Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#161 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 January 2006 - 11:16 PM

Цитат

Аз не разбирам какви постинги са изчезнали, а и немога за какво точно става дума.

Поместените по-долу думи излязоха заедно с моя аватар като съобщение от мене:

"Не разбрах кое точно ви се струва невъзможно - първото или второто? Защото ако за първото материалите в МАКК несъмнено са налице, то сигурно и за второто ще се намерят хора, които да ви оборят"

Горното не е казано от мене и недоумявам как може да бъде направена тази гнусна манипулация.

Г-н Желев ми даде някакво обяснение за 80 годишната история на КК, проследена от някого. Отговорих му.

Написаното от мене е изтрито.
User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

#162 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 11:18 PM

Цитат

Аз не разбирам какви постинги са изчезнали, а и немога за какво точно става дума.

Вече го върнаха,петия поред на тази страница,но има други постинги,които ги разместват.

#163 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2006 - 11:26 PM

Аз изобщо не мога да го намеря това. Той един път като изчезне постинга означава че или изтрит или преместен. Няма как да се върне. Нямам идея, ще кажа на Нанко да погледне.

#164 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 11:29 PM

фейс,то става пред очите ни,поста го няма ,Атанасов пише опровержение и след малко поста се връща на мястото си.

#165 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 11:30 PM

Цитат

Цитат

Вече го върнаха,петия поред на тази страница,но има други постинги,които ги разместват.

Благодаря Ви за коректността и своевременната реакция.

Очаквам обясненията на другия модератор на раздел "Породи" и ако не ги получа своевременно ще си позволя да хвърля вината върху него с всичките последици за това.
User's Signature

Качена снимка

#166 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 11:35 PM

b) BEER

#167 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 11:45 PM

Цитат

Аз изобщо не мога да го намеря това. Той един път като изчезне постинга означава че или изтрит или преместен. Няма как да се върне. Нямам идея, ще кажа на Нанко да погледне.

ОК, надявам се на коректността и етичността на г-н Иванов.

Очаквам обяснението му.
User's Signature

Качена снимка

#168 Потребителят е офлайн   Bulgariandog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2006 - 11:58 PM

Г-н Атанасов,

Можете ли, като учен в областта, да ни обясните колко години са ви отнели изследванията за генетика, поведение, развитие и развъждане в областта на кучетата?
Ще ви бъда благодарна за отговора.

#169 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2006 - 12:05 AM

Цитат

Г-н Атанасов,

Можете ли, като учен в областта, да ни обясните колко години са ви отнели изследванията за генетика, поведение, развитие и развъждане в областта на кучетата?
Ще ви бъда благодарна за отговора.

От 1983- 1984 г., проъдлжават в момента и съвсем нямам самочувствието, че съм абсолютния експерт.

Науката постоянно се развива, довчерашни догми се отхвърлят, наложили се твърдения отпадат. И колкото повече години минават, и колкото по-навътре навлизам, толкова повече виждам още колко много ми е нужно.
User's Signature

Качена снимка

#170 Потребителят е офлайн   Bulgariandog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2006 - 12:08 AM

Ами бихте ли ми обяснили как става така че участници във форума за няколко месеца и карти с родословие почнаха да правят и то на кучета за които нито са чули нито видяли?

#171 Потребителят е офлайн   Novaka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 January 2006 - 11:23 AM

Здравейте на всички!!!
По указания от ШАРО снимах кучето до колкото успях, моля кажете си мнението за него.Вече тотално съм се объркал и в крайна сметка все още не знам какво куче притежавам, незмам нищо за родословието му.Благодаря предварително на отзовалите се !!!
http://usera.imageca...ka/neron/n1.JPG
http://usera.imageca...ka/neron/n2.JPG
http://usera.imageca...ka/neron/n3.JPG
http://usera.imageca...ka/neron/n4.JPG
http://usera.imageca...ka/neron/n5.JPG

P.S. Съжалявам , но не успях да го снимам в анфатс в цял ръст..много е енергично и не се спира на едно място. d)

#172 Потребителят е офлайн   Bulgariandog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2006 - 11:27 AM

Ще поместя снимките ако нямаш нищо против...

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#173 Потребителят е офлайн   Novaka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 January 2006 - 11:28 AM

ОК. Аз нещо не успях да ги поместя.Благодаря ти !!!

#174 Потребителят е офлайн   ШАРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2006 - 02:41 PM

цитирам ХАН,"
За непросветените, мога твърдо да заявя, че в развъдната дейност водена в МАКК, не се използват кучета с непроверено минало, има си начини да се разбере историята на дадено куче! Истината винаги излиза наяве, колкото и да се крие! И в МАКК, за нищо на света не се прави компромис с чистопородността на кучетата! Никога не е използван разплодник с доказано чужд елемент в кръвта му!
За разлика от НКБОК, където явно и напълно съзнателно се използваха разплодници за които със сигурност се знае че са Х! Питам тогава, къде отидоха потомците на тези кучета, и веднага отговарям - дадоха или продадоха се на хора , на които беше обяснено че това са потомци на легендарни изворни кучета и хората на доверие, без да си направят труда да проверят истинността на тази "евтина реклама", се втурнаха да правят развъдници, и смело да развъждат тези Х потомци и вече краят е отдавна изпуснат! Това всъщност е проблема! Хората, купили или притежаващи такива кучета, разбира се нямат вина или ако имат то тя се изразява в това че просто са били впечатлени от силни думи и са приели всичко на юнашко доверие! Нищо лично! "

Драги ми ХАн,всичко което си написал мога да го кажа и аз по абсолютно същият начин за хората зад вас./каракачани/.
Вие не можахте л и да разберете най-накрая че БОК и КК са едни и същи.За мен както и многото хора тук единствено едно ни дразни -че вие се опитвате по какъв ли не начин да убеждавате хората че КК и БОК са различни.Че каракачанските кучета са по-хубави от БОК.И как да стане тая ми ти работа.Е от това по големи глупости няма и всички -повтарям всички в България-деца,млади,големи и бабите и дядовците вече го разбраха.То смисъл за бабите и дядовците друга истина няма щото те си ги знаят като "чобански кучета".И освем това ако започнете точно тези ми ти нещица да ги говорите на стар човек "ще ви се посмее доста в лицето"
User's Signature

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"

#175 Потребителят е офлайн   Райчев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2006 - 03:04 PM

Цитат

Здравейте на всички!!!
По указания от ШАРО снимах кучето до колкото успях, моля кажете си мнението за него.Вече тотално съм се объркал и в крайна сметка все още не знам какво куче притежавам, незмам нищо за родословието му.Благодаря предварително на отзовалите се !!!

Кучето ти в никакъв случаи не може да е КК ,защото според техния стандарт не трябва да има напръскано ,а то има по краката,може да се каже че е БОК но забелязах че има по рязко изразен стоп и това може да означава че има и друга порода в неговата кръв, но важното е на теб да ти си харесва и искам да ти дам един савет,не го давай за разплод понеже е с неустановен произход и ако има др порода в кръвта си доста ще навреди.Не слушай хората които ще ти кажат,"дай да заплодя мойта кучка на твоето ,защото има голяма глава",или "защото има здраво тяло" r)

#176 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2006 - 03:20 PM

Цитат

Кучето ти в никакъв случаи не може да е КК ,защото според техния стандарт не трябва да има напръскано ,а то има по краката

Райчев грешиш.
Погледни стандарта на КК. Никъде не пише, че не трябва.
BEER

#177 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2006 - 03:40 PM

Така, модератора е затруднен да изчете всички постове, и най-вече флъда който се прави в няколко породи. Така че ако я карате по спокойно всички ще е по-добре. r)

Една друга препопъка - ползвайте цитирането само когата има нужа, няма смисъл да има 5-6 цитирани мнениея едно след друго, защото всичко става на боза, и после разбери кой какво и къде и ской говори и за какво.
/това последното е пожелателно/ r)

#178 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2006 - 03:45 PM

Райчев

Цитат

може да се каже че е БОК но забелязах че има по рязко изразен стоп и това може да означава че има и друга порода в неговата кръв
- по силно изразения стоп означава само че е по-силно изразен, а не че има друга порода. Това се среща и при далматина, кучета с по-силно изразен стоп и кучета с плавен стоп и единсвеното нещо което означава е. че на кучето не му е наред стопа, а не че има друга порода.

като пишете нещо, мислете преди да пишете.

#179 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2006 - 04:03 PM

Цитат

Райчев

Цитат

може да се каже че е БОК но забелязах че има по рязко изразен стоп и това може да означава че има и друга порода в неговата кръв
- по силно изразения стоп означава само че е по-силно изразен, а не че има друга порода. Това се среща и при далматина, кучета с по-силно изразен стоп и кучета с плавен стоп и единсвеното нещо което означава е. че на кучето не му е наред стопа, а не че има друга порода.

като пишете нещо, мислете преди да пишете.

В страницата "Кучета пазачи на стадата" съм поместил поредица от снимки на глави на Кучета Кангал. При много от тях се наблюдават същите разлики в прехода между лицевата и мозъчната част на черепа.

Съгласен съм, че един критерий не е критерий за породност.
User's Signature

Качена снимка

#180 Потребителят е офлайн   АНДИ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2006 - 04:17 PM

Пропуснал съм тази тема и днес я попрегледах!Не ми стана ясно кой работи днес с гумичката?Преди обвинявахте Хлебаров,да не би той отново да е станал модератор тук?
Днес след обяд имаше един много дълъг постинг от Мад Макс в който се цитираха неща писани от Николай Атанасов.Сега отварям и виждам,че го няма.Очаквах отговора на Николай Атанасов,а вместо това виждам,че поста е изтрит.Мисля,че не е лошо да се посочва,че е имало,от кого е изтрит и защо.Говоря по принцип,не само в този случай!
А като чета и горните постове /за разместени на Николай Атанасов/ явно не само сега играе гумата!Хубаво е да има информация защо!

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни