кралски пинчер малък,но смел
Публикувано: 18 June 2012 - 08:28 AM
Предназначение-компаньон,ловец на плъхове,пазач Муцуна-издължена Произхот-Германия Крака-средно дълги Шарка-черно кафяфи.Понякога може да има и малко бежово Окраска-черно кафяви петна Опашка-дълга. Знам само това за тази порода. Ако страната на произход е грешна поправете ме.У дома имам кралски пинчер на име Кари.
Тази порода е много красива и сладка. : )

кучето-най-добър приятел
#2 Guest_toy terier_*
Публикувано: 13 July 2012 - 04:31 PM
mimi20, в 18 June 2012 - 08:28 AM, написа:
Предназначение-компаньон,ловец на плъхове,пазач Муцуна-издължена Произхот-Германия Крака-средно дълги Шарка-черно кафяфи.Понякога може да има и малко бежово Окраска-черно кафяви петна Опашка-дълга. Знам само това за тази порода. Ако страната на произход е грешна поправете ме.У дома имам кралски пинчер на име Кари.
Тази порода е много красива и сладка. : )

Откаде го измисли този кралски пинчер това някаква нова порода основана от англииската кралица ли е...има точно три вида пинчери влвз в темата за цверг пинчер и прочети малко а ако не те е срам попитай тренер за тиах тиа е освен развъдчик на пинчери и доктор...
Публикувано: 19 July 2012 - 09:27 AM
mimi20, в 18 July 2012 - 03:15 PM, написа:
защо никой не ми вярва истина е 

Не се ядосвайте, тук http://www.brfk.org/za-nas можете да откриете отговор на въпроса си. Породата като такава съществува, след като бъде призната от Международната киноложка федерация със съответния стандарт, на който да отговаря животното. В интерес на истината, въпреки че потърсих, стандарт за "кралски пинчер" не намерих. Чувала съм също и за пинчер Арлекин, сърнест пинчер и какво ли още не ... В интерес на истината, канадски вълк също съществува, но не като порода, а като определение за черно немско овчарско куче ...
Често се случва хората да "лепват" какви ли не породи на кученцата си, само и само да изглеждат по-привлекателни ... Пък и в Бг все още като се чуе, че кучето не е породисто, се смята за ... някак си "втора ръка" ...
Почетете във форума, особено ако се интересувате от кинология - много полезни неща могат да се научат (казвам Ви го от личен опит) и за породите, за характеристиките им, за чистопородността, за развъждането ... А, ако имате снимки на кученце, което определяте като порода Кралски пинчер, качете ги ... Най-вероятно е някой велик сладур ...
Публикувано: 12 August 2012 - 10:45 AM
Хихи , като взехме нашия и мъжа ми се шегуваше ,че е кралски пинчер като ни питат , а то имало такава порода
,вече съм сигурна ! Ето го и нашия кралски пинчер !

Публикувано: 27 August 2012 - 07:53 PM
Тази тема я водихме много страници сега не ми се търси-такова куче няма,мило дете

Публикувано: 13 September 2012 - 08:07 PM
valnata, в 27 August 2012 - 06:19 PM, написа:
Има, и сърнисти пинчери има
Сърнистите са с по-дълги крака и са кафяви.
Тоя модел пинчери у нас са като БОК. Даже едно с едно по-си приличат, тъй че не виждам защо ги отричате.

Тоя модел пинчери у нас са като БОК. Даже едно с едно по-си приличат, тъй че не виждам защо ги отричате.

Еее, то нашия освен ,че е кралски е и сърнист

Публикувано: 13 September 2012 - 08:19 PM
Цитат
то затова такъв красавец!
Много ясно

Ето четири снимки на нашият кралски/сърнист/ родословен пинчер Richco VON ivoni alexander --

Страница 1 от 1