Българско овчарско куче
Публикувано: 07 January 2006 - 11:05 PM
Публикувано: 07 January 2006 - 11:08 PM
Ние пък сме си облекли броните ,пушиме по цигарка пиеме си БГ -червено вино,нарязали сме си малко сланинка и ви чакаме /каракачани/на бойното поле.Хайде да видиме бойните ви тактики/тракийски/.. cheers

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 07 January 2006 - 11:11 PM
Цитат
Ние пък сме си облекли броните ,пушиме по цигарка пиеме си БГ -червено вино,нарязали сме си малко сланинка и ви чакаме /каракачани/на бойното поле.Хайде да видиме бойните ви тактики/тракийски/.. cheers
Хей, не намесвайте траките. Те нямат нищо общо в играта.
Публикувано: 07 January 2006 - 11:14 PM

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 07 January 2006 - 11:19 PM
Цитат
Вие и да искате не можете. По тяхно време типът кучета на Балканите (поне по нашите земи) е бил съвсем различен.
По-късните добавки са изпразнени от научно съдържание.
Публикувано: 07 January 2006 - 11:22 PM
Цитат
Цитат
Хей ,на това куче в ляво,да не си му събрал краката със сезал и така да си го снимал бе Шаро.Знам легенди,че кучетата с гърди събарят вълци,като гледам това куче сигурно ще ги мачка като валяк.
Не г-н Желев, то от свян е застанало така, че взело и уши понадигнало.
Публикувано: 07 January 2006 - 11:39 PM
Цитат
Ех, г-н Желев!
Поставяте ме в много неловка ситуация. Все повече си проличава, че нищо не разбирам от тази стандартизирана, официално призната и световно известна порода.
Публикувано: 07 January 2006 - 11:53 PM
Аз не съм говорител на никого, просто знам къде са нашите кучета... можеш да видиш и на нашата страница къде са ни кучетата...... имената на градовете са споменати!
Интересно е защо ли не коментираш поместените снимки и не си дадеш мнението или поне да откриеш някоя и друга прилика?
Само участие във форума не прави хората специалисти. Ако искаш мошеш след две седмици да дойдеш с нас.... ще правим обиколка на БГ за няколко дни само по развъдници и кучкари. Поне кучета на живо да видиш!
Публикувано: 07 January 2006 - 11:58 PM
Цитат
Защото г-н Атанасов ми каза "Да не хвърлям бисерите си на свинете" b) Защо мислиш, че не съм виждала? Може така да съм искала да изглежда.. b) BEER Поздрави!
п.п. Г-н Атанасов ще ми отговорите ли на въпроса?
Публикувано: 08 January 2006 - 12:09 AM
Цитат
Не съм искала да обидя. Просто мисля че си наистина заинтересована за кучетата. Имаш познания за тях. И затова ти предлагам да дойдеш на обиколка с нас. Ще минем и през КК и през БОК развъдници. Ще бъде интересно.
Публикувано: 08 January 2006 - 12:14 AM
Цитат
Аз не съм говорител на никого, просто знам къде са нашите кучета... можеш да видиш и на нашата страница къде са ни кучетата...... имената на градовете са споменати!
Къде е тази страница, в смисъл адреса, ще мие интесно да разгледам. r)