Тема за срещи
Публикувано: 18 August 2008 - 10:23 PM
Дам наистина беше супер преживяване , но за съжаление ние трябваше с Арес да си тръгнем рано рано :huh: ..

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 19 August 2008 - 03:30 PM
Благодаря ! ... Да и аз много се надявам скоро да има още една среща , но..този път ще останем по - дълго ... ;D

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 27 August 2008 - 09:35 PM
Аз толко много време се надявах да отидем на една хъсе среща,че съдбата накрая много приятно ме изненада :blink:. Не съм знаела,че нашия квартал е "Хъски квартал".Днес си направихме една неочаквана и импровизирана среща с няколко сладурчета, даже имаше и съъфорумцииииииии :yahoo:Снимките са вечерни,такаче не отговарям за върколаците появили се по тях ;D

Публикувано: 27 August 2008 - 09:52 PM
Хубави снимки :yahoo: сладури :wub:
Публикувано: 04 September 2008 - 11:56 AM
Хехе браво голями сладури са , мн са готини всички :sedni!:

Публикувано: 17 October 2008 - 01:31 PM
само аз ли съм от сливен :P
Публикувано: 26 October 2008 - 07:46 PM
Цитат
Търся някой да обменяме опит :wub:
Ще се целувате ли? :wub: :wub:
:sarkastichen:
За да не съм съвсем оф - днес си срещнахме точно до нас едно хъски момченце, мн. добре си поиграха, намериха и поцопаха в единствения остатък от локва ... ;D
И вече напълно се убедих, че след като се наиграе и измори Парис трябва да си я хващам и да си ходим - почва да скучае, намира си ла*на (човешки около дървета :(, други не яде), почва да не слуша ...
Поне уж го усещам тоя момент.
Публикувано: 26 October 2008 - 11:32 PM
Тя е от Ямбол ;D но пък в Люлин 3 има едно създание което заради ината на мама и оная примадона Ърни си отиде от мен,може някои път да се срещнете ;)
Публикувано: 27 October 2008 - 12:03 PM
Абе мен едва ли,
ама Парис е спец по целуването ( и съответно олигавянето на очи/уши/носове на познати и непознати), тъй че много би се зарадвала на семинар за обменяне на опит по целувките.
Само желаещ да бъде олигавен ни трябва ... ;D
Може да се попреместим в говорилнята :wub:
ама Парис е спец по целуването ( и съответно олигавянето на очи/уши/носове на познати и непознати), тъй че много би се зарадвала на семинар за обменяне на опит по целувките.
Само желаещ да бъде олигавен ни трябва ... ;D
Може да се попреместим в говорилнята :wub: