Dog.bg Форуми : Глутница кучета разкъса възрастен мъж

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (83 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Глутница кучета разкъса възрастен мъж Оцени темата: ***-- 4 Гласове

#641 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 06 April 2012 - 10:53 PM

Показване на мнениетоagalina, в 06 April 2012 - 08:49 PM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 06 April 2012 - 08:41 PM, написа:

bushkata
zangievkaa

без коментар.

И бях права да смятам още на третата страница че глутницезащитничките не са хора.

Не ви знам кои сигнали получавайте от кораба майка, но вашата реакция не е нормална.

Ма кого наричащ глутницезащитнички бе ?Олигавена в собствен соУс измислена героинъо

Опа.
Още някой си е изтървал нервите.
Не очаквай да те обидя теб, и другите като теб персонално. Няма да стане, колкото и да подскачате тук с вдигнат палец.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#642 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 April 2012 - 11:00 PM

Темата очевидно не е за обслужване на психичните проблеми на домакините без работа.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#643 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2012 - 11:02 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 06 April 2012 - 10:53 PM, написа:

bushkata
zangievkaa

без коментар.

И бях права да смятам още на третата страница че глутницезащитничките не са хора.

Не ви знам кои сигнали получавайте от кораба майка, но вашата реакция не е нормална.

Ма кого наричащ глутницезащитнички бе ?Олигавена в собствен соУс измислена героинъо

Опа.
Не очаквай да те обидя теб, и другите като теб персонално. Няма да стане, колкото и да подскачате тук с вдигнат палец.

Фурия,много те моля да ми отговориш на въпроса!Ама найстина много моля!!!!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES

#644 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Furia_S ,от доста страници Ви чета и не мога да схвана за какво точно апелирате и коя теза защитавате.Какво е според вас решението на проблемът-евтаназия на всяко куче ,което няма стопанин ли? И бихте ли споделили какви точно ужасии се случват в Испания.
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#645 Потребителят е офлайн   zorozz Икона

• Member
  • PipPip

Показване на мнениетоFuria_S, в 06 April 2012 - 09:53 PM, написа:

bushkata
zangievkaa

без коментар.

Опа.

Браво Агалина, ама тая фурия маи наистина има сериозен проблем.Зангиевка е права - май здраво си пийва ама не6то не и понася алкохола

#646 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2012 - 11:10 PM

Абе ,че някой се подиграва с драгия читател в тази тема - така е, но определено не съм аз.

#647 Потребителят е офлайн   zorozz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 April 2012 - 11:10 PM

Някои хора говорят за глутници - какви глутници, глупости -кучето е стадно животно, както и човека и е нормално като има 5 кучета ,да се съберат на едно място,още повече трудно се оцелява в града.Също както ако бяха 5 човека някъде си ,ще се съберат за да оцелеят.Това са си природни закони и не можем да избиваме безогледно тези,чиято вина е единствено че се водят от инстинктите си

#648 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 06 April 2012 - 11:12 PM

Показване на мнениетоagalina, в 06 April 2012 - 09:00 PM, написа:

Темата очевидно не е за обслужване на психичните проблеми на домакините без работа.

Вие я превърнахте в Кино Арена.
Аз и ти казахме че хората са уплашени, не беше ли ти с патетичния постинг относно

Показване на мнениетоagalina, в 03 April 2012 - 02:48 PM, написа:

Не малко спам се изля в тази тема, та ще напиша и аз ,и това е последното ми влизане тук.
OFF/
Днес, в центъра на София, едно дребно мръсничко куче ми се замота в краката.Клекнах и го погалих.И изведнъж ме блъсна цунами от омраза - свирепи погледи от всички страни , един мъж каза "Мръсница!Такива като теб са виновни!"Младо момиче ,спряло от пътя си ме гледаше с отвращение.Ако го бях ритнала животното ,сигурно щяха да ми ръкопляскат..

Все си мисля ,че съм нормален човек.Не искам да има кучета по улиците.Правела съм каквото мога през почти целия си съзнателен живот ,за да стане това.Потресена съм от трагедията с човека, хапало ме е куче ,боли много ,ама много боли, а да те направят на кайма и да си в съзнание ..ужасът е нечовешки!извън представите ни !Адът!!

Ужасена съм от истерията, която изригна.Не че няма защо да сме ядосани!А защото не търсим причина - обобщаваме и призоваваме към омраза.Какво ни става на всички ? Медиите ,интернет, ФБ групи призоваващи за избиване ,съвети за убиване ,по улиците осверепели хора.
Омраза, омраза, омраза.На кого и как изобщо някога е помогнала омразата? Какъв проблем ще реши насаждането и ?Как се живее мразейки?
Всички бездомни животни ли са виновни ,че някой си години поред събира глутници ,ръси кости защото бил имал потребност и му дреме за последствията ?Че общинарите и министерството само на думи работят? Има виновни, Но сякаш не е важно. Явно трябва да се мразим .Да живеем в омраза едни срещу други .Такива ли им трябваме - мразещи и мразещи се ??

Миналото лято комшиите ,Турция ,бяха опнали огромни трасперанти от общината в Истанбул, призовавайки гражданите да слагат по паница с вода на бездомните животни ,за да не жадуват в горещините.Тези дни бяха наслагали ,пак от общината ,по кошчетата за кучешките изпражнения плакати ,в които посланието е ,че животните са като нас Снимах ги с телефона си, гледаха ме наоколо и попитах :Бездомните кучета вас не ви ли хапят тука? Отговориха ми - Случва се, разбира се ,ама то е животно ,не е виновно ,госпожо ,хората сме виновни.
Това е - омразата се възпитава.И обратното - също.

Тоест ТОВА относно кучетата може, а за уплашените хора - психологичен проблем?

Айде се определете най-накрая.
User's Signature

#649 Потребителят е офлайн   zorozz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 April 2012 - 11:17 PM

Единственото животно на тази планета което не разбира от добро ,за съжаление е човека. А кучетата с малко човещина стават по хора от хората.

#650 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2012 - 11:19 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 06 April 2012 - 11:12 PM, написа:

Показване на мнениетоagalina, в 06 April 2012 - 09:00 PM, написа:

Вие я превърнахте в Кино Арена.
Аз и ти казахме че хората са уплашени, не беше ли ти с патетичния постинг относно

Показване на мнениетоagalina, в 03 April 2012 - 02:48 PM, написа:

Не малко спам се изля в тази тема, та ще напиша и аз ,и това е последното ми влизане тук.
OFF/
Днес, в центъра на София, едно дребно мръсничко куче ми се замота в краката.Клекнах и го погалих.И изведнъж ме блъсна цунами от омраза - свирепи погледи от всички страни , един мъж каза "Мръсница!Такива като теб са виновни!"Младо момиче ,спряло от пътя си ме гледаше с отвращение.Ако го бях ритнала животното ,сигурно щяха да ми ръкопляскат..

Все си мисля ,че съм нормален човек.Не искам да има кучета по улиците.Правела съм каквото мога през почти целия си съзнателен живот ,за да стане това.Потресена съм от трагедията с човека, хапало ме е куче ,боли много ,ама много боли, а да те направят на кайма и да си в съзнание ..ужасът е нечовешки!извън представите ни !Адът!!

Ужасена съм от истерията, която изригна.Не че няма защо да сме ядосани!А защото не търсим причина - обобщаваме и призоваваме към омраза.Какво ни става на всички ? Медиите ,интернет, ФБ групи призоваващи за избиване ,съвети за убиване ,по улиците осверепели хора.
Омраза, омраза, омраза.На кого и как изобщо някога е помогнала омразата? Какъв проблем ще реши насаждането и ?Как се живее мразейки?
Всички бездомни животни ли са виновни ,че някой си години поред събира глутници ,ръси кости защото бил имал потребност и му дреме за последствията ?Че общинарите и министерството само на думи работят? Има виновни, Но сякаш не е важно. Явно трябва да се мразим .Да живеем в омраза едни срещу други .Такива ли им трябваме - мразещи и мразещи се ??

Миналото лято комшиите ,Турция ,бяха опнали огромни трасперанти от общината в Истанбул, призовавайки гражданите да слагат по паница с вода на бездомните животни ,за да не жадуват в горещините.Тези дни бяха наслагали ,пак от общината ,по кошчетата за кучешките изпражнения плакати ,в които посланието е ,че животните са като нас Снимах ги с телефона си, гледаха ме наоколо и попитах :Бездомните кучета вас не ви ли хапят тука? Отговориха ми - Случва се, разбира се ,ама то е животно ,не е виновно ,госпожо ,хората сме виновни.
Това е - омразата се възпитава.И обратното - също.

Тоест ТОВА относно кучетата може, а за уплашените хора - психологичен проблем?

Айде се определете най-накрая.

Фурия благодаря за отговора ,но в поста на Agalina става въпрос единствено и само за кучета не за жена която не е могла да се справи с асансъора а за кучета!!!!
А ти започваш с това ,че жена те е помолила за помощ в асансъора никъде в твоя разказ не се споменава за кучета само за това ,че на жената и е било трудно в асансъора и после с такситата!!!
И накрая от нищото дойдоха кучетата !Извини ме но това звучи смешно!!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#651 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2012 - 11:22 PM

Показване на мнениетоzorozz, в 06 April 2012 - 11:17 PM, написа:

Единственото животно на тази планета което не разбира от добро ,за съжаление е човека. А кучетата с малко човещина стават по хора от хората.

:ba_025: :ba_025: :ba_025: Браво!!!! :ba_025: :ba_025: :ba_025: :ba_025: :ba_025:
User's Signature

#652 Потребителят е офлайн   zorozz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 April 2012 - 11:22 PM

Хей, Зангиевка, не виждаш ли че тая Фурия се чуди как да си начеше оная работа и седнала да се изживява като писателка

#653 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2012 - 11:23 PM

Показване на мнениетоzorozz, в 06 April 2012 - 11:22 PM, написа:

Хей, Зангиевка, не виждаш ли че тая Фурия се чуди как да си начеше оная работа и седнала да се изживява като писателка

:ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

#654 Потребителят е офлайн   zorozz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 April 2012 - 11:33 PM

И цялата тая история с гоненията на вещици т.е. кучета е толкова грозна и долна.Българина за съжаление винаги е бил овца- едно магаре да хукне нанякъде и цялото стадо след него.Жалко е.Добре че ,все пак има и черни овце които тръгват в другата посока и има някаква надежда за нас като нация.Не може да се живее в толкова гнилоч и омраза.

#655 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2012 - 11:40 PM

Показване на мнениетоzorozz, в 06 April 2012 - 09:33 PM, написа:

И цялата тая история с гоненията на вещици т.е. кучета е толкова грозна и долна.Българина за съжаление винаги е бил овца- едно магаре да хукне нанякъде и цялото стадо след него.Жалко е.Добре че ,все пак има и черни овце които тръгват в другата посока и има някаква надежда за нас като нация.Не може да се живее в толкова гнилоч и омраза.

Престанете да плюете българина.
Айде стига с това плюене.
Прекратете това показно гадно плюене по родителите си.
БЪЛГАРИНА НЕ Е ЛОШ ЧОВЕК. Колкото и да ви се ще. Деца. Разбирам ви, разбирам ви и вашите гнусните похвати, но проумейте че ви ги разбират и другите четящите тук... И докато надменно плюете върху мен (примерно) хората си правят изводите относно вас.
Просто спрете, всичко има определени граници.
User's Signature

#656 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2012 - 11:58 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 06 April 2012 - 09:40 PM, написа:

Показване на мнениетоzorozz, в 06 April 2012 - 09:33 PM, написа:

Престанете да плюете българина.
Айде стига с това плюене.
Прекратете това показно гадно плюене по родителите си.
БЪЛГАРИНА НЕ Е ЛОШ ЧОВЕК. Колкото и да ви се ще. Деца. Разбирам ви, разбирам ви и вашите гнусните похвати, но проумейте че ви ги разбират и другите четящите тук... И докато надменно плюете върху мен (примерно) хората си правят изводите относно вас.
Просто спрете, всичко има определени граници.

За съжаление си заслужаваме плюнките!
Българина далеч не е толкова мил, прекрасен,дружелюбен и умен колкото ни се иска!
А благодарение на дедите си имаме поговорките " Наведена главица не се сече" , " Трай ,бабо, за хубост!" " Мирна главица - чиста водица" и тем подобни.
Мога да благодаря единствено на тези, които са ме научили ,че ако видя друго живо СЪЩЕСТВО гладно ,болно или недъгаво - да не отвръщам глава и да подам ръка!
И, ако обичаш, не се дръж така снисходително, защото отдавна съм минала детската възраст.

#657 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2012 - 12:41 AM

Айде нащееее :flagbg: http://www.bnews.bg/article-47638
Още една точка за глутниците ! :ba_025:

#658 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 07 April 2012 - 01:43 AM

Показване на мнениетоПинпонг, в 07 April 2012 - 12:41 AM, написа:

Айде нащееее :flagbg: http://www.bnews.bg/article-47638
Още една точка за глутниците ! :ba_025:

А на бас, че това куче е домашно? Само че при истерията, която генерират, не съм сигурна, че собственика ще си признае, че кучето му скита по улицата. А и на никого от платените медии няма да е удобно да търси дали това е така.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#659 Guest_wolves_*

• Група: Гости

Публикувано: 07 April 2012 - 03:10 AM

Коментара е изтрит.
Мод.

#660 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2012 - 07:36 AM

Показване на мнениетоwolves, в 07 April 2012 - 03:10 AM, написа:

Изтрито.

Сега не говоря по тема .За какво и да става дума,мисля ,че този тон говори за Вас красноречиво.А как подбрани думи ,с каква злоба,но те се в посока на автора.Мисля тук намордник уместен и усмирителна риза. :dh_188:

• (83 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни