ето го моя кралски пинчер с много родословия внос от България:) кажете ми че няма родословие дееееее за родословните 5лв струва едно родословие важното е че кучето си е чиста кръв, а не листа.
моето куче кари
Публикувано: 13 November 2012 - 10:29 PM
И като ти кажем какво.Пак 5 страници обяснения колко не сме прави и лоши.Ако Ви харесва да живеете в заблуда,че имате чистопородно куче-ок.Не е и до ''хартийката''
Ако наистина обичате вашето куче няма да Ви вълнува истинско ли е или не.Кучето родословно или не е на първо място куче.После всичко останало.Поразгледайте все пак как трябва да изглежда едно куче от породата пинчер и го сравнете с вашето.
Ако наистина обичате вашето куче няма да Ви вълнува истинско ли е или не.Кучето родословно или не е на първо място куче.После всичко останало.Поразгледайте все пак как трябва да изглежда едно куче от породата пинчер и го сравнете с вашето.

Публикувано: 13 November 2012 - 11:12 PM
И този сигурно е малко и заблудено дете...
Шибуми, как може така да говориш на детето? Я се самобичувай бързо!

Шибуми, как може така да говориш на детето? Я се самобичувай бързо!

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 13 November 2012 - 11:15 PM
Имам по-добра идея ще се самообеся и ще изчезна безкрайно

Публикувано: 13 November 2012 - 11:40 PM
ShiBumi_GirL, в 13 November 2012 - 11:15 PM, написа:
Имам по-добра идея ще се самообеся и ще изчезна безкрайно

Ц-ц,не става...после няма кой да е големия лош вълк,а ще останат само добри червени шапчици...и тогава кой ще плюят?!? Не бъди егоист,помисли и за тях!

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
"Модераторите са готини пичове" Lauta