butci, в 16 June 2012 - 07:53 PM, написа:
PPPS, в 14 June 2012 - 09:00 AM, написа:
Ако дрехите са запазени и здрави, годни за употреба смятам, че е по-добре да се дарят на домове за деца, отколкото да се развалят. Доста скептична съм и по отношение шиенето на дрехи и възглавнички - не смятам, че ще има търсене, но това си е лично мое мнение. Ако някой знае дали Краси има нужда от още дрехи, които обаче тя ще НОСИ или постелъчни неща, които ще се ползват - ще се радвам да пише. Подготвила съм 7-8 кашона с дрехи, чаршафи за нея и постелъчни неща за животните, но ако ще са излишни - ще ги насоча към други нуждаещи се.
Обещаните от мен 150 лв. за кастрации предадох на Кари.
Линковете, които сте дали във фейсбук не се отварят за хора без регистрация там. Исках да видя дали има снимки на белите бебета или на другите, които са за осиновяване. Поела съм ангажимент още преди 3 седмици да изпратя снимки на жената, която е казала, че ще помогне за осиновяване на бебета в чужбина, но е на път да се откаже, тъй като не е получила никаква информация за тях до сега. Ако някой има желание да копира снимките и информацията тук - ще съм много благодарна. Ще е много жалко, ако се изпусне този шанс!
и аз съм скептично натроена за шиене на разни неща. В интернет има много организации които предлагат подобни неща, и не виждам да има голям успех. Още повече те ги разпространяват из интернет сайтове. Пак при Краси няма как.
Аз още ще напомня за идеята - по-добре да помогнем на Краси с кучета - да ги кастрираме и задомим, за да може момичето да започне работа и да се върне към нормалния живот.
Аз ще дръпна снимките от фейса и ще ги постна тук.
Снощи говорих с нея - тя каза че остана само едно живо бебе от беличките, въпреки поставената ваксина. Каза че е направила куп снимки и няма как да ги прати.