Бебетата вече са обезпаразитени за 2ри път,скоро и трети.Растат,щуреят - като всички бебета.Вече женското очевидно се очертава като по дундаво и едро

.Имаме малко проблеми с храненето понеже са доста кучета и е трудно да ги удържиш,за да могат малките да се наядат.
Използвам поста,за да го ударя на малко изповеди,така че на който не му се четат мойте брътвежи да не чете

.
Хората ме разочароват все повече и повече,не света като цяло,просто егоистичните,себични,гадни и противни хора.До сега всички показаха,че и малките не са желани.Разбирам да не искат големите,но с какво пречат малки бебета,ще те олигавят до смърт или какво.
Редовния номер - свалям вода в изрязано шише)които вече са оскъдни) и след 1-2 дни ги няма.Намирам ги прогорени от цигари или чисто и просто захвърлени в кофата,търсе смисъл,за какво ти е импровизиран пепелник когато си на улицата.Значи,за да не тръскаш на земята обричаш(защото е точно обричане) живо същество на жажда.Големите има откъде да си намират(наблизо има нещо като поточе,дори в жегите),но малките няма как да стигат до там.
Редовния номер е някакви ''хора'' да ми казват къде да храня кучетата,не пред блока,не зад блока,не тук,не там,а къде по дяволите питам аз.Наред с всичко останало.Не мога да се боря с такова отношение,такива хора ми убиват настроението и желанието въобще да изляза от дома си.
Имам нужда от малко информация и ще съм много благодарна ако някой може да сподели.Знам,че нерядко от Сеславци(и Богров) заминават кучета за Германия(и други),само отраснали животни ли взимат или и по-малки и според вас има ли някакъв шанс да ги вземат(след направени ваксини и тестове)?За сега това ми хрумва като идея.
Другия въпрос - знам за новия приют,който се строи и се чудя (и за малките и за големите) дали няма да им е по-добре там.Знам,че гледам някъде напред в бъдещето,но като се отчете факта,че тук не са желани,сериозно се чудя дали там няма да са по-добре.Та реално въпросът е знаете ли нещо за това ново начинание,което са предприели?