Dog.bg Форуми : Трагедия на Black Sea Winner

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Трагедия на Black Sea Winner Оцени темата: -----

#61 Потребителят е офлайн   Lubomir Lubomirov Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 July 2012 - 08:31 AM

Здравейте на всички,ще ви помоля без необходимите факти и с необосновани твърдения за събития , в които не участвам да не ми забърквате името , още повече извън кинологията.

За много любопитните , чрез булстата на фирмата могат да разберат ,че има заведен съдебен иск срещу управителите и иск за обявяване в несъстоятелност върху 240 000 лева , доказуеми с банкови преводи от личната ми сметка – към сметката на фирмата. Сезирана е Прокуратурата за данъчни измами в особено големи размери.
Също има съставен Данъчен ревизионен акт за нарушения в размер на 180 000 лева за периода на управление на фирмата от Камен Литов и Антоанета Попантонова ( с която аз имам официален развод от 2006 год преди регистрацията на фирмата ).
Това са събития и факти извън кинологията не касаещи въпросният форум и темата.

Относно темата - имаме официалното становище на БАБХ ,че на въпросните изложби във Варна НЯМА починали кучета. Същото писмо преди пет години получих и аз от организаторите на Европейското първенство в Загреб през 2007 год.,че няма починали кучета по време на изложбата.Неприятно ми е ,но ще трябва да си спомня от Загреб се върнахme с ТРИ кучета по-малко ( благодарение на Калоян Радомиров – който ги остави в колата на паркинга на изложението , въпреки предупреждението и молбите на Ели, Вики, Нина , Ники, Антоанета и мен - да си тръгва и да не остава за да заснема харесаната от него вет. лекарка) това бяха Сет , Морфей и Пени починали на 10.07.2007 год. Имаше още доста починали кучета но и тогава също отговора на организаторите бе един и същ НЯМА ПОЧИНАЛИ КУЧЕТА НА ЕВРОПЕЙСКОТО ИЗЛОЖЕНИ в Загреб 2007 год. в районна на провеждането му !

Писмо до БРФК от БАБХ гр.Варна ( една неточност писмото е издадено на 24.07.2012 но обхваща период до 26.07.2012 !) - http://brfk.org/site...0012_Page_2.jpg

Как работи системата .Допускаме ,че куче умира в ринга. Хендлера пише на собственика обяснява и въпросът е приключен.Но някой написва за случилото се и започват въпроси защо,как и т.н. За да е на чисто организаторът прави запитване до съответната Вет.служба , която е имала акредитиран вет.контрол на изложението.Случилото се не е отчетено и съответният рапорт е чист . Следва официален отговор на Вет.службата ,че няма регистрирано такова събитие. Това е подобно на случаят с евтаназиите – официално писмо до БРФК ( без правомощия по УСТАВ и ЦЕЛИ на Сдружението за такива действия ) , няма издадена и оставена в приюта поименна заповед , кой ще бъде и защо , следва , “ти на мен ли ще вярваш или на очите си”

Относно фактите дали Камен Литов краде пари от всички нас членовете на Федерацията и дали също така мами държавата , отговора би бил само един и то еднозначен ДА ! Вече има съдебно решение доказващо това доскорошно твърдение.
Тези факти дали са били повтаряеми ( рецидив ) от миналото на Камен Литов и има ли той афинитет към присвояването , отговора е също ДА. Преди доста години кумът му Христо Кумичарски и Красимир Пенков ( бащата на Антоанета ) го спасиха от Стопанска Милиция ( по времето на социализма ) да не влезне в затвора , защото Домакинът ( Камен Литов) на спортната база на Левски Спартак на яз.Панчарево , той ( Камен Литов ) бе присвоил тонове гориво за моторниците и спорти екипи на Адидас.

Вие , които ходите на изложби не се ли чувствате измамени ? Преди когато сте получавали бележки за платени такси , тези пари да бъдат записани в Годишната Данъчна декларация като Дарения ? След август 2011 год. да получавате бележка за направено дарение ,при условие че участвате на изложба и получавате услуга ? Интересно ,че не ви прави впечатление – вие работите ,отделяте финансови средства за хобито ви и очаквате с тези средства да се подпомага развивитието на Кинологията а се оказва ,че подпомагате лично Камен Литов ?

Благодарение на тези средства и свободното време има възможност да реализира извратените си мераците от младостта , които са забелязани от Правораздавателната систеmа и след едно годишно разследване и кратко укриване и не явяване на 10 или 11 юли 2012 год. принудително му е връчен обвинителен акт за блудство с 13 год. дете .

На въпросът - дали ще бъде осъден за някое от своите деяния (тази система обича многото парите а Камен Литов ги има даже в излишък , благодарение на всички нас - откраднати и присвоени с помощта на членовете на УС на БРФК ) аз отговор не мога да дам . Съдът e много,много тромав и "прецизен" , а всички ние искаме да имаме Решението сега и веднага , да го осъдим или оправдаем. Това е нашият си съд нека всеки да прочете и сам да отсъди . Този съд работи без пари , без страх,че няма да ни се издадат родословия или ще бъдем набити или натирени да не участваме на изложби.Този съд е по-страшен и по-справедлив от другият официалният ! Аз лично съм го осъдил още през 2004 год. и ако не бе застъпничеството на човек , на който държах Камен Литов много отдавна сам да си чистеше лайната от кучкарника а не да плаща с нашите пари на наетия от него за целта работен персонал .Е и кучкарника нямаше да бъде същият ( луксозен за около 300 000 лева ) а може би подобен на този в Атомният център ( мизерия)
Малко новини извън темата касаещи БККАСТ - Антоанета Попантонова ще трябва да бъде изключена от БККАСТ , поради факта - членство и председател на клуб за аст регистриран през 2012 год. БКАСТ ( регистриран е на една и съща дата с клубът на Тихомир за стафбул ,там тя е ОРД - интересно съвпадение хихих ) с един и същи устав и емблема като БККАСТ . Не трябва да се губят гласовете на мъртвите клубове на ОС на БРФК за Камен Литов , че има много ЛИЧНИ разходи .

Благодаря на всички за помощта , която оказват за изясняване на фактите и събитията относно механизма на присвояване на финансови средства от Федерацията от лицето Камен Литов.

Още един път ще помоля най-учтиво , няма смисъл да ми се вменяват действия и не изречени от мен думи по страниците на форума.Ако има събитие, което искам да коментирам , ще се включа и ще напиша аз какво мисля .
Приятен уикенд и щастливи мигове с четриногите.
Поздрави Любомир Попантонов

На снимката от прикаченият файл са Пени , Сет и Морфей

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#62 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 28 July 2012 - 10:15 AM

Показване на мнениетоDessyD, в 27 July 2012 - 10:43 AM, написа:

Показване на мнениетоMushrooom, в 27 July 2012 - 10:27 AM, написа:

И Пловдивската "мадама" да не се прави на много хитра и тя да почва поименно да споменава кой, къде е ял киноложки кюфтета, та да се знае, щом е ял - да си трае?!

Виж сега, софийско слънце, ненагледно! Попитай "пътеводните си светлини" и "борците за правдини", които следваш така дейно и пламенно! Знаеш им имената и то много добре. Само ще припомня, че не аз се появявах като личната охрана на "шефа" и не аз питах защо една жена е съпруга на мъжа си. Не аз седях по седмица на морето да съдийствам и не аз поствах снимки със същата тази "кака", която сега много ви бърка някъде. Не аз бях наблюдател/съдия на всяка втора изложба и не аз съм вземала хонорари за това. Не аз бях в УС на БРФК и не аз съм гласувала всички взети решения. Не може да вдигаш ръка в знак на съгласие когато се вземат определени решения и после да обясняваш как си нямал нищо общо и нещо не си знаел. Не аз предадох и "разпнах" колега и неговата съпруга за да угодя на "шефа". Каквото съм имала да казвам на когото и да било от БРФК съм го направила тогава когато е трябвало и е имало достатъчно свидетели на това. Не съм правила циркове и театрални изпълнения и не съм зарязвала "съмишленик" да се оправя сам на събрание само защото съм си решил, че ще се правя на интересен и няма да изпълня изисквания, изрично посочени за да бъда на определено събитие. Кой какво е лизал и близал ще ти обяснят "борците". Те обичат личния живот на хората. Не аз съм се хвалила тук, че разполагам с достатъчно средства, а после да съм просила да ми помогнат да отида в централата на FCI. В чужди битки не участвам! Научила съм си урока много отдавна. Следвам единствено поговорката, че на вълка врата му е дебел, защото сам си върши работата. Не сте вие хората, на които ще разчитам или които ще последвам и затова има 19 причини (както казал един офицер от армията на Наполеон) и една от тях е, че когато искаш да правиш промени, трябва да имаш представа какво трябва да се получи на финала. Не приемам промени от типа "стани ти да седна аз". Когато използваш морални и етични аргументи следва да покажеш по-високи изисквания и представи за себе си в тази посока. Извинявай, но нито един от двамата "борци" не показа по-висок морал или етика. Точно затова ми е трудно да приема ,че някои от уважаваните от мен личностите в този форум по някакъв начин следват подобни субекти въпреки, че са наясно с това. Това, че не съм съгласна с определена ситуация не значи, че ще подкрепя всеки пищящ индивид с неясна ценностна система.

п.п. - И благодаря за ЛС-то, но личния живот на хората не ме вълнува! Както казах и по-напред в темата, не може да ми вземат нещо, което сама не съм дала. Изложбите винаги имат организатор. Този организатор винаги се грижи поне да не дължи след изложба средства. По правилници има такси към централата на FCI, има такси към федерацията-патрон, останалото покрива разходите по провеждането на изложбата. Като са знаели какви средства се акумулират защо не са повдигнали въпроса на ОС на БРФК за да се приеме правилник, по който да се усвояват тези средства?! Това е риторичен въпрос. Просто всеки е следвал личния си интерес в тази ситуация и когато не се е осъществил изведнъж е станал "борец за кинология", затова "най-обичам" темата за българската кинология и как се работи за нейното име и благо! :rc_036:

Ти си пич.
Браво.
на мен лично ми беше много тегаво да гледам как МЪЖЕТЕ станаха ку...... тъй де. Не се погнусиха нито жената да я разкъсат нито детето. Против съм политиката на БъРъФъкато, но участвам в клуба, за съжаление.
Че и като гледам кой се е набъркал - вчерашните дружки на Литов - просто е гнус неземна.
За това въпроса ми към опонентите е само един:
Га яде кифтаци ни рива, а?
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#63 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2012 - 12:05 PM

Показване на мнениетоLubomir Lubomirov, в 28 July 2012 - 08:31 AM, написа:

Здравейте на всички,ще ви помоля без необходимите факти и с необосновани твърдения за събития , в които не участвам да не ми забърквате името , още повече извън кинологията.

За много любопитните , чрез булстата на фирмата могат да разберат ,че има заведен съдебен иск срещу управителите и иск за обявяване в несъстоятелност върху 240 000 лева , доказуеми с банкови преводи от личната ми сметка – към сметката на фирмата. Сезирана е Прокуратурата за данъчни измами в особено големи размери.
Също има съставен Данъчен ревизионен акт за нарушения в размер на 180 000 лева за периода на управление на фирмата от Камен Литов и Антоанета Попантонова ( с която аз имам официален развод от 2006 год преди регистрацията на фирмата ).
Това са събития и факти извън кинологията не касаещи въпросният форум и темата.

Относно темата - имаме официалното становище на БАБХ ,че на въпросните изложби във Варна НЯМА починали кучета. Същото писмо преди пет години получих и аз от организаторите на Европейското първенство в Загреб през 2007 год.,че няма починали кучета по време на изложбата.Неприятно ми е ,но ще трябва да си спомня от Загреб се върнахme с ТРИ кучета по-малко ( благодарение на Калоян Радомиров – който ги остави в колата на паркинга на изложението , въпреки предупреждението и молбите на Ели, Вики, Нина , Ники, Антоанета и мен - да си тръгва и да не остава за да заснема харесаната от него вет. лекарка) това бяха Сет , Морфей и Пени починали на 10.07.2007 год. Имаше още доста починали кучета но и тогава също отговора на организаторите бе един и същ НЯМА ПОЧИНАЛИ КУЧЕТА НА ЕВРОПЕЙСКОТО ИЗЛОЖЕНИ в Загреб 2007 год. в районна на провеждането му !

Писмо до БРФК от БАБХ гр.Варна ( една неточност писмото е издадено на 24.07.2012 но обхваща период до 26.07.2012 !) - http://brfk.org/site...0012_Page_2.jpg

Как работи системата .Допускаме ,че куче умира в ринга. Хендлера пише на собственика обяснява и въпросът е приключен.Но някой написва за случилото се и започват въпроси защо,как и т.н. За да е на чисто организаторът прави запитване до съответната Вет.служба , която е имала акредитиран вет.контрол на изложението.Случилото се не е отчетено и съответният рапорт е чист . Следва официален отговор на Вет.службата ,че няма регистрирано такова събитие. Това е подобно на случаят с евтаназиите – официално писмо до БРФК ( без правомощия по УСТАВ и ЦЕЛИ на Сдружението за такива действия ) , няма издадена и оставена в приюта поименна заповед , кой ще бъде и защо , следва , “ти на мен ли ще вярваш или на очите си”

Относно фактите дали Камен Литов краде пари от всички нас членовете на Федерацията и дали също така мами държавата , отговора би бил само един и то еднозначен ДА ! Вече има съдебно решение доказващо това доскорошно твърдение.
Тези факти дали са били повтаряеми ( рецидив ) от миналото на Камен Литов и има ли той афинитет към присвояването , отговора е също ДА. Преди доста години кумът му Христо Кумичарски и Красимир Пенков ( бащата на Антоанета ) го спасиха от Стопанска Милиция ( по времето на социализма ) да не влезне в затвора , защото Домакинът ( Камен Литов) на спортната база на Левски Спартак на яз.Панчарево , той ( Камен Литов ) бе присвоил тонове гориво за моторниците и спорти екипи на Адидас.

Вие , които ходите на изложби не се ли чувствате измамени ? Преди когато сте получавали бележки за платени такси , тези пари да бъдат записани в Годишната Данъчна декларация като Дарения ? След август 2011 год. да получавате бележка за направено дарение ,при условие че участвате на изложба и получавате услуга ? Интересно ,че не ви прави впечатление – вие работите ,отделяте финансови средства за хобито ви и очаквате с тези средства да се подпомага развивитието на Кинологията а се оказва ,че подпомагате лично Камен Литов ?

Благодарение на тези средства и свободното време има възможност да реализира извратените си мераците от младостта , които са забелязани от Правораздавателната систеmа и след едно годишно разследване и кратко укриване и не явяване на 10 или 11 юли 2012 год. принудително му е връчен обвинителен акт за блудство с 13 год. дете .

На въпросът - дали ще бъде осъден за някое от своите деяния (тази система обича многото парите а Камен Литов ги има даже в излишък , благодарение на всички нас - откраднати и присвоени с помощта на членовете на УС на БРФК ) аз отговор не мога да дам . Съдът e много,много тромав и "прецизен" , а всички ние искаме да имаме Решението сега и веднага , да го осъдим или оправдаем. Това е нашият си съд нека всеки да прочете и сам да отсъди . Този съд работи без пари , без страх,че няма да ни се издадат родословия или ще бъдем набити или натирени да не участваме на изложби.Този съд е по-страшен и по-справедлив от другият официалният ! Аз лично съм го осъдил още през 2004 год. и ако не бе застъпничеството на човек , на който държах Камен Литов много отдавна сам да си чистеше лайната от кучкарника а не да плаща с нашите пари на наетия от него за целта работен персонал .Е и кучкарника нямаше да бъде същият ( луксозен за около 300 000 лева ) а може би подобен на този в Атомният център ( мизерия)

Малко новини извън темата касаещи БККАСТ - Антоанета Попантонова ще трябва да бъде изключена от БККАСТ , поради факта - членство и председател на клуб за аст регистриран през 2012 год. БКАСТ ( регистриран е на една и съща дата с клубът на Тихомир за стафбул ,там тя е ОРД - интересно съвпадение хихих ) с един и същи устав и емблема като БККАСТ . Не трябва да се губят гласовете на мъртвите клубове на ОС на БРФК за Камен Литов , че има много ЛИЧНИ разходи .

Благодаря на всички за помощта , която оказват за изясняване на фактите и събитията относно механизма на присвояване на финансови средства от Федерацията от лицето Камен Литов.

Още един път ще помоля най-учтиво , няма смисъл да ми се вменяват действия и не изречени от мен думи по страниците на форума.Ако има събитие, което искам да коментирам , ще се включа и ще напиша аз какво мисля .
Приятен уикенд и щастливи мигове с четриногите.
Поздрави Любомир Попантонов

На снимката от прикаченият файл са Пени , Сет и Морфей

Ей че готин човек си ти бе, веднага изскочи на яве като пресно лайно в басеин! :-)

Имал си все пак някаква чест и излезе на яве с името си, браво на теб г-н Онеправдан!

Само да ти споделя че клубът за АСТ е регистран един ден преди този за СБТ и да, Антоанета е
Председател в единия и ОРД в другия. В новия породен клуб за АСТ не участвам и нямам намерение
да участвам, а в клуба за СБТ съм член на Управителният Съвет и посочен като лице за контакт с клуба....

Айде сега да се извиниш на хората г-н ПАРАНОИК и ГЕРОЙ от римейк на филма "ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА",
че пак подвеждаш широката аудитория. Защото винаги може да се провери дали ти си прав или справката от регистрите!

Пълно наименование: Сдружение "Клуб Стафордширски Бултериер - България"
Документ за създаване: Решение 1 от 23.03.2012 по Ф.Д.178/2012 на Cофийски градски съд, вписано в рег. 5, парт. 19274
Управляващ(и): Николай Александров Найденов, ЕГН 900509...., Председател

Пълно наименование: Сдружение "Български Клуб Американски Стафордширски Териер"
Документ за създаване: Решение 1 от 22.03.2012 по Ф.Д.179/2012 на Cофийски градски съд, вписано в рег. 5, том 394, парт. 19258, стр. 180
Управляващ(и): Антоанета Красимирова Попантонова, ЕГН 770422...., Председател

Защо твърдиш че клуба за СБТ бил на Тихомир, като от видното аз дори не съм и Председател на този клуб?
Защо след като сте разведени с Антоанета, тя все още е Попантонова?
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#64 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2012 - 02:01 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 28 July 2012 - 09:15 AM, написа:

Показване на мнениетоDessyD, в 27 July 2012 - 10:43 AM, написа:

Показване на мнениетоMushrooom, в 27 July 2012 - 10:27 AM, написа:

Не се погнусиха нито жената да я разкъсат... Против съм политиката на БъРъФъкато, но участвам в клуба, за съжаление.
Че и като гледам кой се е набъркал - вчерашните дружки на Литов - просто е гнус неземнa.

Коя жена или "кака" да разкъсат и трЕбвало даже да се погнусят?То е ясно, че са се погнусили или поне така си мисля, само дори при споменаването на туй човешко недоразумение!Да не би да е случайно тая, която продава дисплазни кучета и при зададени въпроси от бъдещите стопани , затваря телефони и заплашва даже???Да не би да е тая , която ....тук може да пиша до утре, ма нямам време, а и който иска да знае, знае!Наскоро гледам се приел развъдник, който всъщност е борса???
Говорете си каквото желаете и правете, каквото ви душа подсказва(споко става ясно за какъв безумен кадаиф става на въпрос :zz_020: ), но ако аз лично трябва да си кажа мнението...Предпочитам нещо да се предприеме(на фона на това което ставам неволен свидетел), да се действа с всички сили и да се променят нещата...Дали ще е за по-добро или по-лошо, ще видим в последствие(и тогава ще се реагира евентуално).Единственото което мога да кажа със сигурност е , че нещо в тази настояща подсъдна схема трябва да се промени. :mg_062: За да може някога след време да се заговори за Кинология в България.
Furia заинтригува ме какво имаш в предвид с фразата..."ПРОТИВ съм политиката на БРФК, но участвам в клуба, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ." :ud_009:

п.п.А пък след последната публикувана кореспонденция по отношение...Кой кога щял да бъде бит и кой е левак или десняк :ud_009: ...Простооо нямам думи.Ояли се селтаци, които обаче не им е дошло ей така всичко от горе...Някой/някои без претенции и с приоритети различни от общоприетите ги е подхранил явно(и тук визирам всички, които така им е добре, само и само да си вземат лайняната и нищо незначеща титла или да могат да кажат, че членуват някъде си).Да не говорим за отсрещната или по скоро 'засегнатата' страна, за която явно думичките морал и достойнство са чужди.

п.п.2.Скромно странично мнение на човек, който се интересува по принцип, но докато вървят така схемите и въобще функционират нещата...Пази Боже да се изхвърля с нЕкое гръмко наименование тип...
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#65 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 28 July 2012 - 02:55 PM

grigo009

Ангел мой, аз наистина съм против политиката на БРФъкато, но съм длъжна да играя по правилата, като и във всяка една корупционна схема. Или приемаш правилата на играта на този отбор или участваш в алтернативен такъв.
Боли.
Знам.
Но това са условията, за съжаление. Влезеш ли съзнателно вътре в системата - няма защо да мънкаш. Още повече ако си сядал с обвиняващите хора на масата.

Ти ме питаш:

Цитат

Furia заинтригува ме какво имаш в предвид с фразата..."ПРОТИВ съм политиката на БРФК, но участвам в клуба, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ."

Това са правилата които приех:-((((
Знаеш че нямам изложбено куче и кинология за мен далеч не означава само изложби. Искам да обичам животните и да помагам на стопаните да си живеят и да се разбират добре с тях, всички тези политически игри са далеч от мен. И ми е адски гадно да виждам как разчекват не само дейност на една личност - съгласна съм че дейността й трябва да се преустанови - но и лакомо като в жълт вестник обсъждат личния й живот. С кого е спала, каква била и т.н.
Недопустимо е.
Нито ме интересува с кого е спала, нито как е биела детето си - в борбата срещу корупцията подобни похвати са просто недопустими. Особено когато са написани от мъже.
Все пак всяко нещо има разумни граници, нали?
User's Signature

#66 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2012 - 05:17 PM

Искренно ти съчувствам за избора, който си решила, че е адекватен и съответно те устройва..Прави и действай както ти е кеф, само ако обичаш не ми обяснявай за 'нещастната женица' , която видиш ли без никакъв мотив предизвикала някаква супер агресия, неподплатена естествено... :ud_009: :ea_103:
Иначе по въпроса...За някоя си дали можело или не можело да я пишат и обсъждат...Ами...Търсила си го е и ще да си го е намерила мисля :ae_085:

п.п. Принципно и на мен ми е много неприятно, когато се номинират хора и факти в смисъла, който се набляга...Ама някак си човешки и най вече в защита на кучовци(осообено тези дисплазните ме натоварват психически да ти призная и забравям някак си какво се било казало по нечий адрес?!)...с най голямо удоволствие ще я просна тук публично въпросната "онеправдана", "заклеймена" и т.н . :ae_085:
По въпроса за 'мустакатата притурка', какво да кажа и там...Ами това е положението засега, докато не се промени евентуално нещо по същество:ae_085:
User's Signature

#67 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2012 - 05:41 PM

grigo009

Приятел,аз съм съгласна че хората трябва наистина да бъдат изобличени, но не съм съгласна с начина, по който става всичко това. Аз или ти утре ако сбъркаме ще ли ти е приятно да те разнася бившия ти из целия български нет?
Войната си е война срещу Фъкато, но трябва да има и някакви задръжки, емоционални и етични.
Аз например знам страшно много лични подробности относно борсаджиите и личните подробности около живота им. Да си ме видяла да го мандахерцам тяхното мръсно бельо по отделни теми? Няма и да видиш. Въпрос на лична емоционална хигиена е.
Събират се доказателствата в една папка и се подават в съда. Деси е права - вчерашните дружки изведнъж са се озъбили. Тя е вербализирала това, което отдавна много народ го е премълчавал: до вчера бяха машата на Литов изведнъж пък се "събудиха".

Лоша работа, приятели.
User's Signature

#68 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2012 - 05:55 PM

Права си...ВИНАГИ и във всеки един нормален случай и момент бих се съгласила с теб и това, което казваш всъщност на 100% :ba_025:
Обаче тъй като случая е различен , за мен не важи това морално правило.Съжалявам.Случва се и на тези от от които най малко го очакваш.
Замисли се обаче защо така...?!

Лека вечер от мен и се надявам искрено да се поеме най накрая в правилната и истинска посока, без да се налагат подобни похвати и т.н :ae_085:
User's Signature

#69 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2012 - 06:08 PM

Ангел мой,
Дори когато човекът иска да отмъсти, той трябва да има някакви персонални граници. И това се възпитава през първите 7 години.
Дори когато искаш да си го върнеш на една жена/мъж, не бива да ставаш за смях, като разнасяш бившето инфо по целия нет. Няма по-жалка гледка от рязярен рогоносец.
Да, съгласна съм че жената е за наказание. Не споря.
Жалко е за животните, но е крайното време да спре това безумно преследване.
Документи- папки- съд.
Така е по-честно, отколкото клюките в нета.
User's Signature

#70 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2012 - 06:29 PM

Еххх, страхотно звучи, както си го написала, ама дали само в 'нета' нЕма да провърви формулирано по тоз начин?Както и да е...
Разбрах те какво казваш и го споделям, но има и друг поглед и виждания?Друг морал, други стойности, друг свят всъщност :ae_085:

Лека вечер от мен и успех във всички дейности или недейности :ae_085:
User's Signature

#71 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2012 - 07:14 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 28 July 2012 - 04:29 PM, написа:

Еххх, страхотно звучи, както си го написала, ама дали само в 'нета' нЕма да провърви формулирано по тоз начин?Както и да е...
Разбрах те какво казваш и го споделям, но има и друг поглед и виждания?Друг морал, други стойности, друг свят всъщност :ae_085:

Лека вечер от мен и успех във всички дейности или недейности :ae_085:

Поздрави (както се пише тук)
:-))))))))
User's Signature

#72 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2012 - 01:35 AM

Показване на мнениетоLubomir Lubomirov, в 28 July 2012 - 06:31 AM, написа:

.

Ако писмото се прочете с препинателните знаци,става ясно, че се отнася за периода от 16 до 23 .07. 2012г. Въпрос на четене,или въпрос на ...................

#73 Потребителят е офлайн   Lubomir Lubomirov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 July 2012 - 10:30 AM

Показване на мнениетоzhel, в 29 July 2012 - 01:35 AM, написа:

Показване на мнениетоLubomir Lubomirov, в 28 July 2012 - 06:31 AM, написа:

.

Ако писмото се прочете с препинателните знаци,става ясно, че се отнася за периода от 16 до 23 .07. 2012г. Въпрос на четене,или въпрос на ...................

Извинявам се , допуснал съм техническа грешка. :ba_025:
Благодаря за уточнението

#74 Потребителят е офлайн   American pitbull terrier Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2012 - 07:35 PM

Ей ама правилно го е казал поета Славейков
Не народ а Мършаааа :rc_036: :flagbg:

#75 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2012 - 08:39 PM

Показване на мнениетоAmerican pitbull terrier, в 29 July 2012 - 07:35 PM, написа:

Ей ама правилно го е казал поета Славейков
Не народ а Мършаааа :rc_036: :flagbg:

Точно.. :ba_025:

• (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни