Dog.bg Форуми : Национална База от Данни от микрочип номера

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (10 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Национална База от Данни от микрочип номера Микрочип е национален регистър за домашните любимци в България. Оцени темата: -----

#181 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 March 2014 - 08:36 AM

Показване на мнениетоmicrochip, в 24 March 2014 - 07:38 AM, написа:

1. Целта не е реклама. Най-малкото тук.
2. Ветеринарните лекари, с които ще може да се направи консултация са екипите от специалисти публикувани в страницата "Ветеринарни клиники и зоомагазини", които са наши партньори по проекта.
3. Идеята е на проекта да бъде полезен и да предложи, това което в момента не работи както трябва. Идентификация на домашни любимци. Проектът е реализиран с много желание и има какво да предложи. Очаквах истински мнения, а не нападки.

1. Категорично смятам, че си правиш евтина реклама. И не, нямаме нужда от нея. Най-малкото тук.

2. От години си имаме ветеринарни лекари, няма защо да търся някакви партньори по "ваши" проекти .

3. Идеята ти отдавна ни се изясни. Спести си глупостите с идентификацията на кучетата. Таква от години е факт у нас. Голямото ти желание за мен, а и за много други хора не е критерий за професионалност и добронамереност. И да не забравя: сори, че не отговорихме на очакванията ти.

Айде махай се оттук, светът не е пълен само с глупаци.

Тонът ви е недопустим.
мод

User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#182 Потребителят е офлайн   microchip Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2014 - 09:21 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 24 March 2014 - 08:36 AM, написа:

Показване на мнениетоmicrochip, в 24 March 2014 - 07:38 AM, написа:

1. Целта не е реклама. Най-малкото тук.
2. Ветеринарните лекари, с които ще може да се направи консултация са екипите от специалисти публикувани в страницата "Ветеринарни клиники и зоомагазини", които са наши партньори по проекта.
3. Идеята е на проекта да бъде полезен и да предложи, това което в момента не работи както трябва. Идентификация на домашни любимци. Проектът е реализиран с много желание и има какво да предложи. Очаквах истински мнения, а не нападки.

1. Категорично смятам, че си правиш евтина реклама. И не, нямаме нужда от нея. Най-малкото тук.

2. От години си имаме ветеринарни лекари, няма защо да търся някакви партньори по "ваши" проекти .

3. Идеята ти отдавна ни се изясни. Спести си глупостите с идентификацията на кучетата. Таква от години е факт у нас. Голямото ти желание за мен, а и за много други хора не е критерий за професионалност и добронамереност. И да не забравя: сори, че не отговорихме на очакванията ти.

Айде махай се оттук, светът не е пълен само с глупаци.

1. Не ми е нужна реклама, най-малкото тук, но щом казваш, значи е така .... Даже бих помолил админа на форума ако желае да премахне "евтината реклама" от темата.
2. В интернет и технологиите е бъдещето, ти ако искаш си прави нещата по най-добрия за теб начин, винаги ще има хора, които биха се възползвали от възможността.
3. Коя система е факт, че не се сещам. Явно не си запознат достатъчно добре. Аз нямам очаквания, нито очаквам хвалби и подобни, а мнения и коментари и конструктивна критика, а не нападки.

Кой си ти и откъде ме гониш ? Този форум е създаден с цел комуникация, ако не ти изнася темата ми и няма какво съществено да кажеш, просто не я чети и не коментирай. Защо си хабиш безценното време с нея тогава?

#183 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2014 - 10:21 AM

Показване на мнениетоmicrochip, в 24 March 2014 - 09:21 AM, написа:

Кой си ти и откъде ме гониш ? Този форум е създаден с цел комуникация, ако не ти изнася темата ми и няма какво съществено да кажеш, просто не я чети и не коментирай. Защо си хабиш безценното време с нея тогава?

Бих ти отговорил подобающо (чудна думичка), но МОД. ме смъмри и ще запазя мълчина в името на BON TON ... Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#184 Потребителят е офлайн   microchip Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2014 - 10:25 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 24 March 2014 - 10:21 AM, написа:

Показване на мнениетоmicrochip, в 24 March 2014 - 09:21 AM, написа:

Бих ти отговорил подобающо (чудна думичка), но МОД. ме смъмри и ще запазя мълчина в името на BON TON ... Качена снимка

Можеш да ми пишеш на лично съобщение, предполагам, че ще е отново плюене. Няма проблем, свикнал съм в този форум. Винаги има хора, които са "за" и такива "против".
Пак ще те помоля, ако няма какво съществено да кажеш, да не ми спамиш темата.

Сърдечно ти благодаря!

#185 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 24 March 2014 - 10:30 AM

Моля модераторите да обърнат внимание на потребителя microchip и натрапчивата му реклама на платените му услуги, това не беше ли забранено по правилата на форума? Влизам да чета за националната база от данни и попадам отново на натрапчива реклама.
microchip, моля ви спрете се с вашите реклами, не ни интересуват, не разбрахте ли? Тя националната база данни не работи, аз ще ходя при вас, как ли пък не.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#186 Потребителят е офлайн   microchip Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2014 - 10:34 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 24 March 2014 - 10:30 AM, написа:

Моля модераторите да обърнат внимание на потребителя microchip и натрапчивата му реклама на платените му услуги, това не беше ли забранено по правилата на форума? Влизам да чета за националната база от данни и попадам отново на натрапчива реклама.
microchip, моля ви спрете се с вашите реклами, не ни интересуват, не разбрахте ли? Тя националната база данни не работи, аз ще ходя при вас, как ли пък не.

Аз ако искам да си правя реклама няма да е тук, а ще е на подходящо място за това.
Ако си мислиш, че пиша тук, за да си продавам услугите на теб или на Коко_ко си в грешка ;)

Аз търсех адекватно мнение, което не получих. Всеки търси под вола теле. Ако е възможно ще помоля администратор или модератор да изтрие темата ... пардон, "рекламата ми".

Пак ще кажа същото. На който не му харесва да не чете темата. Всеки има право на мнение.
Като не ти харесва темата, не я чети. It's simple as that. Аман от комплексари, честно!

МОЛЯ МОДЕРАТОР ИЛИ АДМИН ДА ИЗТРИЕ РЕКЛАМАТА МИ !
МНОГО БЛАГОДАРЯ!

#187 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2014 - 10:40 AM

Показване на мнениетоmicrochip, в 24 March 2014 - 10:25 AM, написа:

Темата ТИ? Значи хем искаш да си имаш собствена тема, хем да я коментират само хора, които да харесват натрапчивите ти призиви за включване в масов скок в Ниагарския водопад ... как ли пък не Качена снимка

И не, няма да ти пиша лични съобщения. Такива пиша само на симпатичните МИ хора.
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#188 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2014 - 10:41 AM

Националната база данни си работи от доста време и за домашни любимци .Всички лицензирани ветеринарни лекари имат достъп до нея. Може да не е идеална , но при търсене по номер на чип ,ако са вкарани данните от лекаря поставил чипа , си излиза нужната информация за собственика.Лекарите са задьлжени да вкарват информацията за чипираните животни.
User's Signature

Качена снимка

#189 Потребителят е офлайн   microchip Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2014 - 10:43 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 24 March 2014 - 10:40 AM, написа:

Показване на мнениетоmicrochip, в 24 March 2014 - 10:25 AM, написа:

Темата ТИ? Значи хем искаш да си имаш собствена тема, хем да я коментират само хора, които да харесват натрапчивите ти призиви за включване в масов скок в Ниагарския водопад ... как ли пък не Качена снимка

И не, няма да ти пиша лични съобщения. Такива пиша само на симпатичните МИ хора.

Всеки може да пише разбира се. Но това не включва и плюене и обиди.
Както и да е, няма какво да ти се обяснявам. Само да ти кажа на ухо ( не желая и да съм ти симпатичен ).

#190 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2014 - 10:54 AM

Показване на мнениетоmicrochip, в 24 March 2014 - 10:43 AM, написа:

Всеки може да пише разбира се. Но това не включва и плюене и обиди. Както и да е, няма какво да ти се обяснявам. Само да ти кажа на ухо ( не желая и да съм ти симпатичен ).

Че на кой му пука какви са желанията ти Качена снимка Ти подхвана темата с писане на лични. Айде ... "ИЗХОД" Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

• (10 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема