастрирана бяла сладурана ,която е най-милото животно на света и единствената улична, която си играе с моя домашен дзвер.... Направо ми кърви сърцето ,че нямам възможност да я прибера вкъщи, а сега се моля да е жива!....
На колко години си?
Не се подигравай със старините, грозно е. Жената беше немощна, щом има син на 53 набор значи най малко синъг й на възрастта на родителите ти.
Много й беше...страшно...
Не е за подигравка, наистина.

Публикувано: 06 April 2012 - 10:49 PM
Furia_S, в 06 April 2012 - 08:41 PM, написа:
zangievkaa
без коментар.
И бях права да смятам още на третата страница че глутницезащитничките не са хора.
Не ви знам кои сигнали получавайте от кораба майка, но вашата реакция не е нормална.
Ма кого наричаш "глутницезащитнички" бе ?Олигавена в собствен соУс измислена героинъо

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 April 2012 - 10:50 PM
Furia_S, в 06 April 2012 - 10:47 PM, написа:
elrisha, в 06 April 2012 - 08:42 PM, написа:
На колко години си?
Не се подигравай със старините, грозно е. Жената беше немощна, щом има син на 53 набор значи най малко синъг й на възрастта на родителите ти.
Много й беше...страшно...
Не е за подигравка, наистина.
Абе Фурия никой не се подиграва на жената!!!!Всички и съчустват защото почти всеки си има една такава женица в къщи за която да жалее!!!
Това което никй не разбира е защо си го написал това и каква е логиката!!???????

Публикувано: 06 April 2012 - 10:51 PM
Furia_S, в 06 April 2012 - 09:41 PM, написа:
zangievkaa
без коментар.
А бе жена, а ти кои сигнали получаваш от кораба майка?Какво е това глутнезащитнички? Има хора които обичат животни и такива които не обичат.Ама сайта е за такива които обичат, така че намери си друг сайт да си пишеш глупостите