Animal Rescue Sofia - Приют "Богров"
Публикувано: 20 June 2010 - 04:53 PM
Относно Дедкото - пожелавам му същия късмет като на Дедкото от Сеславци - спокойни старини в някоя бяла държава.
Това е Сеславското деденце.
Това е Сеславското деденце.
Публикувано: 20 June 2010 - 08:04 PM
Кристина, в 20 June 2010 - 02:59 PM, написа:
Не е зле да излезете с някаква информация публично, с официално становище, защото наистина се изписаха големи страхотии във Фейсбук.
Стан Димов, Васил Коцев и други новопоявили се персони разспространяват нон стоп подобни информации не само за Богров.
Твърди се, че в Богров кучетата не се лекуват, здрави и болни са в една клетка и здравите се разболяват,умират... Изяждали се едно друго и всичките били агресивни, никой не можел да влезе при тях- само една жена - гледачката Людмила.
И какво ли още не...
Не знам тези хора от къде разполагат с подобна информация, но наистина - и за Сеславци пишат какво ли не, а хора от форума потвърдиха, че не е вярно. Е, не е рай там, но чак пък да ги убиват с прътове, да ги колят...
Внася се смут и хората вярват.
Цитат
Stan Dimov: ВНИМАНИЕ! ВЪЗМОЖНИ ЕВТАНАЗИИ В БОГРОВ !
Екоравновесие не са се отказали да проведат НЕЗАКОННИТЕ ТЕСТОВЕ ЗА АГРЕСИВНОСТ (предложени от тях, Град за отговорни хора, Анимал Рескю и Клуб ротвайлер) и да умъртвят поне 20 кучета, като ги и използват за оправдание и да си освобождават място ...
Едната дата за това действие е утре - понеделник в 10.30 или 13.30ч
Нека който може да отиде в Богров и да не допусне това да се случи !
6 hours ago
Екоравновесие не са се отказали да проведат НЕЗАКОННИТЕ ТЕСТОВЕ ЗА АГРЕСИВНОСТ (предложени от тях, Град за отговорни хора, Анимал Рескю и Клуб ротвайлер) и да умъртвят поне 20 кучета, като ги и използват за оправдание и да си освобождават място ...
Едната дата за това действие е утре - понеделник в 10.30 или 13.30ч
Нека който може да отиде в Богров и да не допусне това да се случи !
6 hours ago
Стан Димов, Васил Коцев и други новопоявили се персони разспространяват нон стоп подобни информации не само за Богров.
Твърди се, че в Богров кучетата не се лекуват, здрави и болни са в една клетка и здравите се разболяват,умират... Изяждали се едно друго и всичките били агресивни, никой не можел да влезе при тях- само една жена - гледачката Людмила.
И какво ли още не...
Не знам тези хора от къде разполагат с подобна информация, но наистина - и за Сеславци пишат какво ли не, а хора от форума потвърдиха, че не е вярно. Е, не е рай там, но чак пък да ги убиват с прътове, да ги колят...
Внася се смут и хората вярват.
Така е наистина. Разпротраняват се страшни неща включително и много гадни снимки на кучета, които се избиват помежду си, тъй като са по много животни в една клетка. Наистина не е лошо да се напише ответ във Фейсбук.
Публикувано: 21 June 2010 - 11:49 AM
Като гледам снимките на Anuk не мога да разбера защо някои хора си мислят,че Богров е ужасен приют и дури не го наричат "приют" ...
Публикувано: 21 June 2010 - 03:32 PM
d-r Bobadova, в 21 June 2010 - 03:25 PM, написа:
пропуснах този уикенд, следващия също. малко ме е яд, но обещавам - ша додам след това:)
Ааа, без такива. Пише ти се отсъствие веднага. И си задължена да се клонираш междувременно и да изпратиш клонинга да те замества

The world has given to me nothing
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 21 June 2010 - 04:47 PM
няколко лица от Богров
които ви очакват да ги галите, разхождате, къпете и гушкате
ако можете пък да го правите цял ден ще са много доволни
защото с тях чакат и други
лека полека ще ви предтсвим и тях
Клео
- дребно мамче на около 4-5 години - упер мила и гушлива, може да ходи на 2 карака
кой ли я е учил на това... в началото беше ужасно наплашена
заковаваше на място и до там - но вече е друг човек :)
който я е виждал може да потвърди

Наоми
- черната петрла, около 3 годишна фръцкава мадама, социална, гушлива, нормално ходеща на повод
обожава - съботно-неделните визити на доброволците първа писта за разходи и гелезене

Флюк
- пухкав 2-3 годишен глезан, трудно справящ се с повода - поради огромното количество глезотия
ако може да е вечно залепен за вас ще е най-щастливото куче на земята.Но ако очаквате доволно да ви развърти опашка... ммм може и да се случи, но не защото няма желание, а защото почти няма таква и за това започва едно усилено въртене на дупарата :))) Все още не е завършена груминг процедурата му :)

Пухи
- финна и елегнатна, космата дама, на около 4 - 5 месеца. Но да не си помислите, че е слабичка напротиф малко кюфтенеце е станал, но обноските са и като на принцеса, Все още е доста срамежлива, но с помоща на доброволците
тя все повече се отпуска и един ден съм сигурна, че някой така ще се жлюби в нея, че няма д аможе да си тръген без да я вземе.
п.с няма да споменавам на кого ми рпилича, сами ще се досетите

и последна, но не на последно място, а защото е спецялна и има нижда от помощ
ще ви педставя Чибурашка.
- тя е на 3г изоставена от стопаните защото заминали за чуждбина. Тя е зарязана в този вид - вече болна, явно не са положили ниакакви грижи за нея, а това заминаване е било добър повод , да я осатвят и да спесят пари ...
Чибурашка има нужда от вашата помощ за да я заведем на преглед при специалист за да постави точна диагноза за очите й и да се реши какво да се прави.

които ви очакват да ги галите, разхождате, къпете и гушкате
ако можете пък да го правите цял ден ще са много доволни
защото с тях чакат и други
лека полека ще ви предтсвим и тях
Клео
- дребно мамче на около 4-5 години - упер мила и гушлива, може да ходи на 2 карака
кой ли я е учил на това... в началото беше ужасно наплашена
заковаваше на място и до там - но вече е друг човек :)
който я е виждал може да потвърди

Наоми
- черната петрла, около 3 годишна фръцкава мадама, социална, гушлива, нормално ходеща на повод
обожава - съботно-неделните визити на доброволците първа писта за разходи и гелезене

Флюк
- пухкав 2-3 годишен глезан, трудно справящ се с повода - поради огромното количество глезотия
ако може да е вечно залепен за вас ще е най-щастливото куче на земята.Но ако очаквате доволно да ви развърти опашка... ммм може и да се случи, но не защото няма желание, а защото почти няма таква и за това започва едно усилено въртене на дупарата :))) Все още не е завършена груминг процедурата му :)

Пухи
- финна и елегнатна, космата дама, на около 4 - 5 месеца. Но да не си помислите, че е слабичка напротиф малко кюфтенеце е станал, но обноските са и като на принцеса, Все още е доста срамежлива, но с помоща на доброволците
тя все повече се отпуска и един ден съм сигурна, че някой така ще се жлюби в нея, че няма д аможе да си тръген без да я вземе.
п.с няма да споменавам на кого ми рпилича, сами ще се досетите

и последна, но не на последно място, а защото е спецялна и има нижда от помощ
ще ви педставя Чибурашка.
- тя е на 3г изоставена от стопаните защото заминали за чуждбина. Тя е зарязана в този вид - вече болна, явно не са положили ниакакви грижи за нея, а това заминаване е било добър повод , да я осатвят и да спесят пари ...
Чибурашка има нужда от вашата помощ за да я заведем на преглед при специалист за да постави точна диагноза за очите й и да се реши какво да се прави.

Публикувано: 21 June 2010 - 07:10 PM
Искам да благодаря на всички вас, за това, че давате втори шанс на кучетата! Вършите нещо изключително благородно и прекрасно! Скоро сте приели четири кучета и от гробищата и няма как това да не ме ощастливи! Снощи съвсем случайно видях снимките им, беше ги качила една доброволка, която е ходила в събота и от радост се разревах. Така чисти и щастливи никога нямаше да бъдат, без вашата помощ! Искрено ви благодаря отново, защото там където бяха имаха 0,01% шанс да видят човешка обич, топлина, хубава храна, дом... Нямам думи!
Веднага щом свърши сесията ще довтасам! :)
Веднага щом свърши сесията ще довтасам! :)

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.
Публикувано: 22 June 2010 - 07:47 AM
Деси,на мен Пухи ми прилича на Лоти?Толкова е сладка,че просто нямам думи!Колко едра ще стане според теб?
А Чибурашка вижда ли?
П.П И аз като Zonker ще представя Пухи на наште
Стискайте палци!Аз съм запленена!
А Чибурашка вижда ли?
П.П И аз като Zonker ще представя Пухи на наште

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 22 June 2010 - 09:52 AM
tey4e - познаааааааааа
аз и казвам кучето на PURSY
мисля, че няма да порасне много голяма
почти е сменила всички зъбки, ама знае ли човек.
Толкова е гушлива просто я гушваш и се залепя за теб.
За Чибурашка - аз за това писах, че има нужда от помощ
събираме пари да я заведем на специалист да каже какво е положенето
мисля, че вижда силуети ,ама няма никакво значение аз какво си мсиля
требе си доФтор. А тя има нужда и от груминг персона, много ще е доволна
малко се плаши докато я хване човек, но след това е кукличка
ходи си на повод , въргаля се - страшна сладурка е
аз и казвам кучето на PURSY

мисля, че няма да порасне много голяма
почти е сменила всички зъбки, ама знае ли човек.
Толкова е гушлива просто я гушваш и се залепя за теб.
За Чибурашка - аз за това писах, че има нужда от помощ
събираме пари да я заведем на специалист да каже какво е положенето
мисля, че вижда силуети ,ама няма никакво значение аз какво си мсиля
требе си доФтор. А тя има нужда и от груминг персона, много ще е доволна
малко се плаши докато я хване човек, но след това е кукличка
ходи си на повод , въргаля се - страшна сладурка е