Поредното новородено коте моля за помощ
Публикувано: 19 June 2012 - 01:28 PM
Публикувано: 21 June 2012 - 10:36 AM
Публикувано: 21 June 2012 - 10:54 AM
Следя темата от самото начало с огромна и все по-нарастваща надежда. Паралелно преживях много страхове и тъга по други случаи със сирачета и вие сте ми утеха.
Бебо има невероятен късмет да има най-опитната приемна мама в България, а може би не само в страната. Няма да ръся повече хвалби, за да не е на уроки, пу-пу :)
briliantbg, Blue,

Публикувано: 24 June 2012 - 12:04 PM
Тук няма много ново. Сладурът расте и от няколко дни го разхождаме извън клетката. Той е невероятно доволен и щастлив като е навън. В момента, в който го приберем и вади един уникално тъжен поглед. Полека лека ще увеличаваме времето навън. Закача се с останалите котки и му е много интересно. Хапва пастетчета, но е на настроения. Днес примерно не искаше и да ги помирише, но с търпение ще стане. Не проявява интерес към тоалетната още, освен, че като случайно стъпи в нея си разтръсква лапичките, сякаш много се е изцапал
Публикувано: 26 June 2012 - 12:28 AM
Публикувано: 27 June 2012 - 07:52 PM
Публикувано: 27 June 2012 - 07:59 PM
Публикувано: 02 July 2012 - 11:53 AM
Много се гушка и мърка - наистина расте прекрасно котенце
Публикувано: 09 July 2012 - 10:56 PM
Ще съм благодарна на всяка помощ в разпространението на историята на Арран, но всеки кандидат ще бъде подложен на разпитване от МЕН. Защото Арран заслужава да има истински дом и няма да отиде при първия поискал го с претенциите да е сериозен!
Не търся слава, аплодисменти, поклони и прочие - котето е живо благодарение на загрижеността, любовта и отдадеността на няколко човека и накрая да попадне в неподходящите ръце на някой си - просто НЯМА да стане!
Като всеки нормален кандидат, човекът ще трябва да си поговори с мен, за да докаже, че заслужава малкото съкровище! Всяко друго мнение - В ТРЕТА ГЛУХА!
Публикувано: 10 July 2012 - 08:35 AM
У нас е пълна лудница с доста паленца и нашите 3 котки. Ако на някой му е интересно, вижте последните снимки на Арран и менажерията във фейсбук.
и тук

Вход

Горе
Цитиране +