оф ние пък чак към края на ноември ще можем да излизаме :(
To be nobody, but yourself,in a world which is doing it's best night and day,to make you everybody else,means to fight the hardest battle,which any human being can fight,and never stop fighting!
Здравейте на всички. ние днес ще ходим за третата ваксина и с нетърпение чакаме след 10 дни да започнем да се разхождаме. Затова питам такива 3 месечни пикльовци като нас дали могат да се видят и поиграят с вас?
Аз в събота съм на лекции до 2 и половина, към 3 се смъквам до нас, защото в събота само нещастните студенти се мотат като гламави из центъра и няма задръствания. Към 3 и половина ще съм в парка...евентуално.
В неделя и да ме влачат от леглото няма да стана преди 10.
Е аз съм чак от югозападна българия иначе мн ми се би искало да присъствам на такава стреща само с нашите красиви любимци гледката ще е неуписуема нека някой който присъства да направи снимки и да ги изложи във форума като нова тема за да може в бъдеще да има все повече такива срещи.
Тази събота/неделя ако е хубаво времето (Варна) на пантеона по обяд???Аз ако е слънчево сигурно ще съм там, така че ако някой желае може да се присъедини към нас със Зинзито.
Здравейте! Утре започваме разходките с моята малка богиня Фрея. Има ли желаещи от Русе за съвместна разходка, запознаване на любимците ни, игра и т.н.? Иска ми се съвсем отрано да свикне с други кучета и хора