Бяла персийка
Публикувано: 13 May 2012 - 06:21 AM
Много се извинявам че мълчим,но правя ремонт ,сама боядисвам,шпакловам и малко в повечко ми дойде с ремонти на кола и апартамент.
Котета добре,вече не се бият ,бялата взе върх над мъжкаря и той изцяло се сообразява със нейните правилаПо цял ден спят а сутрин гледат през прозорец.Оглежда катеричока ,но кога я донесох поблизо към клетка ,с ужас ме удраска и избяга в друга стая,иначе ги разделям.Неискат да ядът тази нова храна а чакат Роял.Не съм направила още вакцина поради малки финансови затруднения,чакам в понеделник заплата и на лекар.С пареи които заделих за вакцина се наложи да дам за очички.Все нямам време да ги снимам,заемамсе тук и с посолство,пръемам гражданство ,и там много розправии.Ще гледам да ги снимам днес и да кача някоя снимка или клипче.Вчера бях на почистване на София,чистихме си района и след това по ракийка и пак не стигна време за котета.
Котета добре,вече не се бият ,бялата взе върх над мъжкаря и той изцяло се сообразява със нейните правилаПо цял ден спят а сутрин гледат през прозорец.Оглежда катеричока ,но кога я донесох поблизо към клетка ,с ужас ме удраска и избяга в друга стая,иначе ги разделям.Неискат да ядът тази нова храна а чакат Роял.Не съм направила още вакцина поради малки финансови затруднения,чакам в понеделник заплата и на лекар.С пареи които заделих за вакцина се наложи да дам за очички.Все нямам време да ги снимам,заемамсе тук и с посолство,пръемам гражданство ,и там много розправии.Ще гледам да ги снимам днес и да кача някоя снимка или клипче.Вчера бях на почистване на София,чистихме си района и след това по ракийка и пак не стигна време за котета.
Публикувано: 14 May 2012 - 12:43 PM
Не се притеснявай, аз знам, че котето е добре, но ми беше интересно да разбера как вървят отношенията м/у двамата с Мъро. Радвам се, че са започнали да се разбират. Виждам, как е започнала да расте козинката й и да става отново красива и много пухкава. Като имаш време качи снимки да им се порадваме
.

Публикувано: 23 May 2012 - 09:17 PM
Мноооого са красиви! Да са ти живи и здрави!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 25 May 2012 - 01:22 PM
ira67, в 23 May 2012 - 08:00 PM, написа:
Мерси.
..А те ми оцениха новият ъгъл и наточиха нокти.
..А те ми оцениха новият ъгъл и наточиха нокти.

Публикувано: 05 July 2012 - 05:43 PM
На Бялата порасна вече козина ,ходи като принцеса ,станала погальдвна .Мога да кажа ,понахална.Цялото внимание иска за себе.Ако вижда че галиме Мъро ,веднага идва да го натупа и да се намести свойто дупе.Мъро даде ий право първа да взима каквото поиска ,и след това и той яде.На кратко ,превзе терена.

Публикувано: 07 July 2012 - 03:01 PM
Ира, много са красиви и двамата!
Много хубава снимка - той като един достолепен господин, а до него - тя, снежнобяла нежна дама.
Да са ти живи и здрави дълги години!
Много се радвам, че реши да вземеш Маца. И вярвам, че не съжаляваш изобщо за това си решение.
Много хубава снимка - той като един достолепен господин, а до него - тя, снежнобяла нежна дама.
Да са ти живи и здрави дълги години!
Много се радвам, че реши да вземеш Маца. И вярвам, че не съжаляваш изобщо за това си решение.
Публикувано: 07 July 2012 - 06:10 PM
Мерси! Сега ече всичко наред ,но в начало беше ужасно ,биехасе ,крищаха,ръмжаха и т.д.Първата седмица бях ужасена,детето страхумаше да минава покрай тях ,такъв вой беше.НВо нещата станаха на свойте места,сега се закачат ,играят и се пързалят по ламиниран паркет.

Публикувано: 08 July 2012 - 06:14 AM
Благодаря за снимчиците - наистина са много хубава двойка
. Жените винаги трябва да бъдат уважавани и добре възпитания Мъро го знае
- затова се държи кавалерски
. Мъжът ти хареса ли я, като си дойде, а тя как реагира на неговото присъствие?

Публикувано: 27 July 2012 - 10:10 PM
Мнооого е красива! Благодаря за това, че се грижите, така добре за момичето. Онзи ден на камерата я видях, но сега се е отпуснала и мога да я видя в цялата й прелест