Публикувано: 15 September 2012 - 06:13 PM
Какво значение има смес на какво с какво е кучето?! Така или иначе това е безпочвено твърдение на някой, някъде си във Варна, който "спешно" е търсил дом на необезпаразитено, неваксинирано, некастрирано куче; и това куче е или бременно, или раждало, или - ако има късмет, просто с фалшива бременност. Но има цицки, поне толкова се вижда от ТЕЗИ снимки.
Кучето на снимките няма нито лабрадор, нито сетер вътре, но несъмнено е симпатична животинка. Предвид, че е от Варна, има по-голяма вероятност да е от мизеруващите "черни голдъни", дето се произвеждат там на кило... Във всеки случай, има прилика. Нищо чудно да е сестричка от някое от кучилата на ония гадини.
Продължаваме, разбира се, ХИПОТЕТИЧНО да приемаме, че кучето съществува и в историята има нещо вярно.
Аз все още не съм видяла разумно доказателство за което, както и някакво твърдение в подкрепа на историята за ветеринаря, за абсурдното охарчване... Така че само си преливаме от пусто в празно.
Да не говорим, че търсенето на помощ от напълно непознати хора за току-що осиновено кученце подсказва все някакъв вид капан за наивници. Студено погледнато: логично е, тук помагат на ТОЛКОВА много кучета, представяни от общо-взето непознати хора... Макар че, както бе споменато преди, това са кучета, които ТЪРСЯТ дом. А и помагането се извършва (макар не винаги да личи) по установена схема, от установени хора... и не само срещу сълзлива историйка.
Та така.
В Ловеч има Лидл. Чувалче 10 кила кучешка храна последно го гледах за 15 лева; куче с този размер да изяжда 300-400 гр, айде половин кило да е, значи за 20 дни ще стигне. Вярно, смотана гранула е, но не е ЧАК толкова лоша.
Пък ако ми докажете, че съм параноична идиотка, мога да се напъна да ви уредя примерно чувал истинска, хубава храна, срещу съответно доста по-голяма сума, която да ми върнете "на заплата". Примерно.