Неродословни чихуахуа Неродословни кученца, приличащи на чихуахуа

Публикувано: 21 August 2013 - 09:48 AM

Между другото Лейди на живо е много хубава, така че влагай повече старание в снимките

Аз да споделя, че вече съм си зачислила един мокър парцал в задния джоб и като съм у дома си вървя неотлъчно с него... Куинси незнайно защо в момента сменя козина и у нас е ад хахахха :))) Кари как е с козинката? Питам, защото миналата година при мен не помня да е имало подобен проблем.....
Сутринта половинката ми като се събуди изпаднах в потрес, че е побелял за 1 нощ а се оказа, че Куинси просто е спал на възглавницата му през нощта

Публикувано: 15 September 2013 - 07:39 PM
Гелов бубите ти са разкошни

Между другото Лейди на живо е много хубава, така че влагай повече старание в снимките

Аз да споделя, че вече съм си зачислила един мокър парцал в задния джоб и като съм у дома си вървя неотлъчно с него... Куинси незнайно защо в момента сменя козина и у нас е ад хахахха :))) Кари как е с козинката? Питам, защото миналата година при мен не помня да е имало подобен проблем.....
Сутринта половинката ми като се събуди изпаднах в потрес, че е побелял за 1 нощ а се оказа, че Куинси просто е спал на възглавницата му през нощта

Ахахахах побелял казваш :-) И при нас е същински ужъс от 2 седмици. Косми косми, косми...... бол ти казвам :-)

Публикувано: 29 September 2013 - 05:30 PM

Публикувано: 29 September 2013 - 07:48 PM
 reksi-99, в 29 September 2013 - 05:30 PM, написа:
reksi-99, в 29 September 2013 - 05:30 PM, написа:
Честит да ви е и мнооооого да ви радва :))) чакаме снимки

Публикувано: 30 September 2013 - 07:19 PM
У нас е весело

Публикувано: 01 October 2013 - 10:02 AM
 От две седмици си имам една малка сладка принцеска,и опита в отглеждането на тези прекрасни създания който вие тук имате ще ми е много ценен!Всички кученца които видях са просто прекрасни
 От две седмици си имам една малка сладка принцеска,и опита в отглеждането на тези прекрасни създания който вие тук имате ще ми е много ценен!Всички кученца които видях са просто прекрасни  А снимката на Анчето ме пренесе направо в рая-толкова красота на едно място!!!!Айде,цунки на малките муцунки и тези дни и аз ще кача снимки.
 А снимката на Анчето ме пренесе направо в рая-толкова красота на едно място!!!!Айде,цунки на малките муцунки и тези дни и аз ще кача снимки.

Публикувано: 01 October 2013 - 01:06 PM
 Ancheto, в 30 September 2013 - 07:19 PM, написа:
Ancheto, в 30 September 2013 - 07:19 PM, написа:
У нас е весело

Ехеее,супер са.Продавате ли ги тея сладури.Аз вече си взех,но все пак за информация.Търсих си, такъв сърнест мъжки,а тук само такива.Даже малко ме хваща яд като ги гледам.Но и моя е красив.

Публикувано: 01 October 2013 - 04:18 PM
 Да ви е жива и здрава сладуранката, а как се казва?
  Да ви е жива и здрава сладуранката, а как се казва?reksi-99, някой от мъниците се продават, други ще си оставя. Много обичам да ги гледам когато малките играят и се опитват да се държат като големи, а се люлеят все едно са на няколко промила

Имате страхотно приятелче. Много смел малкият, браво!
И ние имахме котка и почина на 19 години. Все обичаше да закача някое разсеяно чихи

Публикувано: 04 October 2013 - 12:16 PM

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

много са хубави
 много са хубави   да са живи и здрави, а ето ни нас да видите какъв пигбул сме станали
 да са живи и здрави, а ето ни нас да видите какъв пигбул сме станали