Поредното новородено коте моля за помощ
Публикувано: 13 June 2012 - 09:06 AM
Elfur Didu, в 12 June 2012 - 02:53 PM, написа:
Теди, най-подходящото име за това животинче е ИТИ, както посочи някй по-горе! Същинско зелено човече (бяло де).
А според мен името му е написано вече... Даже публикациите за него са от името му - Брилянт му отива най-много!

Брилянтбг,

Публикувано: 14 June 2012 - 06:51 PM
netware5, в 14 June 2012 - 05:28 PM, написа:

Абсолютно вярно! :) Най-невероятното преживяване, въпреки че си е трудничко, най-вече заради притесненията дали ще се получат нещата. Малкият расте с часове. Опитва се да мрънка, защото кутията му става тясна. Скоро ще го преместим в една заешка клетка и след седмица предстои да се пробваме с бульони

Вече хич не стои мирно за снимки. След доста опити ви качвам няколко. Качеството на част от тях е лошо, защото са снимани през кутията - просто като се отвори капакът, той иска да излиза.

Прегръдки на всички тук

Публикувано: 14 June 2012 - 11:40 PM
bahahaa какъв е грозник малкия ,направо е уникален
Много ми харесва сърдития му поглед и голичката розова тумба
Като малко вампирче е.Не се ли спарва в тази кутия?

Като малко вампирче е.Не се ли спарва в тази кутия?
Публикувано: 15 June 2012 - 06:18 AM
:) Кутията е транспортна за влечуги или гризачи и е перфектна за бебета, защото е прозрачна, лесно се почиства, има много процепи за въздух, през които обаче не могат да влизат мухи (мухите винаги тр да се имат впредвид през този сезон). Наистина ще стане неудържим, затова ще го местим в клетка за зайци, също е супер удобна и има къде да му се сложи тоалетна
ще го снимам в новата "кошарка". Иначе за сам в стая, още е много рано. Той едвам върви още, но конролирани разходки след седмица ще може

Публикувано: 16 June 2012 - 10:37 AM
Малкият е направо невероятен. Вече се закача, харесва му да се занимават с него. От вчера си заслужи да е в клетка за по-пораснали котета
. Не беше очарован, но вече се чувства доса добре и му е интересно да гледа наоколо. Променя се толкова бързо, че направо не знам кога мина това време. Скоро ще го учим да ползва тоалетна

Публикувано: 17 June 2012 - 09:43 PM
Благодарим за поздравите и стиснатите палци 
При нас новините са следните. Все повече потъмнява. Утре ще кача снимки да го видите. Буквално за няколко часа от обяд до вечерта муцунката ме стана сивичка на места. Чак се стреснах за момент!
Закача се и се гушка доста вече. Заиграва се с едното шише. Хапе го, боричка го. Много му липсват братчета и сестричета според мен. За първи път на тази възраст гледам само едно коте - досега все са били поне две и си играят заедно. Дано да не му е скучно, но няма много избор. Чудя се какви играчки да му осигуря за да ги дъвче и да не са твърде големи. Приемам идеи.
В момента много прилича на прилепче. Все по-уверено се рахожда из клетката

При нас новините са следните. Все повече потъмнява. Утре ще кача снимки да го видите. Буквално за няколко часа от обяд до вечерта муцунката ме стана сивичка на места. Чак се стреснах за момент!

Публикувано: 19 June 2012 - 08:56 AM
Публикувано: 19 June 2012 - 09:50 AM
Леле момичета
, (съжалявам се спамвам)не се сдържам вече. Следя темата от начало и просто сте невероятни
Малкият е толкова красив и уникален, с такава любов е отглеждан.... нямам думи просто, продължавайте да сте все така всеотдайни към животните...страхотни сте