Тема за срещи
Публикувано: 15 November 2009 - 08:55 AM
В момента не е топло,но поне е слънчево.
Ако днес има свободни варненци,които смятат да правят дълги неделни разходки - хайде да се видим на полянката до Пантеона! Ние снощи бяхме там,днес смятаме да повторим към 18.00ч.Ако има някой навит може и за обедна разходка да се уговорим
Ако днес има свободни варненци,които смятат да правят дълги неделни разходки - хайде да се видим на полянката до Пантеона! Ние снощи бяхме там,днес смятаме да повторим към 18.00ч.Ако има някой навит може и за обедна разходка да се уговорим

Публикувано: 15 November 2009 - 09:28 AM
Цитат(MickeyYP @ Nov 15 2009, 08:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
В момента не е топло,но поне е слънчево.

Може да измислим нещо за по обед около 14:00 на пантеона или по центъра :),но да се има в предвид,че госпожицата не е в представителен вид понеже сутринта пак копахме за мишки,а е хладно да я къпя.Ако искаш уговаряме се и съм там,само кажи че си сигурна

Публикувано: 15 November 2009 - 09:46 AM
Цитат(MickeyYP @ Nov 15 2009, 09:44 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ауу,перфектно,че си свободна!
Айде да е 13.00 на Пантеона

Айде да е 13.00 на Пантеона

Ок там сме в 13:00 ако закъснеем с 10 мин не се притеснявай ще дойда - знчи съм хванала задръстване,но се съмнявам нали е неделя

Публикувано: 17 November 2009 - 02:49 PM
Цитат(MickeyYP @ Nov 17 2009, 02:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ние ще сме там ,да заповяда който иска!
Нуше,постарайте се и елатееее
Нуше,постарайте се и елатееее

Няма как, свършвам работа в 18:00

Публикувано: 29 November 2009 - 02:12 PM
и ние все сме сами, около нас все големи батковци и каки даже тук там по някоя баба или дядо и никой не обраща внимание на нашия игривец. дайте нещо за софия да измислим, тази събота и неделя ги изпуснахме но за следващите, ако има някой навит за срещичка ще екстра. ние междо другото живеем в младост4 ще е много хубаво ако се запознаем с някой комшия само да ви предупредя че бък е нахален много, като една малка бълха е .
Публикувано: 20 December 2009 - 09:06 PM
Цитат(Petyo @ Dec 20 2009, 09:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хайде за всички Варненци ако утре е снежно да спретнем една разходка към 18 часа на Пантеона 

Аз съм много навита ама да е почивен ден