Нямам намерение темата ми да се превръща в поредната смешна и идиотска разправия,като тия,дето ги има в изобилие из разделите на разли4ните клубове,ясно!

Тук се опитваме да задомяваме животни,а не да се дракаме,като гламави за простотии ...
Установихме смятам ве4е,4е Виго спокойно може да се наре4е Дого,а не Пудел,

Ъм ... поне през пове4ето време се занимаваме с важните неща де.

То без глупави спорове не може да се мине,ама все пак нашите разправии в пове4ето слу4аи нямат нищо общо с убийствените гениалности,които имах "щастието" да наблюдавам из отделите на породистите ку4ета ... Защо ли не влизам пове4е там ...

Специално за тия,които са мигрирали от темите на Дого-тата,моля пропълзете си обратно там и се джафкайте,колкото си искате.

Оставете ку4етата на мира.На тях изобщо не им дреме какви са ви грозни отношенията!
Предупреждавам ви,4е ако пренесете жалките си дрязги в моята тема,ще се обърна към мод и ще помоля писанията ви да бъдат изтрити!
Не знам дали модовете по другите места имат правила и до колко се спазват,но ние тука си имаме доста добър контрол и ще се възползвам от него,ако не престанете да ми изкривявате теми4ката!
И без това ве4е на моменти и тя си заприли4а на цирк...

А и още нещо - абе,поне се нау4ете да си цитирате и да си отговаряте на глупостите,без да вклю4вате и вси4ки нали4ни снимки в поста и да правите мненията си по-обемни и все така безсмислени..
Аз веднъж го бях направила тоя номер тук и то по погрешка и веднага ми беше направена забележка.