desi79, в 29 August 2012 - 11:55 PM, написа:
Ако кучетата са мои за мен няма да се мелези,породоподобни,приличащи.Но за теб и останалите ще са ,няма как да си сигурен това което казвам дали е истина или не.
И хайде малко по-спокойно ,ДесиД не те е обидила никъде.
Не ме е обидила директно, но пренебрежителните обръщения и тон са достатъчни за да отвърна по същия начин хайде недейте да се правите на луд като ще хапете очаквайте и вас да ви охапят. В крайна сметка не знам за какво спореше тя. Не е разбрала поста ми, а веднага тръгва да ми рецитира за клубовете за правилата и защо те съществували всякаш тука ядеме доматките с колците. Засегнал съм частен случай, а не защитавам нелигитимни търговци и тн. Говоря за определен случай в който двама стопанина с родословни кучета си създадт потомство и както преди 10г. аз получих моето първо куче като подарък то не е "мелез" а просто куче без родословие и след като говоря за хората които твърдят че всяко куче без родословие е "мелез", а ти не си от тях беше излишно да ми рецитираш някакви работи и да ми говориш какви познания имаш и колко прост съм аз. Малоумна история влезе във форума и първосигнално почне да спори като някакъв грамофон.