Да гладуваш заради любовта си към животните Много тъжна история
Публикувано: 31 October 2012 - 08:08 PM

evilbaby много ти благодаря, че я прие в дома си

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 01 November 2012 - 09:33 AM
Иначе Бони е много симпатично момиче, доста боязливо за момента. Не ходи много добре на повод, но мисля, че това е обяснимо. Ужасно е лакома, каквото и се сипе го омита за секунди и за това в момента се храни по грамаж, че да не направим беля на стомахчето.
Предстои обезпаразитяване, ваксина, кастрация, чип. Приемам всякаква помощ :)
Публикувано: 01 November 2012 - 05:15 PM
Публикувано: 01 November 2012 - 11:10 PM
fanfann, в 01 November 2012 - 03:15 PM, написа:
Писах ти ЛС
Публикувано: 03 November 2012 - 09:26 AM
Скоро снимки.
Публикувано: 08 November 2012 - 10:15 AM

А аз се притеснявах, че кошчето ще й е малко и си казвах, че поне Мишо ще може да го ползва... Но така като гледам, той по-скоро ще е малък на Мишо, а на нея й е екстра

Дано да си го харесва и да си го ползва със здраве!

Публикувано: 08 November 2012 - 10:23 AM
Все още се плаши от резки движения и не е много сигурна, какво да очаква, но ако имам храна в ръката си сме първи приятелки :)
grima, много благодарим за кошчето и консервите!!!
Публикувано: 09 November 2012 - 04:47 PM
3 от клетките трябва да са за по-големи кучета (примерно овчарка), останалите - за среден размер.
Благодарение на DDG имаме осигурена 1 голяма, търсим още 3

И тук да помоля, ако някой пътува от София към В.Търново/Елена и има възможност да закара няколко клетки да пише. Трябва да стигнат най-късно до 17.11!
evilbaby благодаря ти за снимките и грижите за малката!

grima и аз ти благодаря за подаръците!

fanfann Краси е получила лаптопа и ме помоли да ти благодаря! Много е щастлива и чака с нетърпение да си пусне интернет, първоначално за месец, за по-нататък - зависи от финансовото положение.

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 10 November 2012 - 04:07 PM

Освен това имаме една голяма, но не чак толкова, която става за транспорт в кола, но не и да бъде носена заедно с куче вътре, т.к. е счупена. Т.е. ако е само за транспорт вътре в бус или някъде да се остави на под и кучето да стои вътре. Точни размери не знам, но мога да измеря и да ти пиша.
И имаме и една, която мисля е Trotter 3. Размерите би трябвало да са 65.5х40.5х39 см.
Каква е логистиката, къде и кога трябва да ги дадем и до кога ще са нужни, съответно се очаква да се върнат?
Публикувано: 11 November 2012 - 10:01 PM
По последни данни имаме 3 големи клетки и ако не се намери още една, ще се възползвам от предложената "счупена" от grima. От средния размер - засега са 4бр., т.е. трябват ни още 6(7)

Ако някой е съгласен да помогне с логистиката - ще съм изключително благодарна!!! Клетките, които са в София трябва да се съберат и евентуално да се намери начин да бъдат изпратени. Най-идеалния вариант - ако някой пътува и е съгласен да ги вземе; 2 - въпреки новите изисквания да се говори с шофьор на автобус, все пак не става в-с за багаж (не се вижда какво има вътре), а за празни клетки; 3 - куриер. Предвид това, че големите клетки са наистина големи, а и тежки, предполагам, че ще излезе много скъпо.
Ще съм благодарна на всякакви идеи, съвети и помощ!