agalina, в 06 April 2012 - 09:00 PM, написа:
Темата очевидно не е за обслужване на психичните проблеми на домакините без работа.
Вие я превърнахте в Кино Арена.
Аз и ти казахме че хората са уплашени, не беше ли ти с патетичния постинг относно
agalina, в 03 April 2012 - 02:48 PM, написа:
Не малко спам се изля в тази тема, та ще напиша и аз ,и това е последното ми влизане тук.
OFF/
Днес, в центъра на София, едно дребно мръсничко куче ми се замота в краката.Клекнах и го погалих.И изведнъж ме блъсна цунами от омраза - свирепи погледи от всички страни , един мъж каза "Мръсница!Такива като теб са виновни!"Младо момиче ,спряло от пътя си ме гледаше с отвращение.Ако го бях ритнала животното ,сигурно щяха да ми ръкопляскат..
Все си мисля ,че съм нормален човек.Не искам да има кучета по улиците.Правела съм каквото мога през почти целия си съзнателен живот ,за да стане това.Потресена съм от трагедията с човека, хапало ме е куче ,боли много ,ама много боли, а да те направят на кайма и да си в съзнание ..ужасът е нечовешки!извън представите ни !Адът!!
Ужасена съм от истерията, която изригна.Не че няма защо да сме ядосани!А защото не търсим причина - обобщаваме и призоваваме към омраза.Какво ни става на всички ? Медиите ,интернет, ФБ групи призоваващи за избиване ,съвети за убиване ,по улиците осверепели хора.
Омраза, омраза, омраза.На кого и как изобщо някога е помогнала омразата? Какъв проблем ще реши насаждането и ?Как се живее мразейки?
Всички бездомни животни ли са виновни ,че някой си години поред събира глутници ,ръси кости защото бил имал потребност и му дреме за последствията ?Че общинарите и министерството само на думи работят? Има виновни, Но сякаш не е важно. Явно трябва да се мразим .Да живеем в омраза едни срещу други .Такива ли им трябваме - мразещи и мразещи се ??
Миналото лято комшиите ,Турция ,бяха опнали огромни трасперанти от общината в Истанбул, призовавайки гражданите да слагат по паница с вода на бездомните животни ,за да не жадуват в горещините.Тези дни бяха наслагали ,пак от общината ,по кошчетата за кучешките изпражнения плакати ,в които посланието е ,че животните са като нас Снимах ги с телефона си, гледаха ме наоколо и попитах :Бездомните кучета вас не ви ли хапят тука? Отговориха ми - Случва се, разбира се ,ама то е животно ,не е виновно ,госпожо ,хората сме виновни.
Това е - омразата се възпитава.И обратното - също.
Тоест ТОВА относно кучетата може, а за уплашените хора - психологичен проблем?
Айде се определете най-накрая.