С каква храна храните котето си?
Публикувано: 31 August 2006 - 09:07 PM
Публикувано: 31 August 2006 - 09:32 PM

Публикувано: 31 August 2006 - 09:36 PM
Публикувано: 31 August 2006 - 09:48 PM
колкото до крайности - не знам и аз. уличните котки нека кажат колко пастети за изяли заради капризи. ядат много суха, но както казах, свикнаха на разнообразно и си искат и "мокрото".

Публикувано: 31 August 2006 - 10:39 PM
Цитат
Цитат
тия ОК май бяха на любимец. знам ги. по 60 ст пакетчето, нали? горещо ти препоръчва да ги изключиш от менюто на котката. давай Пурина - всички серии, ако можеш да си позволиш е по-добре серия Проплан. давай и Роял Канин - скъпа, но едно от най-качествените на пазара.
аз лично давам Проплан, РК по-рядко. Адванс ( някои видове ) много се харесват на моите котки и Бест Чоис за капризни. от "мократа" обожават немските пастети на Анимонда.
Тия OK са на nova foods внос от Италия 200 грама от храната струват 74 ст. аз по принцип храня глезаната с darling за бебета но нещо в последно време и те зеха да и омръзват , смених после със Whiskas от зоо магазините които са насипни ,но забелязах ,че в купата и постоянно оставаха и след време отказа напълно да ги яде...след това я храних около 3-4 дена със Whiskas в пакетчетата много и харесаха - но после реших че трябва да я сменя тъй като много ще я разглезя ще я науча да яде сямо това, и вече една жена която гледа 4 котки ми препоръча тези OK каза ,че били много хубави и полезни.Купих и аз на моята едно пакетче само да опитаме и тя като по чудо ужасно много и харесаха една гранулка не остава в купичката и .. и аз естествено продължих да я храня с тях и те не и омръзват ... много ги хареса ...значи препоръчваш да ги сменя , но се притеснявам ,че с онези другите храни които съм прбвала яде много малко едва 20 грама като трябва да и давам 40-50 и постоянно като види ,че някой в къщи яде направо на врата му се качва само само и тя да си опита , а с тези гранулки е винаги сита ... незнам какво да правя , аз смятам ,че храната е доста добра казва се OK CATS http://www.novafoods.it/- сайта струва ми се ,че е доста известна в другите държави...http://www.novafoods.it/inglese/prodotti/gatto/scheda_prodotto.php?idProd=33- храната с която я храня r)
Публикувано: 01 September 2006 - 12:09 AM
Нутрам-селектив кет Е те такова животно нема у нашио магазин!
Много моля да ми обясните откъде може и ние да я купим, пробваме и най-вече похапнем, изхапнем, налапаме се, натъпчем се или както обикновено се нагрухтим всеки в своята паница. Надявам се да има и за кученца.
Магазините на Славейков имат непомерно надути цени, ние сме трима котешки собственици и си купуваме храна на едро от борсата в Хаджи Димитър.
Въпреки всичко смятам, че храненето с пастети е 1) много скъпо и 2) недостатъчно добро за зъбите. За малки котенца да, но за възрастни?
Не е хубаво да се храни само с един вид. Вземате от където и да е, от 5-10 вида по 50-100 грама и ги смесвате и ще видите, че е най-доброто. Ако остава в паничката всеки път една и съща храна спирате да я давате.

Публикувано: 01 September 2006 - 09:52 AM
ПС: Сега разглеждам сайта на Novafoods - не изглеждат никак зле.
Публикувано: 01 September 2006 - 11:40 AM
Цитат
ПС: Сега разглеждам сайта на Novafoods - не изглеждат никак зле.
s) ох на вас в София ви е по лесно със качествените храни и принадлежностите , а аз тука в Шумен не мога котешка тоалетна да си намеря два дена bl) камо ли пък някакви си пастети или пък Нутрама..те повечето продавачи сигурно ни знаят че има такова
П.П Аз вече реших ще я храня с на NovaFoods и с Darling за бебета от време на време или смесени
Публикувано: 01 September 2006 - 11:57 AM
ПП:
Коте си търси къща, спешно. Намерено е днес, малко сълзящо но сладко. На външен вид прилича на турска ван. Женско.
Пишете на
emetic@abv.bg
Спешно е.
Публикувано: 03 September 2006 - 10:41 PM
Публикувано: 07 October 2006 - 01:15 PM
Цитат
доколкото ми е известно нямат сайт, но пък имат верни клиенти. Дори нещо да липсва, поръчваш по телефона и молиш да ти се обадят когато нещата са там само за да си ги вземеш и платиш, разбира се l)
Разбира се, борсата върши работа когато имаш намерение да пазаруваш на едро. Иначе - насреща за зоомагазините.
Борса за храни и аксесоари за кучета и котки Хаджи Димитър - "Веден" - 9450474 с работно време 8 - 17 ч., в събота до 13 ч.

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 11 October 2006 - 09:07 PM
Публикувано: 26 October 2006 - 05:47 PM
ILIEV Купих си Нутрам, ядат го, по-евтин е от РК но ще видим, аз също вземам микс. Никога само от един вид храна. И сега е така.

Вход

Горе
Цитиране +