Dog.bg Форуми : моето куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

моето куче кари

#21 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 23 June 2012 - 10:55 AM

тц...май не разбирате..това е дете,то не разбира значението на думите чистокръвен,родословие-както и половината тук,които свързват чистокръвните кучета единствено с родословието,щото така пише във клубните форуми,а всъщност не е точно така..а "кралски пинчер" съм срещал и друг път,отнасящо се за едър пинчероподобен ,купен от зоомагазин..детето казва ,каквото е чуло..
аз бях написал в една тема,че имам руски ротвайлери..след което надълго и нашироко,ми беше обяснено,че няма руски ротвайлери,че ротвайлера е само немски,че това са измислици на кварталните размножители,че аз съм индианец и не разбирам нищо от ротвайлери,щом съм си мислел че има такова нещо като руски ротвайлер..и така,и така надълго и нашироко ми беше обяснено колко съм зле,гол и бос..,докато не публикувах родословието на едното куче ,и на много разбиращите "кинолози" не им стана ясно че съм имал предвид кучета от руски развъдник...да,но преди това в 3 страници ми се обясни колко съм прост,как са ме излъгали,как съм имал мелези които представям за ротвайлери,и че само аз съм си мислел че това са ротвайлери и пр.и пр..
но да нападате дете на 8 години,защото не знае някои неща е леко казано жалко,снобско и избиване на собствени комплекси...на какъв език да го напиша -ТОВА Е ДЕТЕ В ПЪРВИ ЗА ВТОРИ КЛАС ,ПО ДЯВОЛИТЕ..само аз и григо ли осъзнахме това

#22 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 June 2012 - 01:08 PM

Не, navar, не нападам никого, само си стоя и си задавам едни въпроси, чиито отговори не ми харесват, но проблемът си е лично мой и не желая да ангажирам никого с това. Всеки, който има деца, има и грижата да ги учи на истински важните неща в живота. За кого какви са е друга тема. И не й е мястото тук...
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#23 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2012 - 02:10 PM

Ало,нормални ли сте? Да дете е ок,разбрахме и по начина на писане,и по начина на мислене,и на представяне и на какво ли още не. Не го повтаряйте сто хиляди пъти. Чуло го,написало го детето.Точка. Каквото,такова. А не е ли по-тъжно,че се родителите й се хващат на подобни глупости? 'Щот със сигурност не го е чула от съучениците си ОТ ПЪРВИ ЗА ВТОРИ КЛАС...а на 8 години има достъп и до интернет? Та аз във втори клас не знаех какво значи тази дума. :wb_052:

Шибуми гърл задала 2 въпроса и ай да я анатемосаме и после публично да я убием с камъни? А? Може и в обратния ред,нямам претенции.Важното е хляб и зрелище да има. Извини се вече момичето,какво друго да направи? Да си посипе главата с пепел ли? Да сложи край на живота си ли?

И все пак темата е за царския принчер на детето, а не как да оплюем и разпнем Шибуми.

ПП. Шибуми надявам се няма да се засегнеш от думите в поста ми. :wf_039:

:rc_036:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#24 Guest_navar_*

Публикувано: 23 June 2012 - 06:45 PM

лил тед,мила ,някой в случая да е искал твоето мнение??? знаем че си търсиш внимание ,но не се ври някъде ,където не ти е работата-нито си развъдчик,нито кинолог,нито имаш деца..всъщност доколкото помня и куче май нямаш..
анатемосването не е заради въпросите ,които е задала,а заради едно друго изреченийце..
какво са я учили родителите и си е тяхна работа,мисли върху това твоите на какво са те научили...
когато ти си била втори клас не си имала достъп до интернет-ок,а аз когато бях втори клас интернет още не беше създаден,а баба ми като беше втори клас имаше първа балканска война..още нещо да споделя??
мисля че шибуми няма нужда от адвокат,еле пък от такъв като теб-разбра ме добре защо избухнах,което обаче май на теб още не ти е ясно-да ти го обясня ли с цитати от форуми,и сайтове -така съм сигурен че ще ме разбереш...
странно ,обаче в защита на "киноложките" и "прородословн" изказвания се обявяват момичета,които са почти деца..а би трябвало това да е позиция на развъдчиците,или май се правим на по големи католици от папата??...странна работа но нормална за България

#25 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 23 June 2012 - 08:36 PM

Да,а на някой да му направи впечатление един пост и нищо повече.Много ме съмнява дори да е дете.
Навар не ми криви думите.Казах,че не ме вълнува дали е дете или възрастен.Тук всички са равни.Престани да повтаряш че било на 8.Щом пише тук значи е достатъчно голяма да отговори на 2 прости въпроса.И ако знаеш колко мнения подобни срещам из форума на хора,които не са на 8,а на по 20 примерно написани по същия начин.
И тук е форум и всеки може да си каже мнението без някой да му го иска.Или трябва позволение от теб да искаме?
Нали нямаше да общуващ повече тука с мене или те сърбят пръстчетата?
Много се съмнявам въобще потребителя да е дете,ама мноого.
Пък като нямаме деца и кучета пък да спрем да пишем тука.
Няма значение аз няма да отговоря повече на провокациите ти.Каквото и да напишеш повече.
И смятам да си спазя обещанието,което ти не спази :md_064:
Да сте живи и здрави и любимците били те с родословие или не !
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#26 Guest_navar_*

Публикувано: 23 June 2012 - 09:20 PM

оффтопик: казах че няма да говоря с теб,а не че няма да пиша по темата..
пусни разследване ,да установиш на колко годни всъщност е потребителя...
а и да се оправдаваш ,все тая-оправданието е като задника,винаги го носим със себе си -репликата "не ме интересува че е дете" ,говори достатъчно ..край на офтопика
п.п.сега прегледах всичките мнения на потребителя,и мен ме съмнява да е на 8 години,по скоро е на 7

#27 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 23 June 2012 - 10:59 PM

А някой да е те е попитал за твоето мнение? И като нямам деца к'во? И като нямам куче к'во? И като не си ми позволил ''повелителю" да си изкажа мнението к'во? От теб лично нищо не искам,светът случайно не се върти около някого с название 'Навар' . :wf_039: Но пък,ако тези изисквания са част от правилата...ще се поправя,евентуално.Марко много точно го е казал. :me_065:
За моето образование не се тревожи - много добро си е,да не кажа и отлично. Само не разбрах теб к'во те засяга,но това е друга тема.
Ако обичаш, не намесвай личните си отношения,някъде където не трябва да го правиш - ако имаш да ми казваш нещо,знаеш как,ако не - замълчи си...смешно е да се правят сеирджийски истории - 'Дай да я зачепна тая,'щот не ми е приятна' .

"Ами няма как - ще режем вени! Аз съм се подготвил - имам по два скалпела, макетни ножчета, готварски "Фискарс" и бойни "Гербер"!
Ако закъсаш - пиши на лични - ще ти услужа с половината..." mecho puh

ПП. Внимателно с линка. Съдържанието не е за всеки. :wf_039:
User's Signature

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

#28 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 23 June 2012 - 11:04 PM

Показване на мнениетоLilTed, в 23 June 2012 - 12:10 PM, написа:

ПП. Шибуми надявам се няма да се засегнеш от думите в поста ми. :wf_039:

:rc_036:

:md_064: :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#29 Guest_navar_*

Публикувано: 25 June 2012 - 08:30 AM

мдамммм,закъснелия пубертет си казва думата -и к'во...липсата на нормален социален живот води до писане на хиляди постове,без значение дали ни касае темата или не -и к'во..ако съм искал нещо да ти кажа да съм го кажел наживо-това покана за среща ли е ? не благодаря,последния път когато се видя с някого,срещу когото много лаеше в нета наживо,на една изложба се мъчеше да се скриеш от срам,и мълчеше като пън,но в нета не може да ти бъде затворена устата-да припомня ли кой ,кога и къде -и к'во...ако съм искал да си говорим наживо -да съм го направил 100 пъти досега,що си мислиш че не съм те виждал тук и там,щом не съм те заговорил значи нямам желание -и к'во.да не говорим че ако ,те боли това за което се пее в песента-много лошо за теб..но радиацията от 86 не може да остане без последствия,но щом те боли,можеш да си клатиш и това което виси под,това за което се пее в песента -твой избор-и к'во :)
п.п. майтапа си е майтап,ама вземете водете малко социален живот ве майна..ама наистина социален,не пред компа..
явно репликата "и к'во " е много оборотна ,прави те да изглеждаш отворен,як ..и к'во..почвам да я ползвам,и к'во....
хайде лек ден ,аз отивам да си храня тези,за които беше създаден този форум преди много много години..преди да се превърне в сайт за запознанства , покани за срещи и губене на време от хора ,които са станали"кинолози" в интернет ...и к'во..баси якото и к'во...
всъщност не е ли по яко да се каже и к'фо..де да знам ,аз съм от село ..и к'во

#30 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 25 June 2012 - 10:01 AM

Тоя филм съм го гледала...толкова серии има,че май стана сериал. :zz_218:
Съветвам те да се възползваш от предложението на Мечо Пух. Сигурно и него го познаваш както мен,но дано този път и той теб те познава.

ПП. Новите думи за днес са "чук" , "тъжно" и "чукозно". Щях да ти кажа и едно лафче,което използваме само в Кичука,но реших,че много ще те натоваря за днес.

:re_037:
User's Signature

#31 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 26 June 2012 - 01:21 AM

Показване на мнениетоnavar, в 23 June 2012 - 08:29 AM, написа:

Показване на мнениетоdmm, в 23 June 2012 - 12:58 AM, написа:

Наистина става досадно след всеки представил кучето си, да се пита има ли родословие, но не разбирам агресията тук... чак пък публични заявления на аз повече нИща да си общуваме ??? :ud_009:
"Къде са ми детските книжки,
кажи ми мой прашен сандък ....

А детето (ако вярно е попълнило рожд. дата), автор на темата, ще научи супер много неща сега!!!

П.п. Помните ли Алиса? И тя бе дете и всички бяха безкрайно толерантни към нея, точно заради чистата й невинност, докато в един момент не стана ясно защо използва сайта.

Дмм,алиса беше на 14 ,а и имаше "подкрепата" на мама и тати ,за това което прави..тук говорим за дете на осем години...погледнете начина на изразяване в поста в който е представила кучето си ,и няма нужда дори да гледаш профила и ...
а крайното изказване "не искам да общувам" е за репликата " не ме интересува на колко години е" което за мен значи- не ми пука че е дете ,не може да представя кучето си за чистокръвно...
аз го написах,претендирате че поназнайвате тва онва-порода "кралски пинчер" няма...това е измислица на търговците,самата "порода" обезсмисля въпроси за родословие и развъдник..
и да,всеки може да прави тема и да представя кучето,развъдника си ,котката и баба си ако иска-затова е форум..сигурен съм че ако някой беш епредставил клубно куче,щеше да има 20 поста с възклицания ,похвали и лизане на з#дника на стопанина,особено ако е някой "по така" във форума..но щото е дете,и щото кучето е мелезче-дай да го "сложим на място "...и репликата " не ми пука че е дете"..а мерси,но не искам да комуникорам с хора слагащи родословия и развъдници на везната с децата,че и накланящи везните в полза на бумагите ...

Ами не, Алиса не е сигурно дали беше на 14 години, просто защото през 2008 беше на 8 и след 2 год. стана на 14, според личните й данни в профила. Намесих я, защото и тя бе дете и безкрайно мило всички се държаха с нея, макар натрапващото й вирене със снимки в очите на всички на нейния Ричи.
Дали ще си общуваш или не с някого, честно, не ме интересува. Просто ми стана смешно публичното ти драматизиране на нещата. Мими може да е дете, но може и да не е. Интернет общуването не показва реално какъв човек пише отсреща. Посещавам и други сайтове, където уж пишат зрели хора (предвид тематиката), но като прочета няколко мнения и се питам какво им е психологичното състояние, щото имат претенции за зрели хора, а сякаш чета деца в 3-ти клас. Така, че никога не може да знаем какъв човек стои отсреща независимо каква възраст е посочил в профила си:)
А що се отнася до "ако някой беш епредставил клубно куче,щеше да има 20 поста с възклицания ,похвали и лизане на з#дника на стопанина,особено ако е някой "по така" във форума" няма да го коментирам. Светът за всеки е различен и всеки постъпва така както прецени. Лизачи на задници има, но те не пишат много по форумите, особно па в този раздел, ако ме разбираш .... :md_064:
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#32 Потребителят е офлайн   mimi20 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:кучета рисуване животни

Публикувано: 26 June 2012 - 08:33 AM

не се перча :eg_033:
User's Signature

кучето-най-добър приятел

#33 Потребителят е офлайн   mimi20 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 June 2012 - 08:40 AM

аз разбирам значението на развъдник родословие и чистокръвен :eg_033: регистрирах се тук защото харесвам кучета а не да ми казвате че не разбирам тези думи
User's Signature

кучето-най-добър приятел

#34 Потребителят е офлайн   mimi20 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 June 2012 - 08:45 AM

ако искате се махам от сайта :dry: :eg_033:
User's Signature

кучето-най-добър приятел