Неколкодневен котешки пискун се бори за живот а аз не мога да му помогна...
Публикувано: 17 June 2012 - 08:17 PM
За съжаление мъничето не оцеля.
Днес следобед почина.
Аутопсията показа дихателна недостатъчност, докторите казаха че могат само да гадаят каква е причината.
За съжаление бебо беше твърде малък да живее без майка си, рискът беше твърде голям.
Искам да благодаря ва Моника и майка и за положените денонощни грижи.
Днес следобед почина.
Аутопсията показа дихателна недостатъчност, докторите казаха че могат само да гадаят каква е причината.
За съжаление бебо беше твърде малък да живее без майка си, рискът беше твърде голям.
Искам да благодаря ва Моника и майка и за положените денонощни грижи.
Публикувано: 17 June 2012 - 08:55 PM
Горкото мъниче ... Умря си от човешката глупост, заради една психично болна жена и криворазбраната и обич към животните.
Публикувано: 17 June 2012 - 09:05 PM

Публикувано: 17 June 2012 - 09:39 PM
Неочаквах това да прочета...много,много жалко и тъжно. Поне не се отказахте и всички помагахте и се борехте за мъника, за съжаление ме е страх да питам за другите... Все пак, всеки направи каквото му беше по силите, надявам се мъника да е на по добро място... :(
Публикувано: 18 June 2012 - 08:24 AM
Вече нямаме връзка с клошарката... Предлагам тази тема да се премести в тъжния раздел...
Имаме млякото, което така и не използвахме (дарение от butci). Ако някой се интересува, моля, пишете ми на лично, благодаря.
Имаме млякото, което така и не използвахме (дарение от butci). Ако някой се интересува, моля, пишете ми на лично, благодаря.

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал.
И толкова по-зле за хората, които не обичат
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета,
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов