Dog.bg Форуми : Кучето ми е прекалено добро

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучето ми е прекалено добро

#1 Потребителят е офлайн   Pencho50 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 June 2012 - 12:29 AM

Притежавам Родезийски риджбек, който стана на година вече. Не е нито малък, нито слаб. Когато си играе с други кучета и се боричкат обикновено надвива другото куче, преборвал е даже породи като Кангал, Средноазиатска овчарка, Дого аржентино и др. Когато обаче нещата загрубеят кучето ми седи и гледа, не се стряска и не побягва, посто седи безучастно докато го хапят. Днес един мършав помяр даже отхапа върха на ухото му и пак нищо. Та въпроса ми е мога ли да направя нещо?

#2 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 30 June 2012 - 07:52 AM

Показване на мнениетоPencho50, в 30 June 2012 - 12:29 AM, написа:

Притежавам Родезийски риджбек, който стана на година вече. Не е нито малък, нито слаб. Когато си играе с други кучета и се боричкат обикновено надвива другото куче, преборвал е даже породи като Кангал, Средноазиатска овчарка, Дого аржентино и др. Когато обаче нещата загрубеят кучето ми седи и гледа, не се стряска и не побягва, посто седи безучастно докато го хапят. Днес един мършав помяр даже отхапа върха на ухото му и пак нищо. Та въпроса ми е мога ли да направя нещо?

Можеш! Да се намесиш преди нещата стигнат до там примерно. Или ти искаш кучето ти да почва и до да къса уши и опашки?
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#3 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2012 - 11:30 AM

Показване на мнениетоPencho50, в 29 June 2012 - 11:29 PM, написа:

Естествено, че можеш да направиш нещо...Подари кучо на някой нормален стопанин. :mg_062:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни