Тази  порода е много красива и сладка.  : )

кралски пинчер малък,но смел

Публикувано: 18 June 2012 - 08:28 AM
						Предназначение-компаньон,ловец на плъхове,пазач   Муцуна-издължена   Произхот-Германия   Крака-средно дълги    Шарка-черно кафяфи.Понякога може да има и малко бежово    Окраска-черно кафяви петна     Опашка-дълга. Знам само това за тази порода. Ако страната на произход е грешна поправете ме.У дома имам кралски пинчер на име Кари.  Тази  порода е много красива и сладка.  : )

кучето-най-добър приятел
#2 Guest_toy terier_*
Публикувано: 13 July 2012 - 04:31 PM
 mimi20, в 18 June 2012 - 08:28 AM, написа:
mimi20, в 18 June 2012 - 08:28 AM, написа:
Предназначение-компаньон,ловец на плъхове,пазач   Муцуна-издължена   Произхот-Германия   Крака-средно дълги    Шарка-черно кафяфи.Понякога може да има и малко бежово    Окраска-черно кафяви петна     Опашка-дълга. Знам само това за тази порода. Ако страната на произход е грешна поправете ме.У дома имам кралски пинчер на име Кари.  Тази  порода е много красива и сладка.  : )
 Тази  порода е много красива и сладка.  : )Откаде го измисли този кралски пинчер това някаква нова порода основана от англииската кралица ли е...има точно три вида пинчери влвз в темата за цверг пинчер и прочети малко а ако не те е срам попитай тренер за тиах тиа е освен развъдчик на пинчери и доктор...

Публикувано: 19 July 2012 - 09:27 AM
 mimi20, в 18 July 2012 - 03:15 PM, написа:
mimi20, в 18 July 2012 - 03:15 PM, написа:
защо никой не ми вярва истина е 

Не се ядосвайте, тук http://www.brfk.org/za-nas можете да откриете отговор на въпроса си. Породата като такава съществува, след като бъде призната от Международната киноложка федерация със съответния стандарт, на който да отговаря животното. В интерес на истината, въпреки че потърсих, стандарт за "кралски пинчер" не намерих. Чувала съм също и за пинчер Арлекин, сърнест пинчер и какво ли още не ... В интерес на истината, канадски вълк също съществува, но не като порода, а като определение за черно немско овчарско куче ...
Често се случва хората да "лепват" какви ли не породи на кученцата си, само и само да изглеждат по-привлекателни ... Пък и в Бг все още като се чуе, че кучето не е породисто, се смята за ... някак си "втора ръка" ...
Почетете във форума, особено ако се интересувате от кинология - много полезни неща могат да се научат (казвам Ви го от личен опит) и за породите, за характеристиките им, за чистопородността, за развъждането ... А, ако имате снимки на кученце, което определяте като порода Кралски пинчер, качете ги ... Най-вероятно е някой велик сладур ...

Публикувано: 12 August 2012 - 10:45 AM
						Хихи , като взехме нашия и мъжа ми се шегуваше ,че е кралски пинчер като ни питат , а то имало такава порода   ,вече съм сигурна !  Ето го и нашия кралски пинчер !
  ,вече съм сигурна !  Ето го и нашия кралски пинчер !

Публикувано: 27 August 2012 - 07:53 PM
						Тази тема я водихме много страници сега не ми се търси-такова куче няма,мило дете  

Публикувано: 13 September 2012 - 08:07 PM
 valnata, в 27 August 2012 - 06:19 PM, написа:
valnata, в 27 August 2012 - 06:19 PM, написа:
Има, и сърнисти пинчери има  
   Сърнистите са с по-дълги крака и са кафяви.
Тоя модел пинчери у нас са като БОК. Даже едно с едно по-си приличат, тъй че не виждам защо ги отричате.

Сърнистите са с по-дълги крака и са кафяви.Тоя модел пинчери у нас са като БОК. Даже едно с едно по-си приличат, тъй че не виждам защо ги отричате.

Еее, то нашия освен ,че е кралски е и сърнист
 , то затова такъв красавец!
 , то затова такъв красавец!   

Публикувано: 13 September 2012 - 08:19 PM
Цитат
то затова такъв красавец!
Много ясно
 Това е най-готината порода, в пъти по-красиви/нежни са от "оригинала"(тия с кетапите), дето им режат ушите
  Това е най-готината порода, в пъти по-красиви/нежни са от "оригинала"(тия с кетапите), дето им режат ушите  Жалко, че не се въдят много сърнисти пинчери.. поне аз не съм засичал скоро
  Жалко, че не се въдят много сърнисти пинчери.. поне аз не съм засичал скоро 
Ето четири снимки на нашият кралски/сърнист/ родословен пинчер Richco VON ivoni alexander --

Страница 1 от 1

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +