Като пораснеш ,разбереш ПРЕКЛЮЧВАМ.
Бременно куче Първата така тема беше изтрита !
Публикувано: 17 April 2012 - 09:35 PM
Шибуми ти наистина трябва да пораснеш и да спреш да се вкарваш във различни филми !!! Кучетата на които съм намерил дом са още в него :) Въобще не се надувай и не ми се прави на кво си ги научила сама ли си го правила ? Незнам какъв ти е проблема като вече кучето ми е бременно вместо да ми казваш защо не е трябвало ми кажи нещо с което да помогнеш ако нямаш с какво тогава напусни темата :) Благодаря на Ира която даде информация как да се свържа със нея и да ми даде доста съвети и аз ще я послушам без да се замисля.Радвам се че има хора като нея които искат да помогнат а не да се правят на философи каквито всъщност не са :)
Публикувано: 17 April 2012 - 10:15 PM
аз продължавам да си чакам да качиш родословието.Понеже нали си порасъл-мъж си уж би трябвало да си държиш на думата.

Публикувано: 18 April 2012 - 02:39 PM
ShiBumi_GirL, в 17 April 2012 - 10:15 PM, написа:
аз продължавам да си чакам да качиш родословието.Понеже нали си порасъл-мъж си уж би трябвало да си държиш на думата. 

Казах че съм се свързал със собтвеника от тук нататак чакам него ако зависи от мен ще ги кача веднага тъй като на женската мога веднага :)
Публикувано: 18 April 2012 - 03:23 PM
добре тогава качи поне на женската

Публикувано: 18 April 2012 - 05:06 PM
Аз ако съм няма да го кача. Извинявам се, но не смятам,че е редно да се качват родословия пред сульо и пульо, само за да се докаже ще имат ли аджеба или няма да имат родословия поколенията. Има си хора които отговарят за това нещо в клуба на съответната порода.
Дори родителите да са с родословие, ако скачката е нерегламентирана от клуба, нататък Ви е ясно ..... Достатъчно е да се кажат пълните имена на родителите.
Дори родителите да са с родословие, ако скачката е нерегламентирана от клуба, нататък Ви е ясно ..... Достатъчно е да се кажат пълните имена на родителите.