Тема за срещи
Публикувано: 17 June 2012 - 12:15 PM
Здравейте,
Аз вече пуснах подобна тема в един друг раздел, но там цари вековно мълчание :D.
Имам кученце черна немска овчарка на 90 дни и си търсим приятелчета за игра. Не ми се иска да го пускам с големите кучета, защото те първо не искат да си граят с него пък и понякога са малко по-агресивни към малчуганите и не ми се иска след някой месец/година като "възмъжее" да налита на бой с другите кучета.
Ако има желаещи аз в общи линии нямам проблем където и да било в Пловдив да дойда.
Пиша в този раздел тъй като хъскитата са по игривички и мисля че добре си допадат с немските овчарки.
Ето и една снимка на младежа :D
Аз вече пуснах подобна тема в един друг раздел, но там цари вековно мълчание :D.
Имам кученце черна немска овчарка на 90 дни и си търсим приятелчета за игра. Не ми се иска да го пускам с големите кучета, защото те първо не искат да си граят с него пък и понякога са малко по-агресивни към малчуганите и не ми се иска след някой месец/година като "възмъжее" да налита на бой с другите кучета.
Ако има желаещи аз в общи линии нямам проблем където и да било в Пловдив да дойда.
Пиша в този раздел тъй като хъскитата са по игривички и мисля че добре си допадат с немските овчарки.
Ето и една снимка на младежа :D
Публикувано: 02 January 2013 - 09:03 PM
tamara8710, в 25 December 2012 - 08:47 PM, написа:
Здравейте. Има ли някой желаещ за разходки в района на Перник ?
Здравей,
Аз живея в Банкя, което е сравнително близо до Перник, но обикновено разходките ми са по Пътеката на здравето и в горите наоколо.
С удоволствие бих ги споделила с някой стопанин на хъски от форума
Публикувано: 05 April 2013 - 04:20 PM
Аз съм за такъв ежегоден събор на сибирските хъскита и бих щастлив моята малка пикличка да се събере със себеподобни. В Мездра има малцина хъскита или поне с малко сме се засичали и разминавали.Собствениците им силно ги десоциализират-засичаме се подушат се кучетата и после се разделят. Няма такива,с които свободно да се иде на някъде и да се пуснат да играят, а Алекс с други породи не се спогажда особено. Тук в близост до града има едно огромно пространство-стрелбището, когато няма ловни събори мястото е свободно, може да поеме обема от много стопани и достатъчно пространство за игра на кучетата, има барбекю и чешма. Ако решим да направим подобен събор лесно ще може да се организира. Ще има търговци, които биха били съгласни да направят щандове, както може да се говори с местна ветеринарна аптека,която може да направи щанд с храни, принадлежности и играчки за кучетата. Дори и да не е тук с Алекс ще съм щастлив да посетим подобен събор :)
Гледката която си представям ще е уникално красива :)
Гледката която си представям ще е уникално красива :)
Публикувано: 07 January 2015 - 11:54 AM
Здравейте на всички, отдавна не съм писал във този форум. Но си спомням за последната голяма среща, която направихме в Пловдив и се чудех, защо да не направим още една такава голяма и грандиозна среща? Ако има и други желаещи да започнем организацията! :) :) :)

Save Our Wildlife.
So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 07 January 2015 - 05:47 PM
Щом е за Пловдив, можем да се включим с два броя четирикраки. Само да е събота или неделя.

За човешкото същество вероятно най-трудното нещо,отредено му от съдбата на този свят,е да обича друго човешко същество...Работа като всяка друга,но без подготовка.
Публикувано: 07 January 2015 - 07:16 PM
elena19, в 07 January 2015 - 04:47 PM, написа:
Щом е за Пловдив, можем да се включим с два броя четирикраки. Само да е събота или неделя.

Save Our Wildlife.

Вход

Горе
Цитиране +